Lexa - 779 Reviews

Last updated: 6 november 2018
Lexa Logo

7.9% aanbevolen, 779 Reviews

  1. Lexa informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Lexa mobiele app
  5. Gratis Lexa
  6. Events voor leden
  7. Opties abonnement Control
  8. Opties abonnement Premium
  9. Herroepingsrecht
  10. Contact gegevens
  11. Lexa Video
  12. Lexa Reviews
  13. Schrijf ook een review over Lexa

Niet tevreden over Lexa? Probeer dan eens Pepper.

Lexa informatie

Lexa is de datingsite van Nederland waar singles terecht kunnen om hun droomprins of droomprinses te vinden. Deze site bestaat al langer dan 10 jaar en behoort tot een van de grootste en meest succesvolle datingsites van Nederland. Door de jaren heen is het veel singles gelukt om via Lexa een relatie te starten. De ledenwerving van Lexa is zeer actief te noemen. Middels reclamespotjes op televisie en de radio probeert men zoveel als mogelijk leden te werven. De focus is dan meer gelegd op singles die op zoek zijn naar een geschikte partner.

Lexa valt onder het keurmerk veilig daten. Dit betekent dat de site niet alleen betrouwbaar is, maar dat de leden ook de garantie hebben dat ze veilig kunnen daten. Nieuwe leden hebben ook de mogelijkheid om 24 uur na de inschrijving gratis gebruik te maken van de gehele datingsite.

Leden kunnen van de diverse mogelijkheden van deze site gebruik maken om in contact te komen met andere singles. Er wordt steeds aan verbetering van de website gewerkt, om het de leden zo comfortabel en makkelijk als mogelijk te maken om de site te gebruiken. Leden moeten uiteindelijk de mogelijkheid hebben om op een simpele manier een date te vinden of een succesvolle relatie aan te gaan met anderen. Deze site is een van de grootste datingsites van Nederland en gezien het aantal leden, is de kans op het vinden van een date of de "ware" heel groot. De vele succesverhalen liegen er ook niet om.
.
Naast het online daten, kunnen leden ook met elkaar in contact komen op de speciaal georganiseerde Lexa activiteiten. Hierdoor leert men elkaar ook beter en persoonlijker kennen en kan men eventueel een stapje verder gaan na een date.

Het online daten blijft interessant voor singles. Dagelijks heeft deze site een groot aantal nieuwe aanmeldingen. Deze singles zijn vaak op zoek naar een leuke date of hun ware liefde. Op deze site kunnen leden in een veilige en betrouwbare omgeving hun ware liefde ontmoeten.

Lexa is niet geheel gratis. Slechts een gedeelte van de website is gratis te benaderen. Op het moment dat men is ingeschreven, kan men meteen berichten ontvangen van andere leden. Echter kunnen gratis leden niet reageren op dergelijke berichten. Indien men toch wilt reageren op zo een bericht, dan moet men een kleine vergoeding betalen. Dat geldt ook om toegang te krijgen voor meerdere functionaliteiten van deze site. Het is de bedoeling, dat geïnteresseerden de mogelijkheid hebben om zich eerst in te schrijven op de site en een kijkje nemen. Indien men de website toch niet zo interessant vind, dan kan men kiezen voor een andere datingsite. In gevallen waar de website wel in de smaak valt, kan men doorgaan als gratis lid of men kan een betaalde lidmaatschap afsluiten. Lexa heeft regelmatig een actie waarbij nieuwe leden drie dagen lang een gratis full membership kunnen krijgen. In deze drie dagen is het ook mogelijk om gratis berichten te versturen naar andere gebruikers. Aanmelden kan op Lexa.nl. De inschrijfprocedure is gratis en simpel. Na de inschrijving mogen nieuwe leden 24 uur geheel gratis gebruik maken van alle diensten van de website.

Lexa Details

Hits: 31479

URL: http://www.lexa.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 779

Opzeggen

Lexa uitschrijven of je Lexa abonnement opzeggen gaat als volgt. Wie zich van Lexa uitschrijven wil, gaat naar het scherm Mijn Account rechts bovenin. Daarin klik je op Mijn Instellingen van Lexa. Vervolgens kom je in een scherm met allerlei Lexa opties, en helemaal onderaan zie je een knop voor Lexa Profiel Verwijderen. Wanneer je hierop klikt, kom je in een scherm waarin je Lexa Profiel Opschorten wordt aangeboden. Hiermee wordt jouw Lexa profiel op non-actief gesteld. Voor helemaal uitschrijven van Lexa ga je naar de link onderaan in het scherm, waarmee je Lexa uitschrijven kunt aanklikken. Ter verificatie wordt om je Lexa wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je in drie stappen het proces van Lexa opzeggen voltooien.

Kosten

Bij Lexa kun je een Lexa Full Membership aanvragen. Met een Lexa Full Membership, een Lexa Premium Membership of een Lexa Control Membership heb je allerlei voordelen. Zo kun je onbeperkt chatten en flirten, berichten versturen en alle foto's en profielen bekijken. Voor een Lexa Full Membership worden door Lexa kosten berekend. Voor 1 maand worden door Lexa kosten van € 24,95 of hoger berekend, afhankelijk van je abonnementsvorm. Lexa korting kan verkregen worden door een abonnement voor bijvoorbeeld 6 maanden te nemen, dit kan vanaf € 9,95 per maand. De kosten van Lexa variëren per abonnement.

Lexa mobiele app

Behalve via de website, hebben de leden ook de mogelijkheid om de datingsite via een speciale Lexa app te benaderen. Men heeft met deze app dezelfde mogelijkheden als op de website. Het voordeel is dat Lexa veel makkelijker en overal te benaderen is met een smartphone. Met de app is het mogelijk om van een groot deel van Lexa gebruik te maken. Helaas is het voor sommige functionaliteiten nog niet mogelijk om deze weer te geven op een mobiele telefoon. De Lexa app is beschikbaar voor Android, Ios en Windows Phone.

Gratis Lexa

Nieuwe leden krijgen 24 uur de tijd om gratis gebruik te maken van de gehele datingsite. Op het moment dat men gratis is ingeschreven, kan men meteen berichten ontvangen van andere leden. Het is echter niet mogelijk om als gratis lid te reageren op deze berichten. Wil men gebruik maken van alle mogelijkheden van deze datingsite, dan zal men een vergoeding moeten betalen. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven en nagaan wat voor mogelijkheden de website biedt. Bevalt de website niet, dan is men vrij om een andere datingsite te kiezen. Inschrijven bij Lexa is dus gratis en bied de mogelijkheid om beter kennis te maken met de website. Regelmatig heeft Lexa een actie waarbij nieuwe leden 3 dagen lang een gratis full membership kunnen krijgen. In die 3 dagen is het dus ook mogelijk om berichten te versturen.

Events voor leden

Lexa biedt leden ook de mogelijkheid om elkaar in het echt te ontmoeten via de zogenaamde Lexa Events. Deze events worden in de grote steden van Nederland gehouden. Er kunnen op de events verschillende activiteiten worden georganiseerd. Enkele voorbeelden hiervan zijn kookworkshops, musea bezoek, gezamenlijk sporten of een gezellige borrel.

Opties abonnement Control

De voordelen van de optie Control:

- Vraag leesbevestigingen
- Een rustmoment inlassen via de chat modus ´offline´
- Kies wie contact met jou op kan nemen aan de hand van het contactfilter
- Activeer tijdelijk een afwezigheidsmanager

Opties abonnement Premium

De voordelen van de optie Premium:
- Alle gratis members de mogelijkheid bieden contact te kunnen leggen met jou
- Als eerste voorgesteld worden aan de nieuwe members
- Kies wie contact met jou op kan nemen aan de hand van het contactfilter
- Naar voren geschoven worden bij de aangeboden matches
- Maar je verschijnt bovendien als Premium Member voor alle members die jouw profiel bezoeken.

Deze (gratis) members kunnen dan:
- Jouw persoonlijke fotoalbum bekijken
- De berichten die jij hen stuurt lezen en beantwoorden
- Jouw chatberichten via de Messenger lezen en beantwoorden

Herroepingsrecht

Leden hebben het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Herroepen kan men doen via de Customer Care functie op de website, per e-mail naar [email protected] of per fax.

Contact gegevens

Lexa is een handelsnaam van Meetic Netherlands B.V.
Herengracht 374, 1016 CH Amsterdam.
Ingeschreven in het Handelsregister onder nr.: 58845895
BTW-nummer: FR8843780339
Telefoonnummer: 020-5203880 (Beperkt bereikbaar op dinsdag en donderdag van 10:00 t/m 12:00)
E-mail adres: [email protected]
Lexa is een onderdeel van MeeticGroup, p/a Meetic S.A.S.
6 rue Auber, 75009 Parijs, Frankrijk

Lexa Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/K0jb2yStVTA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op Lexa

Lexa Acties & Nieuws

  • 9 september 2018 Wist je dat je bij Lexa ook anoniem op zoek kan naar een geschikte partner?
    Niet voor een ieder is het even makkelijk om zich in de eerste plaats aan te melden op een datingsite. En al helemaal niet om de grote stap te maken om contact op te nemen met andere gebruikers van die site. Ondanks de aangename fijne afstand is het voor bepaalde gebruikers toch raar om met de wetenschap te leven, dat andere te weten zouden kunnen komen, dat ze interesse tonen in andere leden. Bij Lees verder
  • 15 maart 2017 Snel Lexa opzeggen in slechts een paar simpele stappen
    Je leest dit artikel waarschijnlijk omdat je opzoek bent naar een manier waarop jij snel en eenvoudig jouw account bij Lexa kan opzeggen. In dit artikel vertelt Datingwebsites.nl hoe je gemakkelijk van je Lexa account af komt. De datingsite Lexa maakt het uitschrijven namelijk erg lastig voor haar leden. Het lukt veel mensen niet om hun account bij de datingsite op te zeggen zonder een beschrijvin Lees verder
  • 19 februari 2017 Succesvol daten bij Lexa
    Lexa bestaat al ruim 14 jaar en heeft sindsdien bewezen een betrouwbare online dating platform te zijn. Het is daarom ook geen dat Lexa nog steeds één van de populairste online datingsites is. Datingsite Lexa is onderdeel van de Franse datingsite Meetic, een Europees marktleider op het gebied van online daten. Meetic is opgericht in 2002 en is sindsdien al geruime tijd é&eacut Lees verder
  • 18 oktober 2016 Lexa, datingsite voor singles
    Lexa, datingsite voor singles Lexa bestaat al langer dan 10 jaar en is uitgegroeid tot een van de grootste en meest succesvolle datingsites in Nederland. Lexa.nl is onderdeel van het Franse Meetic, Europees marktleider op het gebied van online dating. Meetic bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd één van de grootste sites op het gebied van online dating, met vele duizenden singles Lees verder
  • 17 oktober 2016 Telefonisch contact opnemen met Lexa.nl
    Telefonisch contact met Lexa.nl Lexa.nl is onderdeel van het Franse Meetic, Europees marktleider op het gebied van online dating. Meetic bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd één van de grootste sites op het gebied van online dating, met vele duizenden singles op zoek naar een relatie, die zich met een gedetailleerd profiel hebben geregistreerd. Met een groot aantal leden als di Lees verder
  • 17 oktober 2016 Foto's verwijderen uit Lexa.nl
    Foto’s verwijderen uit Lexa.nl Lexa is één van de grootste onlinedatingsites in Nederland waar singles serieus op zoek zijn naar een nieuwe relatie of vriendschap. Lexa.nl is onderdeel van de Franse datingsite Meetic, welke als één van de grootste datingorganisaties binnen Europa wordt gezien. Personen kunnen zich gratis inschrijven en profielen bekijken, maar verder zijn de mogelijkheden als Lees verder
  • 30 november 2015 Emiel Spies treedt aan als Business Developer bij Lexa
    Amsterdam, 30 november 2015 – Datingsite Lexa heeft Emiel Spies aangesteld als Business Developer. Spies zal zich bezighouden met het onderhouden en versterken van alle media- en marketingactiviteiten, partnerships, acquisitie en ad sales van Lexa. Spies is sinds twee jaar werkzaam voor Lexa en werkte voorheen als Online Manager en Online Performance Manager. Hij is sinds oktober gestart in Lees verder
  • 12 november 2015 3 dagen gratis op Lexa
    Lexa.nl komt met een nieuwe 3 dagen gratis Full Membership actie voor alle nieuwe leden. Bezoekers van Datingwebsites.nl die zich in de periode van donderdag 12 november t/m. donderdag 19 november inschrijven, kunnen 3 dagen gebruik maken van alle functionaliteiten van een Full Membership. Lees verder
  • 11 september 2015 Gratis Daten komende week op Lexa.nl!
    Het is weer zover! Gratis daten op Lexa.nl! Van 11 september tot 20 september kun je weer gratis een premium account krijgen op datingsite Lexa! Lexa is de grootste datingsite van Nederland en biedt dus de beste kans op een match. Dit aanbod is alleen geldig voor nieuwe leden, dus als je al een account hebt is het handig om een nieuw account aan te maken ;) De actie werkt alleen als je Lees verder
  • 10 juli 2015 Lexa Summer Date Days
    In de periode van vrijdag 10 juli 2015 tot en met maandag 20 juli 2015 zijn er de Lexa.nl Summer Date Days. Tijdens de Summer Date Days ontvangen nieuwe members tijdelijk een 3 dagen lang gratis Full Membership! Hiermee kunnen nieuwe members 3 dagen lang gebruik maken van alle opties van een Full Membership bij Lexa.nl. Lees verder

Lexa reviews (778):

Lexa - LEXA een chaotische datingsite .

10

Review:
Hallo ik schrijf meestal niet zo snel reviews voor wat dan ook maar voor de dating site Lexa wou ik graag een uitzondering maken . Lexa is een betalende dating site voor jong en oud er zijn duizenden members online elke dag dit betekend echter niet dat het daardoor erg overzichtelijk wordt de gratis en premium members zijn allemaal door elkaar gestrooid (als gratis members kan je zo goed als niks en als premium member kan je berichten sturen en ontvangen en profielen bezoeken etc.. ) . Je weet vaak alleen niet zo snel of het profiel dat je bezoekt gratis of premium is dus stel je stuurt een bericht naar een vrouw of man als premium member dan kan het zomaar zijn dat het profiel waar je een bericht naartoe heb gestuurd gewoon een gratis member is die dus helemaal niks terug kan sturen ! pas hier dus mee op je kan zo je tijd verdoen aan niks .

Mijn persoonlijke ervaring met Lexa en de dames erop zijn verschillend , de dames op Lexa zijn veelal eisende vrouwen die zelf verre van modellen zijn maar vaak zichzelf van alles vinden en alleen op zoek zijn naar een Leonardo Di Caprio of Jude Law ben je dit niet verwacht dan niks . Ik heb tot nu toe een aantal leuke gesprekken weten te voeren met een aantal dames (met veel moeite ) vaak eindigen de gesprekken op niks er wordt afgesproken om op een date te gaan maar er komt gewoon niks van veel vrouwen maar ook mannen nemen de site of dating in het algemeen gewoon niet serieus . Veel mannen zijn maar uit op 1 ding (dit verpest dan weer veel voor mannen die gewoon een leuke date of relatie willen hebben ) en veel vrouwen steken geen aandacht of tijd in het zoeken naar dates als je ze dan als relatie zoekende man benadert doen ze net alsof je niet bestaat . Ik zeg niet dat elke vrouw of elke man arrogant of alleen op sex uit is alleen helaas is Lexa een chaotische site waar iedereen maar door mekaar rent en niet even rustig stil staat en kijkt naar met wie ze nou praten .

Geld en Lexa :

Lexa en geld het zijn 2 dingen die met mekaar getrouwd zijn als gratis member wordt je continue elke dag benadert door de site om premium te gaan (1 maand = 25 euro , 3 maanden is 89,99 , 1 jaar = 100+ euro ) de prijzen verschillen wel per seizoen soms duurder soms goedkoper . Als je dan premium member bent geworden denk dan niet van Lexa en haar geld grip af te zijn je blijft benadert worden om extra bonnuses te kopen en of hartjes en flirts credits te kopen om zogenaamd meer vrouwelijke of mannelijke aandacht te trekken . Kijk ook uit met betalingen via IDEAL als je eenmaal je rekening gegevens heb ingevuld kan je voortaan met 1 druk op de knop nieuwe betalingen afronden(dit moest verboden worden !) .

Eind oordeel :

Lexa is een chaotische en op geld beluste site die meer oog heeft voor je portomonee dan jou helpen met het zoekenvan de juiste partner . Veel members zijn niet actief en of arrogant en of op sex belust . nep profielen zijn er ook maar deze zijn werkelijk op elke dating site dus dat is niet te ontlopen .

Eind cijfer :

Lexa krijgt in totaal van mij een 6.5 .


Sterke punten:
Veel profielen , veel mensen online , makelijke chat mogelijkheden

Zwakke punten:
Jou portomonee is het enige wat telt voor Lexa , veel arrogante en of op sex beluste mensen , chaotisch , niet uitend op een relatie maar uit op je bankrekening , automatische afschrijvingen als je niet duidelijk aan geeft dit niet te doen .

Kobitje92 beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Oplichterij

5

Review:
Zodra je betaald lid bent van Lexa ontvangen niet-betaalde leden je berichten NIET, dit kan wel als je Premium lid wordt wat dus weer het dubbele kost. Ook de automatische incasso na het verlopen van je abonnement vind ik triest. Ik ben net niet meer betaald lid en nu stroomt het ineens wel vol met "Boezken" Uhhu, naar mijn idee niet geloofwaardig.

Begin hier a.u.b. niet aan!

Sterke punten:
Goed in oplichten.

Zwakke punten:
Zo een beetje alles.

Alex beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - VROUWEN EN DATINGSITES...

5

Review:
Vrouwen en datingsites... Waar moet ik beginnen?..

Ten eerste zeggen bijna alle vrouwen van leeftijd 18-45 dat mannen alleen voor sex op dit soort datingsites gaan (en misschien klopt dit ook wel voor de helft omdat er nu eenmaal veel geile varkens zijn) MAAR dames als jullie 9/10 x nooit een bericht terug sturen ook op serieuze berichten hoe kunnen serieuze mannen (zoals ik !) een leuk contact zoeken?... Waarom maken jullie dan uberhaupt een profiel aan op een DATING site als jullie toch nooit een reactie geven op ons?.. Ik ben een goed uit ziende jongeman (geen Jude Law of Orlando Bloom ) maar zeker gewoon leuk . + Jullie zijn ook geen faking cameron diaz of charlize theron dus ga alsjeblieft niet arrogant doen en denken dat je alles bent . Nee mensen helaas zitten bijna alle dating sites in Nederland bom vol met mannen die alleen maar op een one night stand uit zijn en vrouwen die allemaal uit zijn op een man die 1000 x knapper is dan zij en daarom nooit kans maken kortom dit heeft allemaal weinig zin en dus je blauw betalen aan dit soort rotzooi dan kan je net zo goed je geld doneeren aan een goed doel want daarmee help je tenminste iemand nog ... Erg triest allemaal .

Sterke punten:
Veel vrouwen en mannen op LEXA .

Zwakke punten:
9/10 vrouwen reageren nooit op je .
Site kost ontzetten veel geld 25 euro voor 1 maand full membership!!
veel profielen zonder foto.

Boy23 beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Oppervlakkig en duur

3

Review:
LEXA.nl is een op het oog aantrekkelijke website maar zit je er eenmaal een week of 2 en je merkt dat de website saai en dood is .
De meeste vrouwen erop zijn ontzettend oppervlakkig zelf zien ze eruit als arrogante bitches maar jij als man moet er perfect en lief uit zien willen ze je een bericht sturen . De website zelf is ook erg duur volgens mij moet je 15 euro per maand betalen om alle funcites te kunnen doen zoals chatten en zien wie jou profiel bekeken heeft . Nee ik raad deze site niet aan .

Sterke punten:
Veel mensen een van de grootste datingsites van Nederland en Belgie.

Zwakke punten:
Veel profielen zonder foto
Duur abbonoment .
Arrogante wijfen .

Gast92 beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Nog niet helemaal uit...

1

Review:
Ik ken LEXA wel aan een tijd maar ben pas sinds kort serieus een profiel gaan aanmaken omdat ja je ziet er toch reclamen van op TV enzo en het staat bij de meeste top 10 ook bovenaan dus dan denk je ja zal toch wel goed moeten zijn he ? .. Nou tot nu toe nee... alles gaat vrij traag.. (het lijkt bijna expres zo te gaan) maar als je iemand bijvoorbeeld een flirt stuurt dan krijg je meestal helemaal geen reactie en als het wel zo is dan krijg je pas een reactie na een paar weken ofzo .. Nee ik zou niet zeggen ja ga betalen voor deze site maar ik zou ook niet weten welke datingsites dan wel erg goed zijn en waar je binnen 1 maand een paar leuke dates kan krijgen .. Ik geef LEXA een 6/10 .

Sterke punten:
Serieuze beoordelingen ze stellen je veel vragen die er toe doen om een goede match te vinden . Site ziet er leuk uit profiel foto's alleen klein (die zijn wel te vergroten ) . Bekende website.

Controles op fotos dus je hoeft je niet zorgen te maken dat je alleen piemels en kutjes ziet .



Zwakke punten:
- Altijd veel mensen online maar de site zelf lijkt dood , vast en zeker 80% van de vrouwen die erop zitten zijn alleen aan het wachten tot jij het eerste bericht stuurt en dan vaak sturen ze niks terug .

- Kost geld hoorde ik VEEL GELD automatische incasso dus uitkijken!

- Er zijn meer gratis leden dan betaalde leden dus de meeste mensen kunnen jou niet eens bericht sturen of terug sturen .

- Veel mensen zonder foto die jou profiel dan gaan bezoeken dan denk je wtf ?

-

Kobitje beveelt Lexa aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Afrader!

0

Review:
Tsja, het leek leuk, nieuwe vrouwen leren kennen via internet. Lexa is een van de bekendere spelers van de Nederlandse datingmarkt en daarmee een voor de hand liggende keuze. Maar een aanrader? Zeker niet. Er zitten veel nepprofielen tussen om het mooie gedeelte van de vrouw te laten zien. Het andere deel prikt aan je ogen.
Zeer prijzig. Veel spam.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Geen enkele knappe vrouw
Nepprofielen
Duur
Veel mails

Yoshi beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Lexa bedonderd de boel!

0

Review:
Ik heb via Lexa contact gelegd met een alleraardigste jongeman. We hebben wat over en weer bericht, maar ineens blokkeert Lexa elke berichtenstroom. Hij is wel degelijk geïnteresseerd, want hij stuurt me wel flirts en zelfs de vraag waarom in niet reageer, maar geen enkel berichtje komt bij hem aan! Dus het argument dat niet alle mannen reageren omdat ze simpelweg geen interesse hebben wat ze naar mij aanvoeren is op basis van deze volgorde van gebeurtenissen klinkklare onzin!

Dit is al een keer eerder gebeurd, dat was een member die zijn abonnement moest verlengen om weer in contact te komen, maar ook toen werd na 2-3 berichtjes de berichtenstroom weer bewust door Lexa gesaboteerd! Wederom, deze member had duidelijk interesse, we waren aan het overleggen over een afspraak en nadat de berichtjes niet meer aan leken te komen heeft hij nog flirtjes gestuurd en mij toegevoegd aan zijn favorieten. Vreemd gedrag voor een man die geen interesse heeft!!!

Bij deze klachten heeft Lexa stront in de ogen, want hoe je het ook brengt blijven ze gewoon zeggen dat het komt omdat "de member geen interesse in je heeft en dus niet reageert, daar hebben ze geen invloed op". Maar dat verhaal trek ik sterk in twijfel. Ik raad NIEMAND aan OOIT op Lexa een abonnement te kopen, en ik boycot de boel vanaf nu! Knap asociaal dat ze je voor die "service" wel even 60 euro laten neertellen! Bah stelletje asociale geldwolven. Ze staan gewoon bewust het liefdesgeluk van mensen in de weg!

Sterke punten:
GEEN STERKTE PUNTEN

Zwakke punten:
- Beroerde service
- Oplichting
- Bewuste sabotage

Loes beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Goed

1

Review:
Als je dan toch gaat betalen, betaal dan bij Lexa en niet bij Paiq. Gewoon veel leden, ziet er gelukt uit.

Sterke punten:
veel leuke mensen
goede profielen

Zwakke punten:
kost geld

bertus beveelt Lexa aan bij vrienden/bekenden

Lexa - BEDANKT!

4

Review:
Ik wou even zeggen DANKJEWEL aan iedereen die hier een eerlijke recensie heeft gegeven aan LEXA ik heb daar 1 maand geleden een profiel aangemaakt (gratis) en zat vandaag te denken om tog maar betalend lid te worden nou nadat ik dit allemaal gelezen heb over dat ze je gewoon keihard naaien waar je bij staat trek ik me heel snel terug! . Nogmaals hartelijk dank mense.

Sterke punten:
NIET

Zwakke punten:
ZE PAKKEN JE GELD AF.

Ramon92 beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - pfff

1

Review:
lexa.. op de reclame ooooo zo goed en zit je er op fucking 0.000000 reacties of wat dan ook na ik raad het af pure geld verspilling...

erik beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Lexa

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Lexa aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Lexa aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Lexa