Intimatch - 10 Reviews

Last updated: 18 mei 2019
Intimatch Logo

40% aanbevolen, 10 Reviews

  1. Intimatch informatie
  2. Intimatch Reviews
  3. Schrijf ook een review over Intimatch

Niet tevreden over Intimatch? Probeer dan eens AnoniemGeilen.

Intimatch informatie

Ben je getrouw, woon je samen of heb je een relatie? Ben je op zoek naar een leuke vriend of vriendin met wie je kan flirten, vreemdgaan of een tweede relatie kan starten? Je vind het spannend om vreemd te gaan, overspel te plegen of wil je gewoon met iemand daten? Dan ben je bij Intimatch op het juiste adres. Op deze site zijn er een aantal singles, getrouwde stellen en of personen die gebonden zijn, die naast hun huidige liefde ook de liefde willen bedrijven met een andere persoon.

Personen die dus getrouwd zijn, in een relatie zitten of samen wonen en die behoefte hebben aan wat meer seksuele spanning in hun leven, kunnen zich snel aanmelden bij Intimatch. Op deze site zijn er een aantal personen die net als alle andere gebruikers op zoek zijn naar een geheime liefde, vriend of vriendin of iemand met wie ze vreemd kunnen gaan. Personen hebben diverse redenen om een date of een flirt te zoeken. Gelukkigerwijs zijn er ook anderen die naar hetzelfde op zoek zijn. Een ieder weet nog hoe heerlijk het is om die vlinders in je buik te voelen? Of om wakker te worden en te weten dat je hem of haar vandaag weer gaat zien?
Op deze site is alles mogelijk. Deze site biedt een veilige en discrete platform voor affaires en overspel maar ook voor open relaties en polyamorie.

Op deze site zijn er alleen echte mensen en dus ook echte profielen. Er zijn geen entertainment profielen waar men op gegeven moment niet mee kan afspreken. Men heeft de mogelijkheid om het profiel alleen zichtbaar te maken voor de eigen doelgroep. Daarnaast vindt er een actieve scanning plaats van profielen.
Na een inactiviteit van 30 minuten worden gebruikers automatisch uitgelogd. Op deze site kunnen gebruikers 100% anoniem, veilig en discreet intern mailen en chatten met andere gebruikers. Ook de persoonlijke contactinformatie van gebruikers blijft geheim en wordt niet verstrekt aan derden. Gebruikers mogen ook zelf bepalen welke foto's gezien mogen worden door andere gebruikers, men kan ongewenste profielen blokkeren en het eigen profiel snel en eenvoudig verwijderen. Vind je het hebben van een geheime liefde spannend? Meld je dan snel aan bij Intimatch.nl

Intimatch Details

Hits: 1352

URL: http://www.intimatch.nl/

Categorieën: Vreemdgaan Dating

Reviews: 10


Maak nu een gratis account aan op Intimatch


Reviews en Ervaringen over Intimatch

Er zijn nog geen reviews geschreven over Intimatch

Schrijf ook een review over Intimatch

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Intimatch aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Intimatch aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Intimatch


Home » Vreemdgaan Dating » Intimatch