Edarling moet je niet doen

Edarling moet je niet doen

Ik begon met Edarling dmv een 3 maanden durend lidmaatschap.bij het lid worden is de informatie verstrekking dusdanig dat men gemakkelijk in wat tegenstrijdigheden trapt. Enerzijds beweren ze dat ze stilzwijgend mogen verlengen anderzijds dat het abbo automatisch overgaat in een gratis lidmaatschap als het abbo verloopt.

Tevens behoudt Edarling zich aan het Duits recht, moet je als lid dan weer een NL kantoor dan weer een Duits kantoor betalen. De voorwaarden reppen over kalendermaanden terwijl je lid bent per 4 weken v/a inschrijven. Dat zorgt dus voor nieuwe dubbelzinnigheden. tevens heb ik in een schrikkeljaar 7 dagen voor het einde van de maand opgezegd maar Edarling doet kennelijk niet aan schrikkeljaren terwijl ik wel 7 dagen voor het eind van de kalendermaand moet opzeggen. In mijn geval was ik v/a de 10e in een maand lid dus in principe hoef ik pas op te zeggen voor 3 maart. dwz als Edarling uitgaat van die 4 wekelijkse periodes waar de voorwaarden het ook over hebben Ook op tijd dus. Edarling wil echter de volle mep van mij hebben.

Ik heb het maar bij mijn rechtsbijstand neergelegd.

tevens geeft elk lid maar 1 eenmalige machtiging af en volgens de nederlandse banken mag men dan ook maar 1 keer incasseren. De rekening van Edarling is dan eenvoudig te blokkeren. Mijn geld blijft dus bij mij tot dit geregeld is.

Sterke punten
De leden zijn altijd echte mensen

Zwakke punten
Edarling.

Bezoek EliteDating Reviews over EliteDating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over EliteDating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden