Home Ľ Internationale Dating Ľ Match.com

Match.com - 18 Reviews - Update: november 2018

Last updated: 5 oktober 2017
  1. Match.com informatie
  2. Opzeggen
  3. Match.com Reviews
  4. Schrijf ook een review over Match.com

Niet tevreden over Match.com? Probeer dan eens International Cupid.

Match.com informatie

Reusachtige Europeese datingsite met gemiddeld meer dan 20.000 leden on-line.

Match.com Details

Hits: 3535

URL: http://www.match.com/

Aanbevolen: 23.1%

CategorieŽn: Internationale Dating

Reviews: 18

Opzeggen

- Klik op link "Mijn Account" (links op pagina)
- Klik op link "uw uitschrijving" (onderaan op pagina)
- Vul username en wachtwoord in en klik op button "Me uitschrijven"
- Klik op button "Me uitschrijven"
- Selecteer reden en klik op button "Verzenden"


Maak nu een gratis account aan op Match.com

Match.com Acties & Nieuws

  • 27 november 2013 Match.com aangeklaagd voor 1.5 miljard dollar
    De grootste datingsite ter wereld, Match.com, kan haar borst nat maken. Het bedrijf is aangeklaagd en een schadevergoeding van 1.5 miljard USD wordt geeisd. Een model uit de VS bindt de strijd aan met Match.com omdat haar foto's ongevraagd gebruikt werden op ongeveer 200 profielen, zonder dat zij zich ooit aangemeld had op de site. Volgens Match.com zijn de profielen aangemaakt door scammers Lees verder

Match.com reviews (18):

Match.com - happy

0

Review:
na tig tegenslagen en zo'n 16 jaar alleen te zijn geweest, wel wat scharreltjes gehad maar nooit meer een serieuze relatie aan durven gaan
ik heb me begin januari 2011 aangemeld.
na een paar hopeloze geval, ook wel natuurrampen zoals ik ze vaak noem.
wilde ik me weer afmelden dacht niks voor mij.
totdat net een paar seconden voor ik me wilden afmelden iemand reageerden op 10-1-2011.
en ik op de dag als vandaag nog steeds heel blij ben dat hij reageerde en we zijn nog steeds happy met elkaar.
een man uit duizenden heb ik nu, nooit verwacht dat er zo iemand zou bestaan.

loes beveelt Match.com aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Match.com - Instinkertje

1

Review:
Hoe fijn: direct al een berichtje dat ik 'gewinkt' ben. Maar eens even kijken en dan blijkt dat ik voor dat knipoogje behoorlijk moet betalen. Mailtje sturen? Dat kan, maar eerst betalen. Mailtje lezen kan ook, mits je maar eerst betaalt. Na één dag al zoveel zogenaamde 'winks' en berichtjes dat iemand mij in haar favorieten heeft geplaatst dat ik er maar een apart mapje voor heb aangemaakt. Kan ze ook weggooien, want de absurde bedragen die gevraagd worden om voor korte tijd toegang te verkrijgen tot de aan mij gerichte boodschappen ga ik niet voldoen.

Dat matches niet altijd 100% overeenkomen kan ik billijken, maar absolute niet-rokers matchen met rokers gaat mij, als wel-roker, te ver, immers, de ander wil beslist niets met rokers beginnen en daar moet Match.com toch gehoor aan geven. Het is iets anders dan je kleur ogen of een pondje meer of minder gewicht.

Sterke punten:
Heb ze niet kunnen ontdekken.

Zwakke punten:
Veel te hoge bedragen om toegang te kunnen verkrijgen tot de aan de inschrijver gerichte meldingen dan wel het contact leggen met een mogelijke match.

Rui beveelt Match.com NIET aan bij vrienden/bekenden

1 Reacties

Match.com - Aanbod t/m 04-07-2012 die NU al niet meer geldig i

0

Review:
Staat er bij mijn ontvangen berichten een bericht van match.com getiteld "Wordt Full Member voor 4,99 euro!", dit is dan voor één maand en dan onderaan met kleine lettertjes: "* Aanbod geldig t/m 04/07/2012" en "Voor alle voorwaarden klik je op bovenstaande link.".
Ik klik op die link en wat krijg je dan te zien: "Deze promo-aanbieding is inmiddels afgesloten". Hoezo afgesloten?? Er staat duidelijk "geldig t/m 04/07/2012".
Ook vreemd dat ik geen e-mail heb ontvangen van hun bericht, dit staat wèl aangevinkt bij "Mijn notificaties", dus dat werkt ook niet.
Al met al is en blijft match.com een vreemde site.

Sterke punten:
kan veel foto's plaatsen.

Zwakke punten:
- instellingen werken niet
- komen aanbieding niet na
- veel taalfouten

Aku beveelt Match.com NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Match.com - een mooie lach een nieuw begin

0

Review:
Hallo Peter hier.

ik ben via match.com in juli 2008 gaan daten en nog steeds happy de peppi sinds 2008.
een nieuw geluk een nieuw begin.
had nooit verwacht dat het zo positief uit zou pakken.
maar goed 2 mensen weer gelukkig door daten bij match.com.
ik kan nog heel veel vertellen maar ben dan nog wel even bezig.
dit is onze ervaring van daten via internet.
het kan dus ook positief uitpakken al hoor ik wel eens via media negatieve verhalen.

vriendelijke groetjes daters Peter en Gina.

Sterke punten:
veel foto's te plaatsten toendertijd(2008).
zodat andere mensen een indruk krijgen hoe en waar iemand van houd.

Zwakke punten:
misschien voor te zwakke mensen niet aan te raden (zijn toch vaak mensen op deze site met gebroken relaties of huwelijken).
een test voor waarom en hoe je wilt daten zou op zijn plaats zijn?

peter beveelt Match.com aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Match.com - rare ideeen over mathsen

1

Review:
er word niet gekeken naar de belangrijkste wensen zoals niet roken of religie.er word zomaar wat gerommeld met cliënten heb ik het idee ik weet ook niet af te melden van deze rara onzin. maar ik weet wel iemand die het kan .

Sterke punten:
leugens

Zwakke punten:
waarheid

john wolfs beveelt Match.com NIET aan bij vrienden/bekenden

1 Reacties

Match.com - telefoonnummer of e-mailadres?

4

Review:
Ik wil contact opnemen met match.com (of Lexa, één pot nat) maar het tel.nr. 0800-0200747 werkt niet! Ook zie ik nergens een e-mailadres of contactformulier. Wie weet raad? Dank u!

Tony beveelt Match.com NIET aan bij vrienden/bekenden

4 Reacties

Match.com - Het ergste waar je kunt intrappen

1

Review:
Match.com is wel het ergste waar je je argeloos kunt aanmelden.
Schier eindeloos dagelijkse spam van zogenaamde matches van vrouwen zonder foto en die van niets weten.
En een hele moelijke kluif om er weer van af te komen of je profiel te verwijderen.
Ik ben daar nu al 2 maanden mee bezig.
Uiteindelijk de bank gebeld om de machtiging in te trekken.
Het is eigenlijk echte oplichting.

Daaronder komt Parship, vergelijkbaar met Match.com, maar makkelijker te beeindigen.
Een onmogelijke site, ook zonder foto's en zonder profiel, met een zogenaamd psychologisch tintje. niet doen dus.

Vervolgens : Seniorengeluk, 50plus dating en Smart singles.
Trap er niet in, het kost alleen maar geld.

De enige die transparant is en duidelijk, tot nogtoe is E-matching.
En die kan ik aanbevelen.
Je kunt er 'de kat uit de boom kijken' en betalingen worden niet automatisch verlengd.

Sterke punten:
Een goudmijntje voor de uitbaters.

Zwakke punten:
Hoofdpijn voor diegenen die er intrappen.

geraldo beveelt Match.com NIET aan bij vrienden/bekenden

1 Reacties

Match.com - Zwendelaars actief op match.com

1

Review:
Hallo ik ben ± 29 jan 2011 lid geworden van match.com en had iemand die erg veel belangstelling had voor mij. (± 28 febr.).
Nu blijkt dat deze persoon een zwendelaar is. Vandaag moest ik vroeg 6.00 u s'ochtends contact opnemen via MSN, wat ik al erg vreemd vond. Hij had problemen en of ik hem kon helpen. Omdat hij naar huis zou komen (hij zit als militair in Afghanistan )had hij al spullen vooruit gestuurd, maar daar scheen vertraagd te zijn. Hij kan daar in Afgh. niet bellen of ik dat wou doen en vragen aan een zgn vriend of hij kon zeggen wat er aan de hand was.
Het probleem was dat opnieuw (renew) diplomat parsh moest worden aangevraagd, hij moest 2.700,-- pond betalen voor de goederen.
Het kwam erop neer of ik dat even kon voorschieten en deze P. zou het later terugbetalen.
Ook vroeg de vriend of ik geen creditcard had. Ik wist gelijk dat hier iets niet klopte.
P. heeft 1 maand lang me prachtige liefdesbrieven geschreven (engels) en beloofde me een huwelijk, zou komend weekend in Nederland aankomen enz.

Ook vond ik het vreemd, dat na het 1e contact, ik mijn email adres had gegeven, omdat ik het wel vertrouwde, en hij zijn foto zou sturen (die stond niet op match.com). Dus na het 1e contact had hij de volgende dag zijn profiel al weggehaald (opgezegd).
Ik kon dus helaas de match niet meer uitprinten en vergelijken.

Hoe dan ook, ik wil u waarschuwen dat ook op uw datingsite dit soort dingen gebeuren en of er iets aan te doen is met screening, die sommige datingsites ook gebruiken.

Sterke punten:
De test vind ik erg goed, de vraag is of de match echt klopt!!

Zwakke punten:
Ik wilde per maand betalen, kan alleen in 1x voor 3 mnd betalen. Zag geen mogelijkheid om mijn profiel in de wacht te zetten en heb te vroeg opgezegd (tot 29-4)
Screening lijkt me nu toch wel noodzakelijk, er is veel misbruik!!

Frances beveelt Match.com NIET aan bij vrienden/bekenden

1 Reacties

Match.com - Deze site is absoluut geen aanrader

2

Review:
Sinds twee weken heb ik een profiel aangemaakt op match.com na een reclamespot op tv te hebben gezien. Al snel merk je dat je geen foto's kunt bekijken (die zijn dan bewust wazig of helemaal niet zichtbaar). Als je erop klikt, komt een melding dat je betaald member moet zijn, wil je de foto's wel kunnen bekijken en meer te kunnen doen op die site. Dus wat doe je, je neemt om te beginnen een abonnement van 3 maanden voor ? 117,00. Meteen na het betalen via creditcard, staat er een melding dat het abonnement automatisch wordt verlengd. Als je dat niet wilt, moet je een 0800 klantennummer bellen...erg vreemd. Als je eenmaal betaald hebt, kun je als nog geen foto's bekijken, omdat je de members daarvoor toestemming moet vragen als zij dat zo ingesteld hebben. Met andere woorden je schiet er dus nog niks mee op.

Wat me ook opvalt is dat erg veel profielen lang niet meer on line zijn geweest. Je komt zelden een profiel tegen die korter dan een week on line is geweest. Of te wel er zijn gewoon praktisch geen actieve leden. Ook nergens staat vermeld hoeveel leden match.com uberhaupt heeft, of hoeveel er on line zijn. Inmiddels ben ik ook al regelmatig tegen nepprofielen aan gelopen. De zoekfuncties is tevens waardeloos, alleen maar leden langer dan een maand niet actief die voorbij komen. Eigenlijk gebeurt er praktisch niets op die site, en is het zijn geld totaal niet waard.

Mijn tip: Neem absoluut GEEN betaald abonnement, dat geld gooi je letterlijk gewoon weg !!

Sterke punten:
Er zijn geen sterke punten

Zwakke punten:
Erg misleidend, veel te duur, weinig actieve leden
Onbetrouwbaar betalingssysteem met die automatische verlenging
Je komt heel zelden een profiel met foto tegen, het leeft er totaal niet gebeurt gewoon niets
Komt allemaal erg onbetrouwbaar over

Jo beveelt Match.com NIET aan bij vrienden/bekenden

2 Reacties

Match.com - Klacht over eenmalige machtigingen die nooit verst

0

Review:
Ik heb de volgende klacht over Match.com of Lexa (blijkbaar dezelfde organisatie).
BegIn september maakte ik me lid voor 1 maand bij Match.com. Ik verlengde het lidmaatschap opnieuw op 4 oktober voor 1 maand, en vervolgens op 16 december voor 1 maand. Ik betaalde steeds via de site (internetbankieren via Bibit).
Ik wilde mijn profiel opschorten of verwijderen zodra de maand verstreken zou zijn. Omdat ik niet precies wist tot wanneer het abonnement liep, zette ik op 23 januari mijn profiel op non-actief met de bedoeling er niets meer mee te doen. Internetdaten bleek niet zo mijn ding.
Gisteren (19 februari) kwam ik er achter dat zowel op 17 januari als op 15 februari een bedrag van 24,95 euro van mijn bankrekening is gehaald door Match/Lexa. Ik heb de klantenservice van de Rabo gebeld en men kon mij meedelen dat het geld via een eenmalige machtiging overgemaakt was. Een machtiging die ik nooit gegeven heb.
Ik heb via de mail meteen een klacht ingediend bij Match.com en kreeg als antwoord dat men de automatische verlenging van het abonnement zou stopzetten. Ik heb nogmaals een mail gestuurd met de eis dat men het geld (2x24.95 euro) terugstort. Hier heb ik nog niets op vernomen. Om de klacht te kunnen indienen, heb ik even het profiel geactiveerd maar alle info eruitgehaald. Een leeg profiel dus dat beschikbaar blijft tot 15 maart, maar waar ik niets meer mee wil doen.
Ik heb nooit om een automatische verlenging gevraagd; ik heb nooit toestemming gegeven om het maandabonnement automatisch te verlengen; er is mij nooit gewezen op een automatische verlenging, kortom, het is puur diefstal en bedrog.
Wat ook frappant is, men haalde het geld op 17 januari en op 15 februari van mijn rekening. De maanden bij Match/Lexa duren dus amper 4 weken.
Als iemand mij een tip kan geven hoe ik het geld kan terugvorderen, hou ik me aanbevolen.
Voor de rest geldt, een gewaarschuwd mens telt bij internetdaten voor zevenentwintig.......... Blijf weg bij Match.com en/of Lexa.

Een door schade en schande wijs geworden happy single

0 Reacties

Schrijf ook een review over Match.com

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!

Ja, ik zou Match.com aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Match.com aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Match.com


Home Ľ Internationale Dating Ľ Match.com

In the Spotlight