Oplichters !!!!!!!

Oplichters !!!!!!!

Had een account met alleen mijn telefoon nr.
Plotseling heb ik een premium account a 99,-
Nooit voor gekozen en nooit een bevestiging van gehad.
Toch schrijven ze 99,- van mijn credit card ???

OPLICHTERS ZIJN HET !!!!

Sterke punten
Mensen oplichten
OOK HEEEL VEEL fake accounts

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

10 reacties

Heb je de gegevens van je creditcard gegeven?

Lijkt me wel want ze schrijven 99 euro van zijn creditkaart af, dan zal hij ook zijn gegevens hebben moeten doorgeven. Hoop voor hem dat hij geen automatische verlenging heeft aanstaan, anders vrees ik dat er nog meer van zijn Creditkaart wordt afgeschreven.

De prijs is wel premium.......Elke keer dat er iemand intrapt blijven dit soort oplichters weer langer actief; het loont om de boel op te lichten. Ze maken ellenlange voorwaarden, niemand die dat gaat uitpluizen, maar je klikt wel voor akkoord. Bah-doo

Wat is het doel van een betaaldatingsite?
Je aan een date helpen?
Je zoveel mogelijk laten betalen?
(Schrappen wat niet past)

Klopt bij mij was het ook afgeschreven maar heb het terug laten boeken. Ga geen €99 betalen voor een site waar van 76% nep profiels zijn. En Badoo gebruikt profiels van mensen die er al jaren vanaf zijn. Is pure oplichting. Ga wel naar het cafe kan ik gelijk de persoon zien.

Heb eens via BANCONTACT voor 2 euro credits gekocht.Nu halen ze mij 9,99 euro en 65,99 euro af.HOE ?????Niets gevraagd of getekend.

BETAAL a.u.b. NOOIT iets op BADOO.Eens ze uw kaartgegevens hebben blijven ze geld afhalen.Dit lukt hun zonder dat de bank reageert.

Hoe stom ik ook was, ik ben één of twee jaar geleden op hun aanbod ingegaan. Als je 99 euro betaalde, was je lid voor het leven. Ik heb inderdaad niet moeten bijbetalen, maar nauwelijks is er iemand die reageert. En als er iemand reageert, is het met één zinnetje of zo. Regelmatig krijg ik berichten van : "... wil chatten" en als ik dan chat zegt die niks.
Als je populairder wilt zijn, moet je credits kopen, maar dat heb ik nooit gedaan hoor.

Dat ze eens dringend de boel uitmesten om zo mensen te behoeden van deze halve maffia-sites.

BETAAL NOOIT GEEN CENT AAN BADOO.EENS ZE UW GEGEVENS HEBBEN BLIJVEN ZE U GELD ONGEVRAAGD AFPAKKEN.

Badoo probeert met actie's zoals :voor 2 euro krijgt ge bv. 10 credits.Dan hebben ze uw gegevens en beginnen ze uw rekening te plunderen.Klacht neergelegd ook bij de EUROPESE CONSUMENTENBOND enz.

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden