super site

Na lid geworden en betaald te hebben kun je alle functies gebruiken. Al na 3 dagen 4 afspraken gemaakt met heerlijke dames. 1 is niet op komen dagen maar de andere 3 wel. Gelijk met 2 seks gehad de andere moet nog nadenken hierover.
Al met al super, en wederom weer nieuwe afspraakjes met andere dames gemaakt.

Sterke punten
daten gaat erg gemakkelijk en de dames weten wat ze willen.

Zwakke punten
soms is de site traag.

Bezoek AffairePlaats Reviews over AffairePlaats

5 reacties

Stel je nu eens voor dat je met deze fake review enkele randdebielen overhaalt om voor deze site te betalen.Toch niet om echt fier op te zijn.Als je nu eens eerlijk werk zocht,je eigenwaarde weer,zelfvertrouwen weer,terug in de spiegel kunnen kijken enz,..;

Een afspraakje in je fantasie zeker. Met fictieve profielen kun je niet afspreken.

Dit staat bij de algemene voorwaarden....

5.2. Medianet behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om gesprekken op de Website te sturen via zelf gecreëerde profielen. Dit zijn fictieve profielen waarmee geen fysieke afspraken mogelijk zijn.

Dat zegt me toch genoeg !!

Begrijp werkelijk niet dat die laml*l van een noname78 nog lekker kan slapen na het plaatsen van die fakerevieuws.Elke stoeptegel heeft ondertussen wel in de gaten gekregen dat het 1 en al nepperij is op sites als deze..

Er zijn nog steeds sukkels die er in trappen, maar ook die raken geleerd. Men moet het hebben van nieuwe aanwas van sukkels.

Bezoek AffairePlaats Reviews over AffairePlaats

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over AffairePlaats
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden