Een Grote Oplichtersbende

Een Grote Oplichtersbende

Op zoek naar een datingsite zonder credits, kwam ik bij be naughty terecht. ( Ook aanbevolen door verschillende datingsvergelijkings sites) Zag er goed uit en me eigen gratis aangemeld. Kreeg verzoeken zat, toen maar een abonnement afgesloten. De pret was gauw over, sommige beginnen een chat, en als je dan antwoord krijg je geen bericht meer terug.Ook als je zelf een chat begint 0,0 respons. Ben ik is op afstand gaan zoeken 5 km bij je vandaan en is vaak dezelfde woonplaats waar jij woont, postcode ingetikt die bij de modellen staan, vaak hele mooie dames en tot mijn verbazing woonde sommige in dezelfde straat. Eentje woonde zelfs op een industrieterrein 😂 Heb me abonnement opgezegd via het telefoonnummer waar ik werd verbonden met Hong Kong met een slecht Engels sprekende Chinees. Heb wel een bevestiging via de mail gehad dat mijn Abbott wordt beëindigd. We gaan het zien. Wil geen duppie meer uitgeven aan die Oplichtersbende. Echt een Grote Nepzooi

Sterke punten
0,0000000000

Zwakke punten
Alles

Bezoek BeNaughty Reviews over BeNaughty

9 reacties

Elke datingsite wat bedoelt is voor seksafspraken is nep. Het heeft geen zin om ze allemaal te testen. Of je nou mer credits moet betalen of een abonnee moet nemen of dat het gratis is. Ze zijn allemaal nep. De enige uitzondering zijn websites met advertenties van hoeren.

Dat weet ik wel Dirk, soms is het wel leuk om een beetje te chatten. ( Niet te veel credits kopen) Bij be naughty had ik eerst wel een positief gevoel. Niet dus en een frustrerende nepsite. Nu is toevallig vanmiddag mijn abonnement afgelopen, en heb nog nooit zoveel likes en verzoekjes gehad de laatste maand. Of die losers denken dat ik er nog een keer intrap. Nee Dus! Raad het echt iedereen af.

Bij datingsites die geen nep zijn zoals Relatieplanet stellen de vrouwen hele hoge eisen waar maar weinig mannen aan kunnen voldoen. Bij een relatiebureau heb je geen garantie maar mag je wel veel betalen.

Beste heren. Ik heb een vraagje en hoop dat iemand kan helpen. Ik had abbnomet bij deze oplichters. Voor dat de maand voorbij was had ik al gebeld en gevraagd te stoppen wat ook raar is. Bijna bij alle sites kan je zelf ztoppen. Nou heb ik dat gedaan en werk ook nog gezegd van jammer en als.je wil meld je weer aan en krijg je die maand terug. Nou ik zei stop.en nooit meer. Nou wordt er via november geld uit me rekening gehaald terwijl ik niet eens lid ben. Nou geld terug bedoelt nu krijg ik een mail in het Duits. Weet iemand wat ik het beste kan doet tegen deze oplichters? Aub

Alvast bedankt

Het beste wat je kan doen is de incasso stopzetten en blokeren. En meestal kan je ook het onterechte bedrag wat ze geïncasseerd hebben laten terugstorten op je rekening.
Je kan ook een klacht indienen bij de Fraudehelpdesk en niet bang zijn voor dreigementen met een incassobureau. Zij zijn fout bezig want een automatische verlenging is verboden, ook al staat het in de algemene voorwaarden, het mag niet volgens de wet.

Dirk, dank je wel voor je info. Ik had al terug laten storten. Het ging inderdaad meer om van, wat kan ik doen om dit te stoppen,omdat ze echt mensen zo maar van hun geld beroven. Je betaald je vind het niks en zeg je weet laat dat maand maar zitten en stip je je account en wat doen ze gewoon geld pakkem.
Ik zal contact op nemen met fraudehelpdesk.
Hartelijk bedankt Dirk, hopelijk kunnen we zo mensen waarschuwen.

De enige instantie die nepdatingsites kan sluiten is de ACM, Autoriteit Consument en Markt. Ze houden tegenwoordig datingsites in de gaten of ze zich aan de regels houden.

Hallo,

Ook ik heb dezelfde ervaring.
Morgen zou er weer geld worden geincasseerd. Ik heb dit verzoek geannuleerd en geblokkeerd. Ik lees hier dat ze dreigen met incassobureaus, als jullie hier niet op gereageerd hebben, hebben jullie hier nog iets over gehoord?

Hebben jullie al mail van een incassobureau gehad ?

Bezoek BeNaughty Reviews over BeNaughty

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over BeNaughty
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden