achterhaald door tinder

achterhaald door tinder

Aangezien ik een hoogopgeleide man ben met alle zaakjes voor elkaar, en dus tot de doelgroep van Match4Me (m4m) behoor, heb ik mij daar ingeschreven. Snel een profiel aangemaakt, met foto, om te kijken of het wat is. Overigens werd mij niet om het diploma gevraagd, dus ook als je niet hoogopgeleid bent kun je jezelf gewoon inschrijven.

Als ik zoek naar vrouwen (HBO en WO) van 32 t-m 42 jaar in de regio Utrecht zonder een aanvullend zoekcriteria dan levert dat slechts 26 profielen op. Beperk ik mijzelf tot de categorie 35 t/m 40 jaar en alleen WO dan blijven er slechts 7 profielen over.

Wat verder opvalt is dat ik heel regelmatig profielen tegenkom die ook op ematching staan. Aangezien vrouwen op ematching tientallen berichten per dag krijgen, is het vreemd dat deze uitwijken naar nog een andere site. Misschien zijn deze vrouwen gewoon te kieskeurig of zijn het oude gratis profielen die niet verwijderd worden.

Pas als je een betaald abonnement neemt kun je zien wie er zich gratis hebben ingeschreven en wie er betaald zijn. Ook kan je pas dan zien wie je profiel hebben bekeken. Oftewel, pas na betaling zul je zien dat het zeer beperkte aanbod nog minder voorstelt. Onbegrijpelijk dat een dergelijke handelswijze het thuiswinkel waarborg draagt. Als je in een winkel iets koopt dan accepteer je toch ook niet dat pas na het afrekenen de verkoper informatie over zijn product wil vrijgeven?

Al met al hoef je geen hoogopgeleide man te zijn om te kunnen concluderen dat de kans om binnen een afzienbare tijd een (vrouwelijke) partner te vinden via deze site zeer klein zal zijn. Je gaat vissen in een vrijwel lege vijver waar je ook nog eens voor moet betalen; 25 euro voor een maand terwijl je het binnen een dag gezien hebt. Het irritante pop-up scherm dat telkens weer opduikt en aandringt op een betaald lidmaatschap gaat daar niets aan veranderen.

Sterke punten
volgens de site zijn de ingeschreven hoogopgeleid en is er sprake van een 'geselecteerd' publiek.

Zwakke punten
Geen waar voor je geld; wie maakt er nou gebruik van een datingsite met nauwelijks potentiele dates????

Weinig transparante en opdringerige verkooptactieken

Bezoek Match4Me Reviews over Match4Me

5 reacties

Ik blijk wel de leeftijd te kunnen zien van mijn profielbezoekers. 70% ervan is jaren ouder dan dat ik zelf ben. Als ik klik op de button 'online' dan zijn het ook voornamelijk dames die jaren ouder zijn dan ik. Zin in een theekransje?

Hier in West-Europa is de man van een stel gemiddeld vier jaar ouder dan de vrouw,maar op datingsites moet de man gemiddeld vier jaar jonger zijn.

Alle datingsite hebben een relatief laag vrouwenbestand om de eenvoudige reden dat er maar weinig(en veeleisende) vrouwen voor deze vorm van bemiddeling kiezen.Maar toch hier een pluspunt : Ze vullen de vrouwenprofielen niet aan met fictieve profielen om mannen te laten betalen.

bekijk voor de grap eens de 'blogs' van de leden. Wat een flauwe interessantdoenerij. Aan daten doet men daar niet.

Wat verder opvalt: zeer weinig nieuwe inschrijvingen. Als je klikt op de button die laat zien wie er het laatst online zijn dan zijn dat er ook heel weinig. Heb je een passief lidmaatschap dun kun je niet zien wie je hebben bekeken, maar aan de hand van de leeftijd (wel zichtbaar) en de zeer geringe hoeveelheid 'laatst online', kun je het achterhalen.
op een paar narcistische Bloggers na is de site zo goed als dood.

Bezoek Match4Me Reviews over Match4Me

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Match4Me
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden