Badoo steeds beter

Badoo steeds beter

Ik begrijp de meeste van de negatieve reacties hier niet. Volgens mij is de site prima kosteloos te gebruiken, de normale communicatiefaciliteiten kosten helemaal niets. Naast het bekende datingsite kaf staat er gelukkig ook volop koren op de site, relatief veel vrouwen reageren op een normale manier en staan open voor het maken van afspraken. Credits kopen is echt niet nodig. Een leuke nieuwe functionaliteit is dat je bericht krijgt als je toevallig in de buurt bent geweest van een van je matches (zelfde winkelcentrum of zo, een evenement waar je beiden aanwezig was of als je bij elkaar in de file gestaan).

Sterke punten
Gemakkelijk in contact komen met normale, leuke vrouwen.

Zwakke punten
Gratis site trekt (te-)veel getrouwde mannen en overige geilneven aan, waardoor veel leuke vrouwen het al snel weer voor gezien houden.

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

9 reacties

Je hebt zeker je bankrekeningnummer of je creditkaart niet gegeven. En waarschijnlijk heb je een blokkade tegen de betaalmuur van Badoo. Bij gratis leden verschijnt er steeds een betaalmuur.

Nee klopt maar waarom zou je dat doen?

Zijn er dates uitgerold?
Heb ooit eens aangemeld maar er gebeurde toen maar heel weinig. De meeste sites zijn in onbruik geraakt en vervangen door apps als tinder.

Wie denkt dat gratis bestaat op datings site komt snel te weten dat je bedrogen wordt terwijl je er staat op te kijken. Die website kosten handen voor geld voor de servers waarop die sites draaien en daar moet de gebruiker voor opdraaien en de reclames is als extra inkomen om het personeel te betalen. Weet je wat wel gratis is en wel echt bestaat ? dat is een vrienden dienst en de zon schijnt ook gratis en anders ben je erg naïef.

Knuz zegt dat ze 100 procent gratis zijn, maar voor extra mogelijkheden moet je betalen, dat is niet 100 procent gratis. Volgens mij is Badoo ook niet gratis.

Dirk , Veel mensen denken nog steeds dat " gratis " dat ook echt is hoe naïef kan je zijn als je dat echt gelooft ? Ik snap nog altijd niet dat mensen zo blind zijn dat daar in lopen. Want een bedrijf zal nooit iets gratis geven als daar géén strategie achter steekt , en je hebt gelijk als je zegt dat gratis dan ook gratis moet zijn en als je één euro cent moet betalen dan is dit al niet gratis meer. Er is maar één gratis wat bestaat en dat een een dienst die je geeft aan een vriend das de naam gratis zeker waard.

Knuz en Badoo zijn gratis sites met aanvullende gratis diensten die je niet per se nodig hebt.

Aanvullende betaalde diensten bedoelde ik

Hij schrijf badoo is steeds beter is badoo mensen zelf zexwerken voor badoo daarom 5 sterren ,van mijn 0 sterren,oplichters dat ze zijn en steeds nep foto's van mensen die zich hbbn uitgeschreven.

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden