gevaarlijk

te denken dat het een datingsite is voor spiritueel geinteresseerden valt het nogal tegen.
net als op een andere datingsite veel reacties gehad van mannen die op zoek zijn naar iets anders dan een relatie, of in ieder geval niet spiritueel geinteresseerd.

Zwakke punten
* weinig mogelijkheden om te zoeken
*niemand ziet jou meer staan dus na een tijd geen reacties meer
*veel nep reacties van mannen die gewoon een neukertje willen, niks met spiritualiteit te maken. extra gevaarlijk omdat de vaak wat zachtere mensen nu extra prooi vormen.

Bezoek Netsamen.nl Reviews over Netsamen.nl

10 reacties

Ja, het blijven mannen. Lezen doen ze niet, maar gelijk een standaard bericht sturen.
Je kunt gelukkig zelf bepalen of je op iemand reageert. Op de site staan wel leuke spreuken voor wie interesse heeft.
Eigenlijk is het ook wel logisch. Het zijn allemaal mensen die aan zichzelf werken.... nu ik er zo over nadenk. Het zijn juist de minst spirituele mensen die zich spiritueel noemen.
Ik vroeg me gisteren nog al wat er nu zo spiritueel is aan het contact zoeken met vrouwen die veel jonger zijn. Dat is toch net zo nep als je eigen ouder worden niet accepteren. Ik sta op een andere site waar je ook spiritueel kunt zoeken, maar ik krijg reacties van mannen die niet eens mijn volledige tekst hebben gelezen. Daar hoogt alleen het tellertje van keren bekeken bij liefde op. De andere staan nog steeds hetzelfde als een week geleden.

Even een toevoeging: Ik begin te geloven dat dit soort dating-sites oneigenlijk gebruikt wordt voor alleen maar een relatie te zoeken. Op zich is dat niet fout, maar wel als er geen echte spirituele interesse is. Dat is dan beperkt tot een boekje lezen.

jah valt tegen he -platte reactie's van mannen op n spirituele (dating)site!
ben zelf ook lid geweest en de reactie's van veel vrouwen op mijn gewoon interesse-tonende,oprechte berichten was vaak ook verre van om naar huis over te schrijven,zoals van die voorgedefinieerde antwoorden als'geen belangstelling etc.-wat is daar nou spiritueel aan ? ik hoef geen 'bitch' en al helemaal niet van n spirituele datingsite

alle datingsites zijn FAKE en zeker bij die hogere opgeleiden sites daar gaat het om twee soorten mannen de eerste soort de zichzelf geslaagde dominante arrogante man. dit soort zoekt naar hele jonge niet te slimme vrouwen deze zijn geheel gefixceerd op uiterlijk en leeftijd zullen ook nooit reageren dan een tweede catagorie zijn de autistische mannen die liefst heel lang via de mail willen communiceren en verder alleen geintereseert zijn in SEX als ze überhaupt al een afspraak durven maken. geld voor ALLE DATINGSITES nee niet op een datingsite ontstaat liefde maar omdat vanuit het niets iemand in jouw leven komt NIET OMDAT JIJ ERNAAR OP ZOEK BENT geld ook voor alle datingsites.

t zijn zowel veel mannen als veel vrouwen op netsamen.nl die niet sporen - erg veel kronkels en zogenaamd 'spiritueel' maar weinig sjoege hebben - netsamen.nl kan je beter lekker-weg-blijven.nl noemen ! t heeft niets met leeftijd te maken - zowel de beheerders als de meeste leden van netsamen.nl zijn gewoon een stelletje ordinaire betweters en dat geldt zowel voor de mannen als voor de vrouwen daar! de mannen worden 'hier' zwart gemaakt maar er zijn ook veel vrouwen op die site die je gewoon voorliegen je misleiden en achterbaks doen - zelfs als je respect naar ze toe op chat of buiten de chat- dus t zijn niet enkel een deel foute mannen maar ook wel een deel fouten vrouwen!
[email protected]

Wat een mooie, spiritueel getinte, reacties zie ik hier voorbij komen

Haha, geweldig die laatste reactie :-)))

Amice,
Wat mij opvalt is de reactie van mw vr50 "over die mannen" wat zuiver en spirituele oordelen mevrouw vr50.
Waar is de betrokkenheid ?
Ik kan ook wel iets de lucht in gooien; wat is het principe van de vrouw ?
Manipulatie en verleiding. Is toch ook niet aardig ?
Zijn wij mensen niet juist een spiegel met elkaar in dat wat je herkent in de ander , niet van die ander maar van jouw is ? HET huiswerk.

Helaas heb ook ik vervelende ervaringen gehad op deze site. Mannen die inderdaad alleen op seks uit waren. Eentje was zó brutaal dat hij schreef: ''Gaan we nu nog seks hebben, anders verdoe ik mijn tijd niet meer met je'' Mijn antwoord:''Als je je vraag op die manier stelt heb je je eigen antwoord eigenlijk al gegeven.'' Overigens heeft een kennis van mij een lieve masseur gevonden op Netsamen waar ze nu al een tijdje gelukkig mee is.

Op elke dating side kom je wel mannen alsook vrouwen tegen die niet al te zuiver zijn. En inderdaad zitten er mensen die zich spiritueel noemen en niet veel meer gedaan hebben dan boeken hebben gelezen. Maar wanneer je iemand wilt treffen die werkelijk bewust bezig is , dan lees je dat ook wel aan zijn voorkeuren . Degene die beweert dat hij of zij spiritueel bewust is en vervolgens allerlei eisen stelt valt direct door de mand.

Bezoek Netsamen.nl Reviews over Netsamen.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Netsamen.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden