en weer een volgende stap in oplichting

en weer een volgende stap in oplichting

Ik ben op deze site 5 maanden ingeschreven gestaan en na de aanmeldprocedure kreeg ik 10 (?) credits naar ik meen van Next Step Media B.V. Die heb ik gebruikt om m’n eerste contact te leggen en wel met 2 dames. In alle twee de gevallen heb ik in m’n berichtje aangegeven dat ik slechts middels een door mij opgegeven e-mailadres het verdere contact wilde voortzetten, maar ze wilden slechts (eerst) via de site verder gaan met de correspondentie. Hieruit blijkt dus maar weer dat het uiteindelijk erom te doen is dat ik dus credits zou gaan kopen. Verder doen de dames meerdere pogingen om ook foto’s van je te ontvangen en vragen je of je ook op andere media zit, bijvoorbeeld op Snapchat, Facebook, Skype of Tinder, om maar een paar zijstraten te noemen. Dat er vaak gesproken wordt over de opzet van zulke sites is dat het slechts om entertainment zou gaan, moet ik toch met enige nuance tegenspreken. Immers, als een contact/dame rechtstreeks met een berichtje bij je komt van ‘zullen we afspreken? Zou je het durven om zonder condoom met me te doen’, of ‘heb jij al plannen vanavond?, of wat dacht u van deze: ‘Als je wilt neuken wil je liever mijn adres of mijn nummer?’, dan gaat de doelstelling toch even een andere kant op, toch?
Ook op deze site kom ik profielen tegen die ik op andere soortgelijke sites al eerder ben tegengekomen; zo ook die van Trixie met haar twee handen onder de kin en een wanhopige blik naar boven.
Next Step doet regelmatig pogingen om mij niet bij zulke sites in slaap te laten vallen en trakteer mij periodiek op een drietal flirts op één en dezelfde dag. Ook hierop ben ik niet ingegaan. Om de nonsens van deze site nog maar eens te benadrukken, komen meerdere profielen bij je langs om te vertellen dat zij in de buurt van je wonen; ik in N-Br. en dan komen ze met het bericht: 'volgens mij wonen wij niet ver van elkaar! enz.' én waar woont het profiel dan; in Bolsward!
Kort advies dus: mannen, hier geen euro aan besteden, het is misleiding om het maar eens zachtjes uit te drukken.
groet van Ipje (Ik profileer je even)

Sterke punten
de vindingrijkheid van Next Step om soortgelijke websites te maken

Zwakke punten
één en al misleiding

Bezoek BuurvrouwSex Reviews over BuurvrouwSex

1 reactie

Bij buurvrouwensex wonen je buurvrouwen in heel Nederland.

Bezoek BuurvrouwSex Reviews over BuurvrouwSex

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over BuurvrouwSex
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden