Lijkt redelijk is niks. Niet doen.

Lijkt redelijk is niks. Niet doen.

Lexa lijkt beter dan andere dating apps, maar is dat uiteindelijk niet. Ten eerste heb ik per ongeluk een abonnement afgesloten. Probeer daar maar eens vanaf te komen, je wordt verwezen naar de App Store van Apple en daar krijg je je geld never van terug. Ben er 2 uur mee bezig geweest, niks opgeschoten.

Nu had ik daar moeilijk over kunnen doen maar ondanks 68 euro of zo toch maar gaan gebruiken. Dat je niet heel veel reacties krijgt vind ik niet erg, dat weet je met dit soort apps. Dat je ‘bekeken’ wordt terwijl dat niet zo is, is mij wel duidelijk inmiddels. Dat geeft de indruk dat iemand je profiel bezoekt, terwijl die dat helemaal niet heeft gedaan. En dat is pure oplichting.

Via Tinder wel 2 dates gehad in het verleden, deze app leek beter maar is dus gewoon shit. Geen geld aan uitgeven.

Sterke punten
Overzichtelijk

Zwakke punten
Niet op te zeggen, volstrekt misleidende bezoekers gegevens

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

4 reacties

Er zijn 2 websites waarover je een klacht kan doen en die het voor je zou moeten oplossen.
De eerste is Klachtenkompas.nl maar daar reageert Lexa nooit op. Dus daar klagen heeft geen zin. De website is van de consumentenbond, vreemd dat die niets doet met klachten. Het enige wat de consumentenbond is het volgende:

Wij vinden dat Lexa hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

#Lexa! Wordt het niet eens tijd om deze klachten op te pakken? Transparant klachten oplossen draagt bij aan het consumentenvertrouwen. @Klachtenkompas #Consumentenbond

Dan heb je nog Klacht.nl en daar klagen over Lexa had nog zin tot 7 december 2013. Vanaf die datum reageert Lexa niet meer. Dus daar klagen heeft geen zin meer.

Misschien kan je een klacht indienen bij de ACM = Autoriteit Consument en Markt. ACM.nl
Die organisatie van de overheid houdt datingsites in de gaten. Als het opzeggen lastig gaat kan je daar een klacht over indienen, de ACM moet dan maatregelen treffen tegen deze site. Volgens de site zou Lexa het makkelijker moeten maken om een abonnement op te zeggen, maar kennelijk niet makkelijk genoeg. Dus dien je klacht in.
Mocht dat niet lukken dan kan je Lexa bezoeken, hun adres is: Singel 93, 1012 VG Amsterdam

Lexa uitschrijven of je Lexa abonnement opzeggen gaat als volgt. Wie zich van Lexa uitschrijven wil, gaat naar het scherm Mijn Account rechts bovenin. Daarin klik je op Mijn Instellingen van Lexa. Vervolgens kom je in een scherm met allerlei Lexa opties, en helemaal onderaan zie je een knop voor Lexa Profiel Verwijderen. Wanneer je hierop klikt, kom je in een scherm waarin je Lexa Profiel Opschorten wordt aangeboden. Hiermee wordt jouw Lexa profiel op non-actief gesteld. Voor helemaal uitschrijven van Lexa ga je naar de link onderaan in het scherm, waarmee je Lexa uitschrijven kunt aanklikken. Ter verificatie wordt om je Lexa wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je in drie stappen het proces van Lexa opzeggen voltooien.

68 euro.....
Hoeveel moeite hebben de eigenaren van lexa als tegenprestatie hiervoor gedaan?
Antwoord: jou toegang gegeven tot hun website met grotendeels virtueel/inactief aanbod. Aanbod zal grotendeels uit mannen bestaan.
Kijk eens hoeveel boodschappen je voor dat geld kan halen.

Als je een serieuze relatie zoek moet je dat niet zoeken op een dating site. Je moet iemand in het echte leven goed kennen. Ja kijken als dus zo iemand netjes is en dus niet vreemdgaat, maar daar door kom je er heel snel achter. Je kunt stoppen met NL ga op vakantie naar een ander land.

Tinder is meer een neuk app, daar zitten vrouwen die met mannen willen om te neuken dat is niet een site of app om te settelen.

Dating sites zijn er om je uit de tent te lokken en te treiteren en om je bank rekening leeg te plunderen dus pas op. Misschien is eentje nog serieus dat is in bepaalde gevallen een uitzondering. Eentje die nooit met een man heeft geneukt ok? Dan heb je wel wat!! In afrika kun je nog betere vrouwen vinden dan NL en trouwens die zijn nog netjes aangekleed.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden