rare ideeen over mathsen

rare ideeen over mathsen

er word niet gekeken naar de belangrijkste wensen zoals niet roken of religie.er word zomaar wat gerommeld met cliënten heb ik het idee ik weet ook niet af te melden van deze rara onzin. maar ik weet wel iemand die het kan .

Sterke punten
leugens

Zwakke punten
waarheid

Bezoek Match.com Reviews over Match.com

1 reactie

Beste John,

ik begrijp uit uw bericht dat u niet tevreden bent met de matches die u krijgt, omdat deze niet aan al uw criteria voldoen.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met onze website en wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen.

Momenteel ligt de psychologische affiniteit tussen de leden die voldoen aan uw zoekcriteria en uw profiel lager dan 65%. Het kan dus zo zijn dat u inderdaad matches ontvangt van members die wel roken maar weer op andere vlakken goed matchen aan uw profiel.

Ik heb uw suggestie doorgegeven aan de desbetreffende afdeling. Hopelijk behoort dit binnenkort tot een van onze nieuwe matchcriteria.

Tevens geeft u aan meer informatie te willen over hoe u zich kunt afmelden bij Match.com. Om uw profiel te kunnen verwijderen van de website, moet u er zeker van zijn dat u eerst de automatische verlenging heeft stopgezet.

Uw automatische verlenging kunt u stopzetten via "Mijn gegevens" en vervolgens "Abonnement". Bij "Uw Membership beheren" vindt u onder dat datum van uw volgende automatische betaling de optie om uw automatische verlenging stop te zetten. Nadat uw automatische verlenging geannuleerd is blijft uw profiel wel online. U kunt zich vervolgens altijd opnieuw inschrijven voor een nieuw VIP Membership bij Match.com.

Indien u toch uw profiel volledig wilt verwijderen gaat u via "Mijn gegevens" naar "Account". Onderaan de pagina vindt u de tekst "Als u zich uitschrijft op Match.com verliest u toegang tot al uw contactpersonen, persoonlijkheidsrapporten, verzonden en ontvangen berichten en alle andere informatie in uw Match.com account. Als u zich wenst uit te schrijven, klikt u hier: na uw uitschrijving kunt u opnieuw gebruik maken van de diensten van Match.com door een nieuw account te creëren". Selecteert u hier "uw uitschrijving".

Vanwege veiligheidsredenen zal u gevraagd worden om uw inloggegevens te bevestigen. Let op: om u te kunnen identificeren dient u hoofdletters, kleine letters en de underscore te gebruiken als deze in uw inloggegevens voorkomen. Klikt u vervolgens op "Me uitschrijven".

Door op deze link te klikken verwijdert u uw profiel definitief. Dit is onomkeerbaar.

- U verliest uw Match.com profiel.
- Uw gegevens (advertentie, foto's, profiel, contacten, berichten, etc.) worden definitief verwijderd.
- Uw persoonlijkheidsrapporten die voor u gemaakt zijn worden verwijderd.

Het kan maximaal 24 uur duren voordat uw profiel definitief van onze site is verwijderd. U ontvangt hiervan een e-mail ter bevestiging op uw e-mail account.

Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u verder nog vragen, klachten, suggesties en/of opmerkingen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Match Team

Bezoek Match.com Reviews over Match.com

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Match.com
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden