Fake en misleiding

Fake en misleiding

Ik las dat deze sites van The Right Link allemaal gebouwd zijn bij de Green8group in Haarlem.Ze hebben als enig doel om zoveel mogelijk mensen geld uit hun portemonnee te kloppen.
De eigenaar Wolzak levert kant en klare websites aan The Right Link BV.Ik las ook ergens dat deze BV eigenaar is van Wilson management. Gewoon een simpele constructie bedacht om belasting te ontwijken.
De green8group roept overal dat zij graag maatschappelijk betrokken willen zijn binnen de Nederlandse samenleving.Dan eerst maar eens belasting betalen zou ik zeggen.Ik las ook ergens op een site van Pink Pearls Amsterdam dat er een rechtszaak aankomt tegen de Right Link BV. Hopelijk stopt deze oplichting dan ook meteen.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Fake en veel spam in je emailbox

Bezoek MatchWereld Reviews over MatchWereld

2 reacties

Ze moeten aangepakt worden, want ze lichten niet alleen mensen op maar ook de belasting en ze doen aan identiteitsfraude. Ze misbruiken foto's. Al dit soort bedrijfjes die valse datingsites verhandelen zijn volgens mij brievenbusfirma's. Gelukkig wilt de overheid brievenbusfirma's aanpakken.

Het valt mij op dat alle beheerders van nepdatingsites ook een normale ICT bedrijf hebben voor het bouwen van legale websites en toepassingen. Alsof de illegale bedrijfstak de legale bedrijfstak financieel moet ondersteunen.

Bezoek MatchWereld Reviews over MatchWereld

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over MatchWereld
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden