Het is nep

Ook aangemeld en er ingetrapt je kunt je acount verwijderen en dan moet je een nummer bellen als je geen goed engels kan dan kun je dit wel vergeten.
Ik ben er zelf achter gekomen dat als je wachtwoord opvraagt een mail krijgt en als je op die mail reageert met. REQUEST TO DELETE MY ACCOUNT. En je gebruikersnaam + de code
Dat je een mail terug krijgt dat jou acount wordt verwijdert

Maar trap er niet in alleen maar computer gestuurde berichten

Sterke punten
Temooi om waard tezijn

Zwakke punten
Oplichters

Bezoek BeNaughty Reviews over BeNaughty

21 reacties

Nep site, zoals zo velen andere. Alleen maar betalen, maar je krijgt geen date, ze zeggen dat ze nog even op de site willen blijven om elkaar nog beter te leren kennen.

Ik krijg anders zat reacties/antwoorden heb me ook alleen maar ingeschreven omdat ik nieuwschierig was!! En nee ik hoor niet bij de site

Ja je wordt overspoelt met berichten maar als je antwoord krijg je geen reactie terug.

Ik krijg zat berichten terug, zelfs al nummers gehad, doe er niks mee hoef ze niet😂

Voor het opzeggen van benaughty.com gewoon bellen met 08000233930 was zo gebeurt

Ik ben er af gepleurd!! Hoerensite😂

Held! Ik heb ze vanavond gelijk een mail gestuurd met REQUEST TO DELETE MY ACCOUNT!!! En nu 4 uur later heb ik een bevestiging in de mail :) Super tip, thanks! Een stelletje vieze geldverduisteraars zijn het. Nu is het de hoogste tijd om mijn afschrijvingen terug te boeken hehe

Michel ik hadt je nog zo gewaarschuwd. Maar goed van je dat je het nu zelf ook inziet haha

welk is het mail-adres om ze te sturen? thanks hoe doe ik dit allemaal?

de email is [email protected]

Heb naar die mail gestuurd. Heb een mail gekregen waarin staat dat ze het onderzoeken en binne 24u iets laten weten, had jij dit ook?

stuur ook maar even naar deze
[email protected]

Moest ff me inbox door zoeken haha

Ok en dat zou moeten helpen dan? Is dat bij u gelukt?

jah ok kreeg later een bevesteging van dat het werd gestopt

Heb een mail gekregen dat men abbo is gestopt, alleen kreeg ik nu die duitse mail dat ik nog 13.86 moet betalen. Wat moet ik hiermee nu nog doen? Merci!

dat laat ik aan jou over het zijn gewoon oplichters

Ook ik heb via de mail gekregen dat de abbo is gestopt, maar ik ben bang dat het nog niet volledig is afgesloten. Zij zeggen nl. het volgende:

This email confirms that you have canceled your subscription successfully.

You may continue to use your account as normal until your membership expires. On this date your membership will automatically revert to a Standard membership, which means that some features will no longer be available to you. You can renew your membership at that point by paying again.

If you wish to see the status of your account, go to the "My Settings" page. We hope that you have chosen to cancel because you have found somebody.

Vooral het laatste zin baart mij zorgen. Zit hier een addertje onder het gras waardoor mijn abbo automatisch opnieuw wordt verlengd omdat ik ergens in "My Settings" page iets niet heb gecanceld? Ik durf zelfs niet meer naar de pagina toe te gaan. Zo erg is het.

Je account is verwijdert. er is nog een tijd dat je plaatjes kan kijken tot de datum.

Ok dank je Johan. Ik hoop echt dat ik er vanaf ben, laat staan novalnet AG die van mij 31 euro wilde incasseren voor de website wildspank. Gelukkig was ik op tijd en heb dat alsnog kunnen blokkeren. Dus ik hoop echt dat zowel wildspank alsmede benaughty mijn accounts definitief is verwijderd en nergens een addertje onder het gras zit. Ik gruwel hiervan. Zo angstaanjagend is het.

Hetzelfde aan de hand gehad. Ook die mail gekregen dat men account zou verwijderd zijn, hopelijk. Later nog een mail gehad dat ik die 13 euro moest betalen binne 20 dagen of ze stuurde het naar incasso..men bank heef die nr van novalnet ag geblokkeerd. Gelukkig was ik optijd.

Nu ontvang ik een mail van [email protected] voor bevestiging. Ik had al eerder een mail gestuurd naar hen om mijn account te verwijderen maar kreeg na 24 uur nog steeds niks te horen. Heb nogmaals een mail gestuurd en ben ondertussen gaan kijken of het op een andere manier dat kon. Dat blijkt ook want ik kon via [email protected] de abbo stop zetten en kreeg hiervan een bevestiging.

Vandaag kreeg ik alsnog het mail van [email protected] met de mededeling:

Dear member,
Thank you for contacting Customer Support.
Please confirm that you wish your account to be cancelled.
If so, you will lose all the privileges of your current subscription plan.

Ik kan dan kiezen uit drie keuzes:
Yes, please cancel.
Yes, I confirm.
I am not interested.

Ik neem aan dat ik op de knop: 'Yes, I confirm' moet aanklikken... of zit hier een addertje onder het gras.
Weet iemand toevallig wat ik hier moet doen?

Bezoek BeNaughty Reviews over BeNaughty

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over BeNaughty
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden