MetJou.be - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 10 oktober 2018
MetJou.be Logo
  1. MetJou.be informatie
  2. Inschrijven
  3. Gratis account en betaalde lidmaatschap
  4. Kosten
  5. Profiel verwijderen
  6. Contact gegevens
  7. MetJou.be Reviews
  8. Schrijf ook een review over MetJou.be

Niet tevreden over MetJou.be? Probeer dan eens Relatieplanet Belgie.

MetJou.be informatie

MetJou.be is een leuke datingsite voor een ieder vanaf 18 jaar, die op zoek is naar andere singles voor vriendschap, een date of een serieuze relatie. MetJou.be behoort tot een van de grootste datingsites van BelgiŽ. Dagelijks zijn er tientallen aanmeldingen van personen die op zoek zijn naar liefde en geluk. Zo kan men ook dagelijks in contact komen met leuke singles door een gratis account aan te maken op deze site.

Met een lidmaatschap van deze site heeft men onder andere de mogelijkheid om berichten te sturen naar andere deelnemers, een eigen profiel aan te maken en foto's te plaatsen en eventueel te verwijderen. Men heeft daarnaast het voordeel, dat men veilig kan daten via een eigen anonieme postbus. Met een gratis account van MetJou.be hebben gebruikers toegang tot de standaardfuncties van de site. Daarnaast kan men dit account tegen een kleine financiŽle vergoeding upgraden om op die manier VIP toegang te verkrijgen tot de site. Personen met een VIP lidmaatschap, hebben toegang tot alle functionaliteiten van de site.

Op deze site worden alle persoonlijke gegevens van gebruikers beschermd. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de diensten van de site zo goed als mogelijk te kunnen bieden. In dit geval kan gedacht worden aan het samenstellen van een profiel, contact leggen met andere deelnemers en voor betalingen, die betrekking hebben op het lidmaatschap van deze site. Deze gegevens kunnen ook gebruikt worden voor het opsporen van (pogingen tot) onrechtmatige en/of strafbare gedragingen gericht tegen MetJou.be, haar klanten en/of medewerkers. Persoonsgegevens worden in geen geval gedeeld met derden en worden zoveel als mogelijk beschermd door de beheerders van de site.

MetJou.be Details

Hits: 3185

URL: http://www.metjou.nl/

CategorieŽn: Belgische Datingsites

Reviews: 0

Inschrijven

Personen die interesse hebben in MetJou.be, hebben de mogelijkheid om geheel gratis een account aan te maken op deze site. Op de startpagina van de site treft men onder het kopje 'Schrijf nu in en start met daten!' een aanmeldformulier aan. Hier kan men onder andere een profielnaam, de voorkeuren en een e- mail adres ingeven. Daarnaast kan men er ook voor kiezen om e- mail notificaties te ontvangen van bijvoorbeeld de laatste nieuwtjes van de site. Na alle gegevens ingevuld te hebben kan men klikken op 'inschrijven'. Na hierop geklikt te hebben, wordt een activatielink gestuurd naar het opgegeven e- mail adres ter activatie van het account. Na het account geactiveerd te hebben, kan men direct op zoek naar een spannende date op MetJou.be.

Gratis account en betaalde lidmaatschap

Personen die geïnteresseerd zijn in deze site, kunnen een gratis trial account aanmaken. Met dit account kan men niet alleen een gratis een profiel aanmaken, maar men kan deze ook bewerken en profielen van andere personen bekijken. Daarnaast kan men ook standaard berichten versturen naar andere gebruikers, foto's plaatsen en gebruik maken van de standaard zoekfunctie van de site. Deze leden hebben ook de mogelijkheid om hun account verder up te graden om op die manier vip toegang te hebben tot de site. VIP leden hebben niet alleen toegang tot de standaard functionaliteiten van de site, maar men kan ook gebruik maken van de foto zapper opties, persoonlijke berichten versturen naar andere leden, extra foto's bekijken, berichten lezen en chatten met andere gebruikers.

Kosten

Het aanmaken van een account is geheel gratis op MetJou.be. Daarnaast kunnen leden ook tegen een kleine financiele vergoeding vip toegang krijgen tot de site. De kosten voor vip toegang zien er als volg uit:
1 maand VIP Ä 24,99 /mnd
2 maanden VIP Ä 19,99 /mnd
4 maanden VIP Ä 14,99 /mnd

Profiel verwijderen

Personen die al een leuke MetJou date hebben weten te scoren of die genoodzaakt zijn hun lidmaatschap te stoppen of die vanwege de een of andere redenen geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site, kunnen zich makkelijk uitschrijven van de site. Dit kan men onder andere doen door in te loggen op de site en te gaan naar het profiel icoontje. Hier kan men klikken op 'instellingen' en daarna op 'uitschrijven'. Na de keuzen bevestigd te hebben, wordt het profiel permanent verwijdert van de site. Eventueel lopende abonnementen worden ook per direct stopgezet en er vind geen restitutie plaats van eventueel betaalde of in behandeling zijnde lidmaatschapsgelden.

Contact gegevens

MetJou.be is een site van:
Amazing Bits B.V.
Kerkenbos 1057c
NL-6546 BB Nijmegen
Nederland

Postbus 38218
NL-6503 AE Nijmegen
Nederland

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kan men contact opnemen met de klantenservice van de site middels het online contactformulier. Dit formulier kan men benaderen door op de startpagina van de site te klikken op 'reactieformulier'. Vervolgens komt het formulier tevoorschijn waar men de naam, inlognaam, e- mail adres, onderwerp en bericht kan ingeven en versturen naar de helpdesk.


Maak nu een gratis account aan op MetJou.be

Reviews en Ervaringen over MetJou.be

Er zijn nog geen reviews geschreven over MetJou.be

Schrijf ook een review over MetJou.be

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou MetJou.be aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou MetJou.be aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek MetJou.be


Home Ľ Belgische Datingsites Ľ MetJou.be