Home » Casual Dating » MijnFlirtContact

MijnFlirtContact - Ervaringen, Reviews en Klachten - Update: februari 2019

Last updated: 5 september 2017
  1. MijnFlirtContact informatie
  2. Gratis inschrijven
  3. Tarieven MijnFlirtContact
  4. MijnFlirtContact Reviews
  5. Schrijf ook een review over MijnFlirtContact

Niet tevreden over MijnFlirtContact? Probeer dan eens Postcode Fuck.

MijnFlirtContact informatie

Als je op zoek bent naar anoniem en discreet online flirten dan zit je bij MijnFlirtContact helemaal goed. Hier vind je de stoutste vrouwen en mannen van heel Nederland! Op deze website vind je eenvoudig en snel een leuke man, vrouw of koppels die net als jij op zoek zijn naar meer passie en avontuur in hun leven. MijnFlirtContact is de spannendste datingsite van Nederland. Dagelijks melden nieuwe leden zich aan om een spannende date te vinden. Er zijn dus altijd voldoende leuke mensen om mee te praten. Meld je dus snel aan en ontdek wie er bij jou in de buurt zit.

Zodra je staat ingeschreven heb je de mogelijkheid om direct gebruikt te maken van de zoekfunctie om leuke leden te vinden en hun profielen te bekijken. De minimale leeftijd om gebruik te maken van deze erotische contactsite is 18 jaar. Als je jonger bent dan 18 jaar oud wordt jou de toegang tot deze erotische datingsite geweigerd. Inschrijven op deze online datingsite is helemaal gratis. Alle nieuwe leden ontvangen op dit moment drie gratis berichten van MijnFlirtContact . Als je bent ingelogd bij MijnFlirtContact heb je de mogelijkheid om geheel gratis profielen te zoeken op de website, gratis profielen en foto’s te bekijken en beoordelen. Tevens kun je gratis berichten ontvangen en ontvangen berichtjes lezen. Wacht dus niet langer en schrijf je snel in!

MijnFlirtContact Details

Hits: 394

URL: http://www.mijnflirtcontact.nl/

Aanbevolen: 50%

Categorieën: Casual Dating

Reviews: 0

Gratis inschrijven

Inschrijven op deze erotische datingsite is helemaal gratis. Het aanmelden op de website is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen, is het beantwoorden van enkele vragen en akkoord gaan met de algemene voorwaarden van MijnFlirtContact. Je moet aangeven hoe je eruit ziet, waar je naar op zoek bent (man of vrouw), je woonplaats en je geslacht. Hierna moet je een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres invullen.

Als je alle vragen hebt beantwoord, dan wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres om jouw aanmelding bij MijnFlirtContact te bevestigen. Na het bevestigen van je account kun je direct starten met online daten bij MijnFlirtContact . Nadat je bent aangemeld, kun je direct starten met het zoeken naar leuke mannen en vrouwen op de datingsite. Er is een handige zoekfunctie waar je gratis gebruik van kunt maken. Je hebt de mogelijkheid om te zoeken op geslacht, interesses of bijvoorbeeld naar een date bij jou in de buurt!

Tarieven MijnFlirtContact

Inschrijven op deze erotische datingsite is geheel gratis. Met credits kun je berichten versturen, 1 credit is 1 bericht of 1 knipoog. Je kunt gratis een profiel aanmaken en ontvangt dan twee gratis credits. Met deze twee gratis credits heb je de mogelijkheid om drie berichtjes te sturen. Als je hierna nog berichtjes wil sturen naar een leuke man of vrouw, dan zijn hier kosten aan verbonden. Je kunt hiervoor betalen door credits te kopen. Je hebt de mogelijkheid om op twee manieren te betalen. Zo kun je telefonisch credits kopen. Maar je kunt ook via iDeal of MrCash/Bancontact betalen.

Als je in Nederland woont dan koop je een creditbundel via iDeal. Woon je in Belgie, dan gebruik je Mr. Cash/Bancontact om te betalen. Hou er rekening mee dat Bundel-5 een actiebundel is, die maar 1 keer kan worden aangeschaft. Je kunt kiezen uit onderstaande creditbundels.

Aantal Omschrijving Prijs Per credit
1 PPC BE € 2.00 € 2.00
1 PPC NL € 1.40 € 1.40
5 Bundel 5 € 3.89 € 0.78
10 Bundel 10 € 9.99 € 1.00
25 Bundel 25 € 22.49 € 0.90
50 Bundel 50 € 39.99 € 0.80
100 Bundel 100 € 74.99 € 0.75
300 Bundel 300 € 199.99 € 0.67


Maak nu een gratis account aan op MijnFlirtContact

MijnFlirtContact Acties & Nieuws

  • 30 april 2017 Voor spannend online flirten kies je MijnFlirtContact
    Als je op zoek bent naar anoniem en discreet online flirten dan zit je bij MijnFlirtContact helemaal goed. Hier vind je de stoutste vrouwen en mannen van heel Nederland! Op deze website vind je eenvoudig en snel een leuke man, vrouw of koppels die net als jij op zoek zijn naar meer passie en avontuur in hun leven. Dagelijks melden nieuwe leden zich aan om een spannende date te vinden. Er zijn dus Lees verder


Reviews en Ervaringen over MijnFlirtContact

Er zijn nog geen reviews geschreven over MijnFlirtContact

Schrijf ook een review over MijnFlirtContact

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!

Ja, ik zou MijnFlirtContact aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou MijnFlirtContact aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek MijnFlirtContact


Home » Casual Dating » MijnFlirtContact

In the Spotlight