Verwijder mijn account

Verwijder mijn account

Goedendag Dame of Heer graag zou ik willen dat jullij mijn account per direct verwijderen Groet OPA

Bezoek BuurtFlirts Reviews over BuurtFlirts

5 reacties

Goedendag Dame of Heer wilt u mijn account verwijderen ik zit in bewindvoering Dank U

Hallo OPA en He,

Jullie zitten hier verkeerd. Dit is niet de website Buurtflits maar Datingwebsites. Om je uit te schrijven moet je bij Buurtflirts zijn.

Succes gewenst.

Om je account te verwijderen ben je hier verkeerd.
Daarvóór moet je bij Buurtflirts zijn en niet bij Datingwebsites.

Je ziet hier dat datingsites het vooral moeten hebben van mensen die wanhopig op zoek zijn of een beetje in de knoop zitten. Hier reageert iemand in de bewindvoering en die zal vermoedelijk het overzicht kwijt zijn, zo eentje trapt ook in een fictieve datingsite. De overheid meent ons te moeten beschermen tegen het roken van sigaretten door hier accijns op te leggen, waarschuwingenn aan te brengen, en het zo moeilijk mogelijk te maken. Echter dit soort sites kunnen hun gang gaan.

In de algemene voorwaarden staat in de lange tekst met kleine letters dat de profielen fictief zijn, soms staat het duidelijk omschreven en soms staat het in bedekte termen omschreven, dat de profielen fictief zijn. Dat laatste doet men bewust om mannen die niet goed kunnen lezen er in trappen. Maar de meeste lezen de algemene voorwaarden niet en daar maakt de oplichter misbruik van. Oplichters of eigenaren van nepdatingsites zoeken de grenzen van de wet op.

Bezoek BuurtFlirts Reviews over BuurtFlirts

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over BuurtFlirts
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden