50plusMatch - 45 Reviews

Last updated: 18 augustus 2018
50plusMatch Logo

37.1% aanbevolen, 45 Reviews

  1. 50plusMatch informatie
  2. 50plusmatch informatie
  3. Hoe werkt het?
  4. Kosten
  5. 50plusmatch app
  6. 50plusMatch Video
  7. 50plusMatch Reviews
  8. Schrijf ook een review over 50plusMatch

Niet tevreden over 50plusMatch? Probeer dan eens 40 Plus en Geil.

50plusMatch informatie

50PlusMatch - De serieuze dating site voor actieve 50-plussers in Nederland.

Als jij ook behoefte hebt aan serieuze dating met andere actieve 50-plussers, dan ben je bij 50plusmatch.nl op de juiste plek.

50plusMatch Details

Hits: 14019

URL: http://www.50plusmatch.nl/

Categorieën: Senioren Dating

Reviews: 45

50plusmatch informatie

50plusmatch is een online datingsite die specifiek gericht is op de leeftijd vrijgezellen van 50 jaar en ouder. Deze datingsite is speciaal voor actieve 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Op deze manier kom je gemakkelijker in contact met singles die op dezelfde golflengte zitten.

Deze datingsite is getest en door het tv programma KASSA van de Vara uitgeroepen tot de beste datingsite voor de 50 plussers categorie. De datingsite is veelzijdig, makkelijk in gebruik en een gemeenschap voor activiteiten. Het is mogelijk om zowel met een gratis als volledig lidmaatschap berichten te sturen. Met een volledig lidmaatschap heb je natuurlijk meer mogelijkheden.

Hoe werkt het?

Bij 50plusmatch is de kans groot dat er een mogelijke match voor u tussen zit. Met duizenden nieuwe profielen per week kan dit haast niet anders!

Bij 50plusmatch kan je gratis een profiel aanmaken. In slechts 3 eenvoudige stappen kun je een eigen profiel samenstellen. Met een gratis profiel kun je profielfoto’s,een persoonlijke omschrijving en korte tags toevoegen. Hoe meer je over jezelf invult, des te hoger het match aantal wordt.

Zodra alles is ingevuld kun je je profiel activeren. Op de datingsite kan je zelf actief zoeken naar singles die bij jou passen. Dit doe je door het invullen van jouw criteria, waarna je een overzicht krijgt van de singles die het meest aan jouw criteria voldoen.

De datingsite is gebruiksvriendelijk en heeft een rustige en makkelijke lay out.

Kosten

Inschrijven bij 50plusmatch is helemaal gratis! Met een gratis profiel kun je 10 foto's uploaden, je eigen zoekprofiel samenstellen, oproepen van leden bekijken en 10 interesse berichtjes sturen per dag.

Het is zelfs mogelijk om gratis te reageren op berichten van leden met een volledig lidmaatschap!

Wil je toegang tot de andere mogelijkheden van de datingsite? Hiervoor dien je een volledig lidmaatschap te nemen. Onderstaand staan de kosten voor een volledig lidmaatschap:

1 maand €24,95 per maand
3 maanden €14,95 per maand
6 maanden €9,95 per maand
1 jaar €7,95 per maand

50plusmatch app

50plusmatch heeft een dating app! Met de mobiele applicatie is het mogelijk om overal contact te hebben met uw matches. De dating app is gratis te downloaden en is beschikbaar voor iOs en Android. Wil je gebruik maken van de dating app? Maak dan eerst een profiel aan op de website van 50plusmatch. Na het inloggen kunt u meteen aan de slag!

50plusMatch Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/hXSNbcL3m4Q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op 50plusMatch

50plusMatch Acties & Nieuws

  • 2 april 2017 Online daten bij 50plusMatch
    Over 50plusMatch 50plusMatch is een online datingsite die zich speciaal richt op singles vanaf 50 jaar en ouder. De datingsite is erg gebruiksvriendelijk en heeft eenvoudig en overzichtelijk uiterlijk. Deze datingsite is voor actieve senioren die op zoek zijn naar een goede vriendschap, een leuke date of een serieuze relatie. Deze datingsite is door het tv programma KASSA van de Vara uitgeroepen Lees verder
  • 11 maart 2016 Actie 50PlusMatch 3 dagen gratis lidmaatschap
    Goed nieuws zo vlak voor het weekend! 50PlusMatch is winnaar geworden van de Thuiswinkel Awards XS in de categorie Datingsites. Dit betekent weer een leuke actie! Van vrijdag 11 maart t/m zondag 13 maart 2016 ontvangen nieuwe leden bij 50PlusMatch gratis full membership voor 3 dagen. Lees verder
  • 21 december 2015 Mobiele App 50PlusMatch
    20% van al het verkeer op 50plusmatch.nl gaat via de mobiele app. Steeds meer 50plussers ontdekken hoe handig het is om overal en altijd bereikbaar te zijn. De kloof wordt kleiner Het verschil tussen verschillende generaties wordt daarmee steeds kleiner. Maar het verschil is er nog wel: veel 50plussers vinden het niet nodig om constant bereikbaar te zijn. Voor veel jongeren is dat juist een belang Lees verder
  • 12 oktober 2015 Gentlemen’s night bij 50Plusmatch
    Vanaf vrijdag 9 oktober tot en met zondag 18 oktober is het Gentlemen’s night bij 50Plusmatch. In deze periode ontvangen alle heren 3 avonden een gratis Full Membership. Lees verder
  • 11 september 2015 Win een date bij 50plusmatch.nl
    In de periode van vrijdag 11 september tot en met zondag 20 september kunnen bestaande en nieuwe leden hun perfecte date winnen bij 50PlusMatch.nl. Nieuwe leden kunnen zich gratis inschrijven op 50PlusMatch en kunnen net als bestaande klanten na het meespelen met de quiz hun perfecte date winnen. Lees verder
  • 16 juni 2015 50plusmatch: 3 dagen gratis!
    Lees verder
  • 17 april 2015 50plusmatch.nl | 3 dagen gratis full membership
    De datingsite voor 50plussers heeft per 17 april een top actie voor alle nieuwe leden. Iedereen ontvangt na inschrijving een 3 dagen gratis Full Membership account. Lees verder
  • 25 maart 2015 Singles sporten meer dan mensen in een relatie
    Den Haag, 18 maart 2015 – Vrijgezelle mannen en vrouwen in Nederland sporten 20% meer dan mensen met een partner. Waar singles gemiddeld 3 uur per week sporten is dit bij bezette mannen en vrouwen slechts 2,5 uur. Dit blijkt uit een onderzoek van onderzoeksbureau `s-Gravenhage Sport & Recreatie in opdracht van de website Datingsite Kiezen. In totaal zijn er 1400 mensen tussen de 25 en 45 Lees verder
  • 1 december 2014 Kassa keurt datingsites
    Zaterdag 29 november besteedde Kassa weer aandacht aan datingsites. Vooral datingsites voor 50 plussers kwamen aan bod. De uitzending brengt weinig nieuws aan het licht. De gebruikelijke klachten over datingsites zoals automatische verlengingen, te lange vragenlijsten en niet-actieve leden passeerde de revue. Uitslag van Kassa: Slecht Dating50Plus Lexa Matig Actief50 VijftigPlusDat Lees verder
  • 13 juni 2014 50plusmatch laat iedereen gratis daten!
    Het WK is begonnen, maar niet iedereen heeft er evenveel behoefte aan om de hele dag voetbal te kijken. Daten is toch een stuk leuker! Speciaal voor alle oudere jongeren onder ons heeft 50plusmatch de komende maand een leuke actie: meld je nu aan en ontvang gratis 3 dagen daten Is het niks, dan is het niks, maar nooit geschoten is altijd mis. Date je liever alleen met hoogopgeleide single Lees verder

50plusMatch reviews (45):

50plusMatch - hoezo ruime serieuze kandidaten

0

Review:
Ben na 3 gratis dagen lid geworden door een contact. Maar 7 dagen(?) keken er al leden op mijn profiel 254 om precis te zijn ik wist niet wat me over kwam
nu 3 dagen later 0,00 reacties hoe is het mogelijk . Leuk lokkertje, wil eigenlijk wel accuut me uitlaten schrijven maar zit er nu een maand aanvast.
Dit is geen aanbeveler!

Sterke punten:
lijkt leuk maar vergis je niet

Zwakke punten:
Weinig plm 50 jaar leden, zeerveel hoge leeftijd

jwmn beveelt 50plusMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

50plusMatch - zwak

0

Review:
Het gaat niet alleen om de techniek vd site, want die loopt redelijk achter. Ondanks dit, toch goed te hanteren, als je niet te kritisch bent.\\r\\nVeel mails verstuurd en in verhouding maar enkele dates gehad. De meeste mails worden of niet gelezen, of gelezen en niet beantwoord.\\r\\nVerhouding uitgezocht van 100 vrouwelijke leden: betalende leden 20/gratis leden 80. Veel (oude) profielen zonder foto. De gratis leden hebben weinig faciliteiten, maar kunnen er onbeperkt op staan, dankzij de betalende leden en dan ook hun berichten gratis beantwoorden. Gratis leden kunnen alleen interesseberichtjes sturen, maar zien niet of het betreffende lid iets kan terugsturen.(verschil betalend/gratis). Het aantal echte, serieuze daters kan omhoog, als iedereen betaalt en het tarief daarop wordt aangepast, maar het is al niet echt duur. Het zou wel ten goede komen aan de kwaliteit van de site. Pas dan kan ik een positieve aanbeveling doen.

Sterke punten:
lees de tekst

Zwakke punten:
zoals hierboven staat omschreven

Dorus beveelt 50plusMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

50plusMatch - Matig

0

Review:
Een paar jaar geleden daar al eens een profiel gehad en ik vond de aanwas toen zeer summier. Inmiddels is er niets veranderd. Er is weinig interactie ook.

Sterke punten:
Handig te hanteren en redelijk tarief.

Zwakke punten:
Weinig nieuwe aanwas. Veel niet-betalende leden.

50plusMatch - aanwas

0

Review:
Sinds een tijdje sta ik ook op deze site maar ik ben het niet eens met de bewering dat er regelmatig aanwas is.
Enkele per week in mijn zoekcategorie.

Sterke punten:
Gemakkelijk te hanteren
Je kunt altijd reageren

Zwakke punten:
Te weinig nieuwe aanwas
Te gemakkelijk om iemand te blokkeren zonder reden

50plusMatch - Super dating site voor de 50-plusser

0

Review:
Het punt bij 50-plussers is, dat je niet meer de perfecte relatie zoekt , maar iemand waar je op een prettige manier oud mee kunt worden. Aan die sfeer voldoet 50+match helemaal.

Via things2share en oproepjes kun je gezellige dingen ondernemen ook met anderen zonder dat meteen de nadruk op een relatie ligt.
Motto is vriendschap en zien wat er verder uit groeit.

Mijn relatie heb ik "nog" niet gevonden, maar die komt nog wel. Er zijn veel nieuwe aanmeldingen per week.
Wel heb ik via deze site contact gelegd met een aantal hele gezellige ladies. Samen ondernemen we leuke dingen als fietsen, terrasje, eten... Dat maakt het leven als single al een stuk leuker.

Sterke punten:
Eenvoudig te gebruiken
Overzichtelijk
Vriendelijke sfeer
Niet duur

Een gratis lid kan reageren op een een berichtje van een betalend lid. Dat is voor een betalend lid wel zo prettig.

Zwakke punten:
De regio's zijn erg groot.

Centaurie beveelt 50plusMatch aan bij vrienden/bekenden

50plusMatch - Dubieus???

0

Review:
In beginsel heel enthousiaste "type's", leuke correspontie , maar zwakte steeds meer af. Totdat je in ene Niets meer verneemd! Kortom "vreemde type's"
Best wel veel bezoeken, doch weinig of geen verzoeken. Een keer een leuke date gehad die op niets uit liep.Op zich totaal niets mis met 50plus, maar verwacht ook van deze site NIETS!!!!

Sterke punten:
Wellicht een keertje een eenmalige ontmoeting om daarna nooit meer wat te vernemen.

Zwakke punten:
"Schijnt heel serieus"

jimmy beveelt 50plusMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

50plusMatch - probleem

0

Review:
leuke site,alleen als er een probleem kunnen ze niet oplossen,zit al een maand zonder T2S dus weg gegooid geld,terwijl een klant van hun het probleem van mij zo had opgelost, het was even een nood oplossing om te kijken of het aan mij pc zou liggen nee dus,heen weer gemaild maar het probleem is niet opgelost,krijg wel berichtjes binnen aug,okt en de kerstdagen 2011 en het is nu Maart 2012,.dus de vraag is,is er wel genoeg kennis aanwezig om een probleem op te lossen

Sterke punten:
leuke site

Zwakke punten:
niet genoeg kennis aanwezig om een probleem op te lossen

50plusMatch - is die 50 plus match nu echt wel zo "gratis&q

2

Review:
Ik ben een paar dagen ingelogd geweest op genoemde web-site. Het is opvallend, dat wanneer je voor de eerste keer kennismaakt dat het gratis is. Na veel moeite aan een profiel te hebben besteed blijkt dat je eigenlijk (in het gratis verand) heel weinig kunt en contact leggen helemaal niet. Wanneer je een e-mail-adres in je profiel vermeld wordt dit onherroepelijk verwijderd en wordt je lidmaatschap geblokkeerd.
Er wordt gesuggereerd dat het een site is om mensen te helpen gratis contact te maken, nou dat is dus niet zo.

hgmetscher beveelt 50plusMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

50plusMatch - Aan te raden, ook voor gratis gebruik

0

Review:
Aan te raden, ook voor gratis gebruik

50plusmatch.nl is de prettigste datingsite die ik ken. 50plusmatch.nl en match4me.nl zijn beide van dezelfde uitgever. Ze zijn beiden erg prettig in het gebruik en hebben dezelfde opzet.

Je kunt in beide privé aantekeningen maken over personen. Die aantekeningen zijn dus niet zichtbaar voor anderen. Dat spaart erg veel zoektijd, want je hoeft dus niet meermaals alle profielen uit je zoekopdracht door te lezen.

Verder kun je als gratis lid een soort hartjes sturen aan personen die je leuk vindt. En als de ander betaald lid is, kun je reageren op zijn of haar bericht en email-adressen uitwisselen als je wilt.

Bovendien vind ik de menu's op 50plusmatch en match4me overzichtelijker en gebruiksvriendelijker dan op andere datingsites. Deze sites zijn intelligent in elkaar gezet.

50plusMatch - Goed gelukt!

0

Review:
Ben zeer tevreden met 50+ Match. 3 jaar terug heb ik mijn huidige partner gevonden via deze website. Ik heb ook een aantal prettige ontmoetingen gehad met charmante, nette mannen, geen slechte ervaringen.

Sterke punten:
Niet duur
Makkelijk te gebruiken

Zwakke punten:
Geen

Bettie beveelt 50plusMatch aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over 50plusMatch

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou 50plusMatch aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou 50plusMatch aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek 50plusMatch


Home » Senioren Dating » 50plusMatch