Wat is er waar?

Een tijdje terug keek ik op websites voor erotisch contact en bezocht ik ook deze website.
In april 2018 maakte de Autoriteit Consument & Markt bekend dat ze invallen hadden gedaan bij bedrijven die websites met nep profielen op het net zetten.

Nu wordt, als je één van deze 3 sites aan klikt (en dus volgens "Datingwebsites vergelijken" de beste zijn) het volgende:
Deze site maakt gebruikt van fictieve profielen, deze zijn puur voor entertainment doeleinden en fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk.

Dit zijn dus websites met nep profielen.
En die staan hier op plek 1, 2 en 3

Dan ga je echt twijfelen aan alle andere informatie op deze website

Sterke punten
Geen idee

Zwakke punten
Totaal geen vertrouwen in de info op deze site

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

1 reactie

Een waarrig artiklel. Je noemt geen namen van sites. En je hebt sde klok horen luiden....Ja Lexa heeft nepprofielen die mijns inziens beantwoord worden door mederwrkers van lexa, maar dat zijn er een paar...Lexa heeft ook lege profielen...Profielen van leden die allaang uit geschreven staan...En Ja....Aantrekkelijke vrouwen laten ze vaak op staan. Daar heb ik bewijs van...Lexa helemaal waardeloos??? nee hoor, ik beschik over een goede kop, goed opgeleid, en kan een aardig profiel schrijven....Alleen nemen de dames op lexa niet snel initiatief. Je ontvangt zeker wel eens een bericht...Maar de dames doen eht op een andere manier om in contact te komen...EEn flirt sturen of favoriet...daar een nette reactie op geven...en dikke mik vaak... Zo had ik in veertien dagen wel 4 relaties kunnen hebebn.....Maar verrrrr. Op Lexa staan veel nare , enge mannen, waardoor dames gewaarschuwd zijn. Jongetjes van 20 die vrouwen van 50plus aanschrijeven, manne die gelijk over seks beginnen...Dat dus.. En uitschrijven??? Makkelijk hoor...Via je account bij öpschorten"komern...daaronder staat verwijderen...Met je mailadres en wachtwoord... Dan wordt er vijf keer aan je gevraagd of je :het zeker"weet"....aanklikken JA...enje bent uitgeschreven... En dan nog iets en dat geldt voor allae sites...Onaantrekkelijke mannen met een slechte profielbeschrijving (taalfouten...lulverhaal)n kunne het shaken...op alle sites.Dus....

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden