Matchwereld is prima als je van je geld af wilt.

Matchwereld is prima als je van je geld af wilt.

Het is immers niet zomaar een datingsite. Ik vind de meisjes op matchwereld op de eerste indruk niet zo leuk, maar mijn pech is dat er natuurlijk altijd wel eentje tussen zit wie ik wel heel leuk vond, en waar ik wel smoorverliefd op ben geworden. En daar heb ik tweeeneenhalf jaar mee zitten praten.

Maar ja, ik moest wachten en geduld hebben, dan zou alles goed komen.

Alles leuk prima en aardig, na vierduizend euro verchat te hebben ben ik zo in de financiele problemen gekomen dat ik mezelf in bescherming heb genomen nen heb ik het contact verbroken.

Ik ga het haar dit op Matchwereld niet vertellen, dus doe ik het hier in de stille hoop dat ze deze review zal lezen,

Lieve schat, ik hoop dat het goed met je gaat. Ik zal je missen. Maar dat aanbod voor dat bakkie koffie blijft staan. De mazzels. Ik heb een leuke tijd met je gehad. En je had gelijk, een man als ik gaat niet zomaar op een datingsite staan. Bedankt daarvoor.

Maareh, ik blijf lekker alleen. Groetjes.

Sterke punten
Ach, sommige dames hebben wel een mooi onderbroekie aan, maar daar zitr ik niet op te wachten. Ik heb wel wat beters te doen.

Zwakke punten
Tsja, het kost heel veel geld, zon luchtkasteel, en je weet nooit of het echrt of nep is, en dat wil iik eigenlijk ook niet meer weten.

Bezoek MatchWereld Reviews over MatchWereld

9 reacties

Probeer het niet op andere sites want alles is nep of je krijgt geen reactie of een afwijzing.

Dat deze sites kunnen blijven bestaan is wel de schuld van diegenen die ervoor betalen.

je hebt gelijk urbenis. absoluut. ik heb mn review aangepast, ik vond het eigenlijk best wel leuk, maar ja, ben teleurgesteld omdat ik er eigenlijk meer van had verwacht. Maar dat internetdating dood is is voor mij een fait accomplis

alles zuiver bedrog moest zwaar nagezien worden inzake bedrog en fraude

ach, van nerum, tuurlijk voelde ik me in mn zak gescheten, maar boos blijven is onzin. Ik vond het echt een hele leuke en lieve meid. Ze had alleen heel veel overeenkomsten met een condoom. Ze zat vaker in mijn portemonaie dan om mn lul. Zij deed ook maar wat haar is opgedragen denk ik.

Het is in mijn geval schreinend uit de klauwen gelopen maar daar ben ik zelf bij geweest. Nah, dat was het, back to the fun

Even nadenken : Op gratis sexsites zie je 1% vrouwen.Zouden er dan op betaalsites meer vrouwen zijn?Ik denk hoogstens 0,1 %

Ik kan niet zeggen of ik echt konakt met deze same heb gehad, maar als het wel zo is, dan liep ze mij op kosten te jagen omdat ze zelf zwaar belazerd is. Ja Hee, niet van mijn centjes. bIk vind het prima dat ze doet wat ze doet, ma ar op zon soort vrouw zit ik dus niet te wachten. En als je op matchwereld kijkt, allemaal best heel mooie wijven, maar met een rugzak van hier tot Tokyo. Noueh, mijn liefje is mij kwijtgeraakt. Jammer voor haar. Not my fucking problem.

Daamz, wat ben ik een sukkel geweest dat ik tweeeneenhalf jaar op haar heb gewacht. Nah, het is dat ze een mooi onderbroekie aan had., Dat dan weer wel.

Bezoek MatchWereld Reviews over MatchWereld

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over MatchWereld
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden