Cu2 is fake

Ik heb al tig verzoeken gekregen en geen enkele afspraak gemaakt. Er wordt geadverteerd voor sexdates maar keer op keer wordt eromheen gedraaid en het enige wat lichter wordt is je portemonnee want nee je zak wordt niet geleegd. Mensen bij deze niet doen het is pure oplichting !!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Het is allemaal nep

Bezoek Cu2 Reviews over Cu2

3 reacties

Hier kan je wel seksafspraken maken, maar alleen in je fantasie. De persoon waar je berichten uitwisselt is een chatoperator en niet de mooie dame van het profiel. En die chatoperator zou wel eens een man kunnen zijn. Als chatoperator kan je goed verdienen door het voeren van erotische gesprekken.

Het is heel simpel: elke site waar je credits moet kopen om berichten te versturen is opgezet om je zo veel mogelijk geld te laten betalen zonder dat het tot maar één afspraak komt. Ik dacht zelf eerst ook dat het wel kon, tot ik in 2017 2 uitzendingen (eind februari en in april) zag van tv programma De Monitor. Daar wordt precies uit de doeken gedaan hoe die oplichting in z'n werk gaat. Ze zijn nog steeds terug te zien op de website van demonitor.kro-ncrv.nl/uitzendingen. Vul als zoekterm online oplichting in en je komt ze vanzelf tegen.

Vroeger was CU2 een site voor jongeren. Het is later overgenomen door oplichters.

Bezoek Cu2 Reviews over Cu2

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Cu2
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden