opzeggen lidmaatschap

opzeggen lidmaatschap

Mooi shjit. beloofd wat wat ze totaal niet waar maken. Ik wil account opzeggen en volg instrusties. Wanneer ik op mijn account verwijderen druk zegt het het volgende .....Indien je de automatische incasso wenst te annuleren, ga dan naar je accountinstellingen, kies de optie 'Betalingsgeschiedenis' en volg de procedure voor het annuleren van de automatische incasso. kom je bij betalingsgeschiedenis.. leuk zie je van en tot wanneer je lid bent en de volgende periode staat gedeactiveerd. Helaas kom er niet mee verder om mijn account profiel te verwijderen. Wie weet raad en kan mij verder helpen. Heb bank intussen geinformeerd dat er geen verdere transfers van deze neppers mogelijk worden. en heb fotoos gemaakt van abonnement en lidmaatschap

Sterke punten
neriente nada niets niks ja leuk plaatjes kijken

Zwakke punten
waar je denkt lekker te worden gemaakt kan je verder dromen in fantasie

Bezoek BeNaughty Reviews over BeNaughty

28 reacties


Je hebt de automatische incasso al geblokkeerd via de bank. Schrijf ze een bericht dat het je niet lukt om de incasso te beëindigen via hun website. Dat moet voldoende zijn. Trek je niets aan van berichten van incassobureaus die ze naar je zullen sturen. Op een gegeven moment zal dat stoppen.

Dirk dank voor antwoord. Voor de bank geldt dat ze weten dat verdere betalingen moet stoppen. Helaas automatische incasso kan ik niet stoppen dat betekent dat lopende incasso die reguleer en gewenst zijn ook stoppen. Ik houd begin september in de gaten wordt er af geboekt dan boek ik terug en wacht wel af hoe het verder loopt. Het verwijderen van account heb je daar nog oplossingen voor. Ik blijf haken, verwijder account verwijst naar betalingen en geeft geen verwijdering?

Het enige wat je kan doen is de Fraudehelpdesk raadplegen en misschien ook de ACM, Autoriteit Consument en Markt.
Er moeten wel veel klachten komen voordat er maatregelen komen. Dat je de incasso niet kan stop zetten hebben ze bewust gedaan.

Wat een shit-bedrijf. Als je eenmaal een bankbetaling doet dan blijkt dat je daarmee toestemming zou geven voor een automatische maandelijkse betaling!
Verder verschijnen er allelei sites en als je die aanklikt dan word je direkt voor een maandbedrag aangeslagen. Betaling via een Duitse incassant die dreigmails stuurt als je een betaling storneert. Heb inmiddels mijn profiel verwijderd en ook mijn abonnement opgezegd. Heb daar overigens wel, per mail, een bewijs van ontvangen. Heb nu 2 aanmaningen, ga deze niet betalen. Zou strafrechtelijke gevolgen kunnen hebben. Hoezo?? Ik ben geen verplichtingen aangegaan? Wegblijven dus!!

Helaas oom ingetrapt de enige oplossing om het via de bank stop te zetten?? Waardeloos dit

Ik loop tegen hetzelfde aan, kan een nummer bellen. Die man snapt mijn Engels niet hoe dan? Nu dreig ik ook automatisch incasso te krijgen kan ik dit zelf regelen of moet ik de bank ervoor bellen? Kan terugstorten natuurlijk maar wat zijn dan de gevolgen? Ik wil het nu het liefst afhandelen

Inderdaad wat een fake site ben er ook ingetrapt dacht dat ik het had beëindigd gaf ik na het verstrijken van de einddatum een reactie en ja hoor gelijk een maand verlengd

idd een fake site heb de eerste incasso al geweigerd en bij de volgende blokkeer ik ze ik heb mijn account wel kunnen verwijderen totale neppers helemaal niks is echt

Heb eenmalig €10 betaald en de daarop automatische incasso gestorneerd echter krijg ik nu een dreigmail van een incassobureau terwijl ik een mail hebt ontvangen dat mijn account is verwijderd? Wie heeft nu nog tips of gewoon automatische incasso retourneren en de dreigmail negeren?

Ook ik ben hier helaas ingetrapt... nu heb ik ook zo'n duitse mail gehad met dat er 35,70 van mijn rekening wordt gehaald. Ik heb een mail gestuurd maar nog niks teruggekregen. Ik heb de Fraudehelpdesk al ingeligd en bel de 'klantenservice' voorde vorm nog even om dat te proberen. Ook ga ik maandag naar de bank om dit stop te zetten zodat er niks meer kan gebeuren. Hebben jullie verder nog tips wat ik zou kunnen doen om op alle fronten gedekt te zijn?

Ook ik heb hetzelfde meegemaakt..
Komt er ook echt een incassobureau langs, of blijft het bij dreigmails?

Kan iemand mij aub antwoord geven. Ik zou nu nog 35 euro moeten betalen.. wat als ik dit niet doe?

Wat een fake website, je krijgt zo gezegd berichten, om te lezen moet je betalen, dan betaal je, je antwoord de berichten buiten de standaard chatbot policy om. En ja hoor, je krijgt geen antwoord meer.

Dan wil je opzeggen binnen de gestelde termijn, dus ruim voor het aflopen van je abonnementsperiode. Dat lukt allemaal, maar je moet een opzegcode ontvangen. En wat denk je? Die ontvang je niet voordat de periode is afgelopen! Dus al met al ben je dan weer een maand extra lid! Wat een oplichtersbende! Dat dit nog mogelijk is met zo veel slechte reviews/recensie, kan niet begrijpen dat dit nog kan in deze tijd!!!

Hallo Max-1 Hoe is het jou gelukt om op te zeggen? Ik kom niet verder dan dat ik een nummer moet bellen. Is dat 0800-nummer een betaald nummer.
Een maand extra lidmaatschap is te doen, als het daarna dan ook maar stopt.
is het jou gelukt?

Het afzeggen op de Site Benaugthy is even een klus, hier je oplossing: onder aan door scrollen, staat er een zin dat je schriftelijk (mail) dient op te zeggen, hierbij staat ook een Amail adres:
[email protected]
jou ID nummer van de site profiel naam en gebruikte email:
PLease Stop imiddatly account payment and shut down my profile, kind regards....jou naam.

suc6 voor degene die teveel betalen kan je contact zoeken met de AFM

Groets Timwolf

Direct uitschrijven

www.thegeeksclub.com/avoid-delete-account-benaughty-online-dating-website/

Ook ik ben erin getrapt, normaal altijd erg oplettend nu dus een keer niet en bingo.
Probeer account te verwijderen maar loop tegen een lamp. Heb een mail gestuurd (zoals tip hier) wacht nog op reactie. Maar via de geeksclub werkt niet echt, als je de stappen volgt dan krijg ik steeds dat ik een 0800 nr moet bellen, en niks zoals ze bij geeks aangeven. Hoe kan ik dit oplossen?
Tevens een mail gekregen van een duitse incasso voor een wildspank site (niet eens aangemeld daar). Echter onder een andere naam word ik gemaild, wel met mijn banknr? Help wat nu??

Even een update, had verschillende mails gestuurd ri benaughty, geen reactie. Van wat ik lees is de kans erg klein dat dit ook gebeurd.
Toch maar gebeld met hun nummer. Kreeg na 8min een vrouw aan de lijn (engels aziatisch) Heel duidelijk gemaakt dat ik alles wil stoppen, account en betalingen. Je moet echt even volhouden want ze proberen je over te halen om te blijven, lokken je met hoeveel vrouwen je kan krijgen etc. Nemen echt de tijd voor je over te halen. En soms versta je ze half. Vaak hun lok verhaal afgekapt en duidelijk gemaakt dat ik alles wil stoppen. Geen gezeur en gezeik mbt overhalen. Gedreigd dat ik instanties en politie hier al ingelicht heb en dat er dossier is aangemaakt. Bij correcte afhandeling laat ik het erbij zo niet zet ik alles in werking. Toen ging het snel. Tevens aangehaald dat ze mij zonder toestemming op hun partnersite wildspank hadden aangemeld en ook hier een betaalverzoek gestuurd hadden. Dat dit dus ook gecanceld moest worden.
Na ophangen keurig 2 mails van de 2 sites dat mijn account is stopgezet en de betaling die erbij hoort. Na de maand heb je een gratis account met restricties.
Gecheckt op BN en bij betalings overzicht lijkt het te kloppen, bij ws geen idee kon er sowiezo niet in.
Nu even afwachten wat eind vd periode gaat gebeuren of het idd klopt.
Zal de Duitse incasso inlichten omtrent annuleren betaling wildspank. Hopelijk werken deze mensen mee. Heb de betaling geblokkeerd en had al gemaild.
To be continued.

Wel een vraag mocht ik toch moeten betalen en ik doe dit via die duitse bedrijf. Gaat mijn account dan weer in zeg maar of is het eenmalig achterstallig betaling.

@Shied
Hoelaat belde jij? Ik krijg steeds dat het nummer niet bereikbaar is.

De eerste tip: verwijder je account niet direct :)

Had voor de grap met wat maten een account aangemaakt om te kijken of het nou echt wat is. Net gebeld met het nummer wat ze geven, ze proberen me direct een verlenging van 7 dagen aan te smeren. Heb gezegd dat ik t nu wil laten stoppen. Ze deed net alsof ze me niet begreep. Duidelijk gemaakt dat ik zeker niet nog is wilde bellen en anders gewoon een klacht ga indienen. Als het goed is krijg ik de komende 10 minuten een mailtje, ik ben benieuwd.

Geen mail ontvangen, bij billing history staat er nu wel enkel de maand die ik heb betaald. Toekomstige betalingen staan er niet meer.

Gewoon hard spelen en duidelijk maken dat je geen zin hebt in die zooi. Zeggen dat je het überhaupt niet serieus wilde gebruiken kan misschien helpen. Althans, dat werkte voor mij. De vragen die ze stelt, kan je maar beter gwn kut op reageren. Ze proberen enkel nieuwe redenen te vinden om je over te halen.

De vrouw zei wel dat ze 24/7 te bellen zijn, erg handig. Als je niemand aan de lijn krijgt is dat met een rede, ik zou anoniem bellen.

Schrijf mij deruit deze site. Kloote site vuile dieve. Kheb mijn account al weg. Schrijf mij der uit

Ik heb mijn bank de opdracht gegeven om geen betalingen meer te doen aan deze oplichters .....en dreigen met incasso......laat ze maar komen.

Zojuist ook een einse gebreid aan deze sprookjessite. Dame aan de lijn bleef doorratelen. Haar gestopt en duidelijk gemaakt dat ik mijn abonnement wil stoppen, ze bij andere afschrijving dan deze maand rekening kunnen houden met legal actions ( juridische stappen) en eventueel afgeschreven geld gestorneerd word. De dame stuurde mij de mail al terwijl ik haar nog aan de telefoon had. Mails zijn binnen.

Ik heb het zelfde verhaal helaas net naast de pot gepist vanochted de eerste betaling proeftijd. En 1 uur later deze berichten gezien. Ik heb gebeld en gezecht dat de betaling moet stoppen en mijn account weg moet. Ik heb een mail dat de betaling is stop gezet. Maar hoe lang duurt het voor je account verwijderd is. Heb daar ook geen mail van. Die eik.ls hebben mij ook al op de volgende sites van hun gezet

Flirt
Pimperbook
Sausysingles

Allemaal niet voor aangemeld en wel een account op deze sites.


Bezoek BeNaughty Reviews over BeNaughty

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over BeNaughty
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden