Reviews geschreven door Jan (71770)

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 1 januari 2020

Geschreven door: Jan

Reactie op: Be naughty

Hoi Patrick nou ik heb mijn account verwijderd nu en het is bevestigd met een email en ik heb het geld wat eraf was gehaald gewoon terug geboekt morgen ga ik naar de bank en dan laat ik hun blokkeren dan kunnen ze als het goed is mij niks meer maken. Kheb gelijk geleerd hiervan en begin dr ook nooit meer aan. Ik hoop dat jij ook nog succes hebt ermee

Datum: 1 januari 2020

Geschreven door: Jan

Reactie op: Be naughty

Hoi,ik dacht dat ik ook maar een 1 malig lidmaatschap van een maand had tot gisteren zag ik ineens dat geld van mijn rekening van novanet ag 35.70 n 21.99 heb beide terug geboekt en heb gebeld vanmorgen met het 0800 nummer en heb het laten opzeggen nu krijg ik een mail van dat ze m'n abonnement het hebben opgezegd maar dat mijn lidmaatschap automatisch standaard word na de verval datum.Nu is mijn vraag ben ik er nu wel of niet vanaf of moet ik stappen gaan ondernemen.

Datum: 1 januari 2020

Geschreven door: Jan

Reactie op: Incasso terug laten boeken

Hey jongens ik heb ook het zelfde probleem met deze site er was ineens 35.70 van mijn rekening gehaald. Ik heb het nummer gebeld om het stop te zetten en dat ik dit niet meer wil. Heb wel een bevestiging gehad via email,maar is het nu ook verstandig om dat geld weer terug te boeken op je rekening? Kan iemand mij advies geven?