DatingConcurrent.nl - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 8 maart 2018
DatingConcurrent.nl Logo
  1. DatingConcurrent.nl informatie
  2. Doelgroep
  3. Aanmelden
  4. Kosten
  5. Zoekfunctie
  6. Contact gegevens
  7. DatingConcurrent.nl Reviews
  8. Schrijf ook een review over DatingConcurrent.nl

Niet tevreden over DatingConcurrent.nl? Probeer dan eens Lexa.

DatingConcurrent.nl informatie

Met de meeste leden is DatingConcurrent.nl de beste plek om spannende sexcontacten te vinden. Hier vind je de heetste profielen van ruimdenkende sexy vrouwen, mannen en geile stellen die net als jij willen genieten van erotiek, sex, swingen en vreemdgaan.

Schrijf je ook GRATIS in en kom in contact met mensen die ook op zoek zijn naar opwinding en sexueel genot!

DatingConcurrent.nl Details

Hits: 1082

URL: http://www.datingconcurrent.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 0

Doelgroep

Heb je het al op verschillende manieren geprobeerd om iemand beter te leren kennen of lukt het maar niet om een geschikte date te vinden? Ben je op zoek naar nieuwe contacten, vriendschap, een seksdate of een serieuze relatie? Dan ben je bij Dating Concurrent op het juiste adres. Op deze site zijn er namelijk een aantal gebruikers die ook op zoek zijn naar nieuwe contacten. Men treft hier de leukste profielen van mooie vrouwen en stoere mannen aan. Deze zijn net als jouw op zoek naar een serieuze relatie, een partner of een flirt. Spreekt dit je aan? Meld je dan snel, eenvoudig en geheel gratis aan op deze site.

Aanmelden

Personen die interesse hebben in deze site kunnen zich snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Dit kan men doen door het aanmeldformulier in te vullen op de startpagina. In dit formulier moet men onder andere een gebruikersnaam en werkende e- mail adres verwerken. Na de algemene voorwaarden geaccepteerd te hebben, kan men klikken op 'Gratis Aanmelden". Vervolgens wordt er een e- mail verstuurd naar het opgegeven e- mail adres met het wachtwoord en ter bevestiging van de aanmelding. Na dit proces doorlopen te hebben kan men direct aan de slag op deze spannende site.

Kosten

Personen hebben de mogelijkheid om geheel gratis een account aan te maken op deze site. Ook het aanmaken en bewerken van het profiel is geheel gratis. Echter wordt er voor het versturen van berichten wel een kleine financiële vergoeding gevraagd in de vorm van credits. Voor het versturen van een bericht en of flirt betaalt men 16 credits. Credits kan men uitsluitend kopen vanuit het persoonlijke menu. Gebruikers hebben de mogelijkheid om te kiezen uit de volgende creditbundels:

Prijs Kosten Credits
€ 10,00 - 160
€ 25,00 - 480
€ 50,00 - 1000
€ 100,00 - 2079
€ 200,00 - 4236

Zoekfunctie

Op deze site zijn er super veel profielen en het lukt niet een ieder om in een keer een geschikte profiel te vinden. Gelukkigerwijs kan men met de zoekfunctie van de site wel gericht zoeken naar een geschikte partner. In het zoekformulier moet men onder andere aangeven wat het geslacht is, waar men naar op zoek is, uit welke regio de persoon moet komen en in welke leeftijdsklasse de ideale partner moet zitten. Na de informatie verwerkt te hebben kan men klikken op zoeken. Vervolgens komt er een lijst met geschikte kandidaten tevoorschijn. De gebruiker heeft dan de mogelijkheid om middels het sturen van een bericht of een flirt contact op te nemen met een of meer van de kandidaten.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers en geïnteresseerden contact opnemen met de klantenservice van DatingConcurrent.nl middels het invullen en versturen van het online contactformulier. In dit formulier moet men onder andere de naam, het e- mail adres, het onderwerp en bericht verwerken.


Maak nu een gratis account aan op DatingConcurrent.nl


Reviews en Ervaringen over DatingConcurrent.nl

Er zijn nog geen reviews geschreven over DatingConcurrent.nl

Schrijf ook een review over DatingConcurrent.nl

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou DatingConcurrent.nl aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou DatingConcurrent.nl aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek DatingConcurrent.nl


Home » Algemene Datingsites » DatingConcurrent.nl