Fijne overzichtelijke datingsite

Fijne overzichtelijke datingsite

Lees veel kritiek over Lexa.
Ben het wel eens dat goed moet lezen wat voor een soort lidmaatschappen er zijn en hoe je opzegt als je dat wilt.
Ik zelf heb geen klagen over de hoeveelheid berichtjes. Uit fatsoen beantwoord ik ze altijd.
Wat ik wel merk ik dat zoveel mensen respectloos in de omgang zijn.
Gewoon hun account verwijderen of je blokkeren terwijl je enkele dagen contact hebt, ben dan eerlijk .....of afspreken en dan niet meer reageren.

Sterke punten
Overzichtelijk, uitgebreide zoekcriteria

Zwakke punten
Dat je niet via de app kunt opzeggen

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

4 reacties

Voor veel mensen is op de knop "geen interesse" (als die bestaat) klikken te veel moeite.

Zo zie je maar hoe makkelijk vrouwen het op datingsites hebben. Kun je nagaan hoeveel berichten jongere vrouwen wel niet ontvangen.Die hebben een secretaresse nodig om alle berichten te antwoorden. Daarom heeft ook elke vrouw op een datingsite een onrealistisch verwachtingspatroon.

Kan je vertellen dat ik inderdaad véél berichten had ontvangen... gelijk insinueren om bij mij thuis af te spreken etc. sorry, maar zulke kennismakingen ga ik niet eens serieus nemen. We spreken buiten eerst af, desnoods betaal ik jouw drankje, als vrouw. Ik wil een diepe connectie, niks eenmaligs, anders heb ik ze voor het uitkiezen. Géén behoefte aan. Maar goed, tussen al deze 'heren' vond ik dus mijn vriend. Een betrouwbare, charmante, intelligente, lieve man. We hebben na drie maanden daten pas een relatie. Het duurt bij mij wat langer om echt met iemand iets te beginnen, ligt ook aan de persoon. Hoe dan ook, ik vroeg hem mijn vriend te worden. We zijn nog samen. Iedereen doet de dingen op zijn/haar manier en op eigen tempo. En ja, je hebt vrouwen die eisen stellen. Die erbij lopen alsof ze een model zijn of juist niet maar véél hoge eisen stellen. Zo ken ik er nog één. Die gaf zelf toe dat je jezelf moet laten trakteren op een etentje door een man, maar jezelf nooit moet laten aanraken. Dat ging mij dus wat te ver. Dat is pas verkeerd.

Als man zijnde mag ik telkens aanhoren dat er zoveel mannen slechts op 1 ding uit zijn. Onderziek laat zien dat vrouwen tussen de 80 en 96 procent van de mannen op voorhand al afwijzen omdat ze vinden dat die mannen niet knap genoeg zijn. Het kleine percentage dat wel knap genoeg is moet aan haar eisenpakket voldoen. Mannen die hier aan voldoen kunnen elke vrouw krijgen en zijn er na een one night stand weer vandoor. Mevrouw moet dan weer op haar beurt wachten. Dit herhaalt zich tot het 50e levensjaar. Dan zit ze in de menopauze. Volgens het CBS wil dan de meerderheid van de vrouwen geen relatie meer.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden