mijn ervaring

mijn ervaring

mijn ervaring is ook dat je een dubbel gevoel hebt ,zijn ze echt of niet ,het lijkt wel allemaal echt, dat is dan wem misleidend ,zijn het gewoon operatoren die zoveel mogelijk
je geld willen ,heb mijn twijfels omdat het allemaal zo echt lijkt ,zijn er nog mensen met ervaring op dergelijke sites

Sterke punten
het lijkt echt

Zwakke punten
te duur

Bezoek MatchVinden Reviews over MatchVinden

2 reacties

Twijfel niet, de profielen zijn 100 procent nep. De foto's zijn gestolen of gekocht op internet. Je schrijft met chatoperators die jou aan het lijntje houden. Bij elke datingsite met veel vrouwen, waarvan er veel naakt poseren kun je ervan uit gaan dat het nep is. Je zult nooit echt een afspraak kunnen maken, er zal altijd iets aan de hand zijn waarom de afspraak niet doorging. Sterker nog het is verboden voor chatoperators om echt een afspraak te maken. Als chatoperator moet je zorgen dat de klant zoveel mogelijk berichten verstuurd en zo lang mogelijk. Voor elke bericht die de klant verstuurt, krijg je een klein bedrag van ongeveer 10 cent. Als chatoperator moet je doen alsof je de vrouw van het profiel bent. Zelfs als man kan je solliciteren als chatoperator. Zoek op Google naar chatoperator voor meer informatie.

Die witte Hollandse vrouwelijke varkens zoeken geen mannen voor een relatie, je kunt het in deze tijd echt schudden. Dat een man een relatie of een huwelijk met een vrouw heeft dat zegt nog niets, wat betreft de omstandigheden wat er buiten per individueel afspeelt dat weetje niet, ik hoor en lees Hollandse mannen klagen over what's app en dating site dat hun aanstaande vriendin of vrouw bezig is om met andere mannen te chatten. Dit geeft ook de door slag dat deze wijven lang op zulke site blijven staan.

Een succes van een slagen van een relatie of een huwelijk kan alleen door een aziaat worden gedaan. Verwacht niks van doe oerlelijke dikke stinkende blanke vrouwelijke onverzorgde varkens. Je ziet ook steeds meer dat blanke mannen iemand anders kiezen van een andere etniciteit en de mentaliteit speelt daar ook een grote rol in voor de Hollandse man.

Bezoek MatchVinden Reviews over MatchVinden

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over MatchVinden
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden