50plusMatch - 45 Reviews

Last updated: 18 augustus 2018
50plusMatch Logo

37.1% aanbevolen, 45 Reviews

  1. 50plusMatch informatie
  2. 50plusmatch informatie
  3. Hoe werkt het?
  4. Kosten
  5. 50plusmatch app
  6. 50plusMatch Video
  7. 50plusMatch Reviews
  8. Schrijf ook een review over 50plusMatch

Niet tevreden over 50plusMatch? Probeer dan eens 50pluspartner.

50plusMatch informatie

50PlusMatch - De serieuze dating site voor actieve 50-plussers in Nederland.

Als jij ook behoefte hebt aan serieuze dating met andere actieve 50-plussers, dan ben je bij 50plusmatch.nl op de juiste plek.

50plusMatch Details

Hits: 13783

URL: http://www.50plusmatch.nl/

Categorieën: Senioren Dating

Reviews: 45

50plusmatch informatie

50plusmatch is een online datingsite die specifiek gericht is op de leeftijd vrijgezellen van 50 jaar en ouder. Deze datingsite is speciaal voor actieve 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Op deze manier kom je gemakkelijker in contact met singles die op dezelfde golflengte zitten.

Deze datingsite is getest en door het tv programma KASSA van de Vara uitgeroepen tot de beste datingsite voor de 50 plussers categorie. De datingsite is veelzijdig, makkelijk in gebruik en een gemeenschap voor activiteiten. Het is mogelijk om zowel met een gratis als volledig lidmaatschap berichten te sturen. Met een volledig lidmaatschap heb je natuurlijk meer mogelijkheden.

Hoe werkt het?

Bij 50plusmatch is de kans groot dat er een mogelijke match voor u tussen zit. Met duizenden nieuwe profielen per week kan dit haast niet anders!

Bij 50plusmatch kan je gratis een profiel aanmaken. In slechts 3 eenvoudige stappen kun je een eigen profiel samenstellen. Met een gratis profiel kun je profielfoto’s,een persoonlijke omschrijving en korte tags toevoegen. Hoe meer je over jezelf invult, des te hoger het match aantal wordt.

Zodra alles is ingevuld kun je je profiel activeren. Op de datingsite kan je zelf actief zoeken naar singles die bij jou passen. Dit doe je door het invullen van jouw criteria, waarna je een overzicht krijgt van de singles die het meest aan jouw criteria voldoen.

De datingsite is gebruiksvriendelijk en heeft een rustige en makkelijke lay out.

Kosten

Inschrijven bij 50plusmatch is helemaal gratis! Met een gratis profiel kun je 10 foto's uploaden, je eigen zoekprofiel samenstellen, oproepen van leden bekijken en 10 interesse berichtjes sturen per dag.

Het is zelfs mogelijk om gratis te reageren op berichten van leden met een volledig lidmaatschap!

Wil je toegang tot de andere mogelijkheden van de datingsite? Hiervoor dien je een volledig lidmaatschap te nemen. Onderstaand staan de kosten voor een volledig lidmaatschap:

1 maand €24,95 per maand
3 maanden €14,95 per maand
6 maanden €9,95 per maand
1 jaar €7,95 per maand

50plusmatch app

50plusmatch heeft een dating app! Met de mobiele applicatie is het mogelijk om overal contact te hebben met uw matches. De dating app is gratis te downloaden en is beschikbaar voor iOs en Android. Wil je gebruik maken van de dating app? Maak dan eerst een profiel aan op de website van 50plusmatch. Na het inloggen kunt u meteen aan de slag!

50plusMatch Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/hXSNbcL3m4Q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op 50plusMatch

50plusMatch Acties & Nieuws

  • 2 april 2017 Online daten bij 50plusMatch
    Over 50plusMatch 50plusMatch is een online datingsite die zich speciaal richt op singles vanaf 50 jaar en ouder. De datingsite is erg gebruiksvriendelijk en heeft eenvoudig en overzichtelijk uiterlijk. Deze datingsite is voor actieve senioren die op zoek zijn naar een goede vriendschap, een leuke date of een serieuze relatie. Deze datingsite is door het tv programma KASSA van de Vara uitgeroepen Lees verder
  • 11 maart 2016 Actie 50PlusMatch 3 dagen gratis lidmaatschap
    Goed nieuws zo vlak voor het weekend! 50PlusMatch is winnaar geworden van de Thuiswinkel Awards XS in de categorie Datingsites. Dit betekent weer een leuke actie! Van vrijdag 11 maart t/m zondag 13 maart 2016 ontvangen nieuwe leden bij 50PlusMatch gratis full membership voor 3 dagen. Lees verder
  • 21 december 2015 Mobiele App 50PlusMatch
    20% van al het verkeer op 50plusmatch.nl gaat via de mobiele app. Steeds meer 50plussers ontdekken hoe handig het is om overal en altijd bereikbaar te zijn. De kloof wordt kleiner Het verschil tussen verschillende generaties wordt daarmee steeds kleiner. Maar het verschil is er nog wel: veel 50plussers vinden het niet nodig om constant bereikbaar te zijn. Voor veel jongeren is dat juist een belang Lees verder
  • 12 oktober 2015 Gentlemen’s night bij 50Plusmatch
    Vanaf vrijdag 9 oktober tot en met zondag 18 oktober is het Gentlemen’s night bij 50Plusmatch. In deze periode ontvangen alle heren 3 avonden een gratis Full Membership. Lees verder
  • 11 september 2015 Win een date bij 50plusmatch.nl
    In de periode van vrijdag 11 september tot en met zondag 20 september kunnen bestaande en nieuwe leden hun perfecte date winnen bij 50PlusMatch.nl. Nieuwe leden kunnen zich gratis inschrijven op 50PlusMatch en kunnen net als bestaande klanten na het meespelen met de quiz hun perfecte date winnen. Lees verder
  • 16 juni 2015 50plusmatch: 3 dagen gratis!
    Lees verder
  • 17 april 2015 50plusmatch.nl | 3 dagen gratis full membership
    De datingsite voor 50plussers heeft per 17 april een top actie voor alle nieuwe leden. Iedereen ontvangt na inschrijving een 3 dagen gratis Full Membership account. Lees verder
  • 25 maart 2015 Singles sporten meer dan mensen in een relatie
    Den Haag, 18 maart 2015 – Vrijgezelle mannen en vrouwen in Nederland sporten 20% meer dan mensen met een partner. Waar singles gemiddeld 3 uur per week sporten is dit bij bezette mannen en vrouwen slechts 2,5 uur. Dit blijkt uit een onderzoek van onderzoeksbureau `s-Gravenhage Sport & Recreatie in opdracht van de website Datingsite Kiezen. In totaal zijn er 1400 mensen tussen de 25 en 45 Lees verder
  • 1 december 2014 Kassa keurt datingsites
    Zaterdag 29 november besteedde Kassa weer aandacht aan datingsites. Vooral datingsites voor 50 plussers kwamen aan bod. De uitzending brengt weinig nieuws aan het licht. De gebruikelijke klachten over datingsites zoals automatische verlengingen, te lange vragenlijsten en niet-actieve leden passeerde de revue. Uitslag van Kassa: Slecht Dating50Plus Lexa Matig Actief50 VijftigPlusDat Lees verder
  • 13 juni 2014 50plusmatch laat iedereen gratis daten!
    Het WK is begonnen, maar niet iedereen heeft er evenveel behoefte aan om de hele dag voetbal te kijken. Daten is toch een stuk leuker! Speciaal voor alle oudere jongeren onder ons heeft 50plusmatch de komende maand een leuke actie: meld je nu aan en ontvang gratis 3 dagen daten Is het niks, dan is het niks, maar nooit geschoten is altijd mis. Date je liever alleen met hoogopgeleide single Lees verder

50plusMatch reviews (45):

50plusMatch - ervaring met 50+

0

Review:
Leuke, serieuze datingsite, misschien ook door de leeftijdscategorie. veel "lotgenoten" (echtscheiding, oudere kinderen, behoefte aan nieuwe impuls in het leven).
Profielen bieden de mogelijkheid om rustig te oriënteren. Leuk ook om te zien we er joúw profiel bezoekt. Dit kan de wederzijdse interesse al op gang brengen.
Ik heb binnen 10 dagen al een hele leuke vrouw ontmoet waar ik nu volop ontmoetingen mee heb. De chatsite biedt de mogelijkheid om wat luchtig te relativeren met een groepje, maar biedt ook de mogelijkheid om 1 op 1 te gaan.

Sterke punten:
serieus, gericht op leeftijdscategorie 50+ , profielen, chatsite. Prijs valt mee: half jaar ? 60,-.

Zwakke punten:
-

Chris1 beveelt 50plusMatch aan bij vrienden/bekenden

50plusMatch - gep. huisvrouw. met jaren lang intensief arbeidsve

0

Review:
waarom moet het altijd geld kosten. met een aow kun je toch nergens aan mee doen. zijn er ook sites, die gratis zijn.?

50plusMatch - Dochter van Aleenstaande Papa's denk ik

1

Review:
Als je de site ziet, lijkt het mij een dochter vam 'Alleenstaande papa's.nl'
Die site verstuurd spam over;
online aphotheek;
ikea aanbiedingen (ja echt!!!)

Sterke punten:
Zwakke techniek, niet creatief

Zwakke punten:
Spam

Evert beveelt 50plusMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

50plusMatch - Review

3

Review:
Zolas mijn voorganger zegt, redelijk tarief en gemakkelijk te hanteren. Verder absoluut niet met hem eens.

Sterke punten:
Redelijk tarief, makkelijk te hanteren.

Zwakke punten:
Site zit technisch zwak in elkaar. Men kraakt er, zoals ik ondervond, eenvoudig je emailadres. Foto's van andere profielen kun je inderdaad zo opslaan. De aanwas is zeer summier (kun je zelf controleren). Geruime tijd (jaren) zijn dezelfde mensen lid. In de algemene chatroom is altijd gedonder vanwege een vast kliekje dat er rond hangt. Absoluut geen aanrader !

50plusMatch - 50plusmatch

0

Review:
Goede serieuze site. Je kunt veel als niet-lid, zoals het beantwoorden van mails van wel-leden. Zoeken gaat snel en makkelijk. Aanbod is niet erg groot, maar groeit elke dag

Sterke punten:
Eenvoud, zoekmogelijkheden, kwaliteit van de foto's. Laagdrempelig. lage maandkosten

Zwakke punten:
De vergrote foto's zijn niet beveiligd. Je kunt ze zo overnemen dmv 'opslaan als'

Schrijf ook een review over 50plusMatch

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou 50plusMatch aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou 50plusMatch aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek 50plusMatch


Home » Senioren Dating » 50plusMatch