oplichting!

Helaas ook een maandje gekocht en zat direct vast aan automatische incasso van 35,70 euro en ook nog 1 van andere rare site waarbij ik nooit van heb gehoord genaamd pimperbook. Alles direct opgezegd en dat 0800 nummer gebeld. Hier hebben ik met een Aziatisch vrouwtje alles doorgegeven te cancellen, waarbij ik nog 7 extra dagen kreeg ofzo. Nog geen mail bevestiging gehad van opzegging van deze oplichting. Ik post binnenkort wel een update als ik meer weet.

als iemand nog tips voor mij heeft laat het graag weten, dank!

Sterke punten
niks

Zwakke punten
ze willen alleen maar geld

Bezoek BeNaughty Reviews over BeNaughty

4 reacties

Automatische incasso blokkeren bii je bank. Niks aantrekken van dreigingen met incassobureau. Zei zijn fout, jij niet. Mochten er deurwaarders komen, gelijk politie bellen. Kunnen ze gelijk overnachten op het politiebureau.

Misschien adviseert de politie om aangifte te doen bij de Fraudehelpdesk of ACM Autoriteit Consument en Markt en Markt.

Hallo ik ben er ook erin getrapt heb gelijk afgezegd ook een mail van gekregen, maar welke Automatische incasso moet je Blokkeren bij mij staat die niet ertussen uit welke land komt het weg

Bij de ING krijg je een paar dagen voor de automatische incasso bericht. In MijnING kun je de automatische incasso blokkeren en je kunt ook het bedrijf of de persoon blokkeren. Is het bedrag al automatisch geïncasseerd dan kun je die incasso terugdraaien.

Bezoek BeNaughty Reviews over BeNaughty

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over BeNaughty
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden