Opzeggen lukt niet, en Lexa reageert niet.

Opzeggen lukt niet, en Lexa reageert niet.

Probeer al 2 dagen profiel te verwijderen, iedere keer is ineens mijn wachtwoord niet correct!!! Ik log er net mee in????? En nul response van Lexa wanneer je een bericht stuurt.
Grappig is dat je via elk apparaat lid kan worden, maar alleen via de desktop pc kan opzeggen. Dat is niet correct. En het is anders dan ze beweren over hoe makkelijk opzeggen is.
Treurig dat deze gasten zo aan hun geld moeten komen door de boel te belazeren, maar ik heb alles met video opgenomen. En ga aangifte tegen ze doen wegens online oplichting.

Sterke punten
zijn er niet

Zwakke punten
gericht zoeken is nep want ook al zeg je specifieke leeftijden en cirkel om je woonplaats dan nog krijg iedereen in nederland.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

2 reacties

De desktop versie is meestal uitgebreider. Waarschijnlijk kan je daarom alleen in de desktop versie opzeggen, maar dan moet het wel werken.
Als je moet betalen dan krijg je wel reacties.

Ik denk dat Lexa niet reageert omdat ze het te druk hebben met andere klachten en met aanmaningen en incassobureaus. Vrijwel alle klachten gaan over ongewenste verlengen van abonnementen en problemen met het opzeggen. Klanten laten het geld van ongewenste verlengingen van abonnementen terugstorten op hun rekening. Vervolgens stuurt Lexa weer een rekening naar de klant met het dreigen van een incassobureau.
Al deze klachten wordt bewust door Lexa in stand gehouden. Lexa wilt zoveel geld verdienen met het vrijwel onmogelijk maken om het op te zeggen en automatische verlenging van abonnementen.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden