Reviews geschreven door Dirk (56558)

Postcode Fuck - Gegarandeert 100 procent nep

0

Review:
Als jij je inschrijft kun je alleen kiezen uit nepprofielen van vrouwen. De site is van Next Step Media, een bekende oplichter met veel nepdatingsites. Als jij je toch wilt inschrijven bij deze oplichter moet je akkoord gaan met het volgende:

"Mijn gegevens zijn correct en ik maak een account aan. Door deel te nemen verklaar ik akkoord te gaan met het gebruik van fictieve profielen, algemene voorwaarden, cookie statement en privacy statement"

Jij mag dus geen foute gegevens invullen in je profiel. Next Step Media mag wel nepprofielen aanmaken, om jou voor de gek te houden en op te lichten.

Sterke punten:
Ze geven toe dat ze gebruik maken van fictieve profielen.

Zwakke punten:
De profielen zijn nep, vrouwen, mannen en stellen die op zoek zijn naar een man of een stel kunnen zich niet inschrijven.

Dirk beveelt Postcode Fuck NIET aan bij vrienden/bekenden

SchoolBank - Jarenlang niet meer gebruikt

0

Review:
Ik heb Schoolbank al in geen jaren meer gebruikt. Ik denk dat ik meer dan 10 jaar geleden ingelogd hebt.Volgens mij was het in het begin gratis en toen moest je betalen. Ik heb niks betaald en daarna geen gebruik meer van gemaakt. Maar je blijft gewoon ingeschreven. Dat betekent dat er heel veel inactieve profielen op zitten*. Ik heb nooit een vroegere schoolkameraad ontmoet. Voor mij kan Schoolbank opgedoekt worden.

* Update
Ik kreeg een e-mail van Schoolbank op 13 april 2018 met het volgende bericht:

"Het SchoolBANK-team
Let op: heb je al langer dan 2 jaar niet ingelogd? Log dan snel in op SchoolBANK om je profielgegevens, foto's en herinneringen te bewaren! Anders zijn wij genoodzaakt om jouw gegevens te verwijderen."

PrimaSchoolBANK-team, verwijder mijn gegevens maar.

Ik probeerde via "wachtwoord vergeten" in te loggen omdat ik mijn wachtwoord allang niet meer weet, maar ik krijg geen e-mail meer terug, ook al geven ze aan van wel.


Sterke punten:
Inactieve profielen worden verwijderd, er zal dus niet veel leden overblijven.

Zwakke punten:
Zie vorige reviews.

Dirk beveelt SchoolBank NIET aan bij vrienden/bekenden

Gratis videocursus daten - Eerst lid worden.

0

Review:
Als je de "gratis" cursus wilt zien moet je eerst lid worden van Relatieplanet. Dat ben ik niet en ik ben het ook niet van plan.

Sterke punten:
Weet ik niet.

Zwakke punten:
Eerst lid worden van Relatieplanet.
Of je betaald lid moet zijn, dat weet ik niet.

Dirk beveelt Gratis videocursus daten NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Zo zeg je het abonnement op

1

Review:
Lexa uitschrijven of je Lexa abonnement opzeggen gaat als volgt. Kopieer deze tekst en print het uit en leg het naast je computer.

1 Ga naar het scherm Mijn Account rechts bovenin.

2 Daarin klik je op Mijn Instellingen van Lexa.

3 Vervolgens kom je in een scherm met allerlei Lexa opties.

4 Helemaal onderaan zie je een knop voor Lexa Profiel Verwijderen.

5 Wanneer je hierop klikt, kom je in een scherm waarin je Lexa Profiel Opschorten wordt aangeboden. Hiermee wordt jouw Lexa profiel op non-actief gesteld.

6 Voor helemaal uitschrijven van Lexa ga je naar de link onderaan in het scherm, waarmee je Lexa uitschrijven kunt aanklikken.

7 Ter verificatie wordt om je Lexa wachtwoord gevraagd.

8 Vervolgens kun je in drie stappen het proces van Lexa opzeggen voltooien.


Succes met uitschrijven, moeilijker dan dit kan bijna niet.
Stuur dit door naar iedereen die echt wilt opzeggen.


Sterke punten:
Goed met incasseren van geld.
Goed met het ingewikkeld maken om het abonnement op te zeggen.
Bezorgd het incassobureau veel werk.

Zwakke punten:
Opzeggen is moeilijk gemaakt, dat gaat in 10 stappen
Kampioen met klachten, zoals automatische incasso, op de voet gevolgd door Parship, of is het andersom?

Dirk beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder Datingsite - Ook deze is nep

0

Review:
Ook deze Tinder variant is nep en niet de echte Tinder. Deze nepdatingsite is alleen ten behoeve van entertainment en komt uit de stal van Jada Entertainment. Je betaald geen abonnement maar je moet wel credits kopen om te chatten met fictieve profielen.

De echte Tinder is:
Tinder.com

De tot nu toe bekende Tinder nepvarianten bij Datingwebsites.nl zijn:

Geiletinderprofielen.nl
Matchtinder.nl
Tinderdating.nl
Tinderdatingsite.nl
Tindergo.nl
Tinderonline.nl
Tindersexdate.nl
Tindersexmatch.nl

Sterke punten:
Geen enkele sterke punt.

Zwakke punten:
De zoveelste nepsite die de schijn wekt van Tinder te zijn, maar het niet is.

Dirk beveelt Tinder Datingsite NIET aan bij vrienden/bekenden

DirectGratisNeuken - Doorgeefluik naar sexcontactscoren van de Right Li

0

Review:
Deze site is een soort doorgeefluik naar de nepdatingsite Sexcontactscoren.nl wat een van de vele nepdatingsites is van The Right Link bv. Kenners weten dat dit een grote oplichter is.

Methode 1
Je kunt op de site DirectGratisNeuken een bericht achterlaten met je e-mailadres, je huisadres en telefoonnummer. De dame op de foto van het profiel zal dan contact met je opnemen. Geloof jij dat echt? Ik dacht het niet.

Methode 2
Wil je contact opnemen met een van de dames? Dan moet jij je eerst inschrijven op sexcontactscoren.nl. En natuurlijk credits kopen. Geloof je echt dat ze je uitnodigt om haar gratis te neuken? Nogmaals ik dacht het niet,

Kortom gratis neuken vind je ook hier niet.Sterke punten:
Geeft de indruk dat je echt direct gratis kan neuken, maar niet heus.

Zwakke punten:
Doorgeefluik naar een nepdatingsite.
Er wordt zelfs foto's misbruikt van invalide vrouwen, schandalig vind ik dat.
Je telefoonnummer of je e-mail adres achterlaten heeft geen zin. Je zult veel spam ontvangen op je email adres.

Dirk beveelt DirectGratisNeuken NIET aan bij vrienden/bekenden

GratisSex Startpagina - Niet gratis, wel duur maar geen seks

0

Review:
Ook hier zal je geen gratis seksdatingsites vinden. Wat je wel zult vinden zijn links naar nep datingsites met nep profielen. Echte afspraken zal je daar niet maken. Je kan daar wel dure credits kopen om te droog-geilen met nepprofielen via de site.De chatoperators zorgen er wel voor dat je credits snel op zijn, zodat je nieuwe credits gaat kopen. Maar dan moet je wel erg dom en goedgelovig zijn.

Sterke punten:
Niks noppes nada

Zwakke punten:
Alleen maar links naar nepdatingsites wat ook niet gratis is,
De naam van de site geeft niet wat het beloofd,

Dirk beveelt GratisSex Startpagina NIET aan bij vrienden/bekenden

Provincie Dating - Advertenties kunnen nep zijn

0

Review:
Ik heb al eens eerder een review geschreven over Provincie-Dating, zie de eerste review van 4 juli 2010. Wat ik toen schreef geldt nu nog steeds.

Ik heb me al een lange tijd afgevraagd of alle advertenties vals zijn of dat er echte advertenties tussen zitten. Als je belt en het boxnummer intoetst wordt je dan doorverwezen naar een sms dienst, valse datingsite op basis van credits of naar een webcamsite of heb je toevallig een echte advertentie te pakken? En als het een echte advertentie is, is het dan van een dame die een man zoekt met geld om haar uit de geldzorgen te halen of een prostituee?

Ik ben eens gaan Googelen op "boxnummer: x" * en kom tot de ontdekking dat er contactadvertenties zijn die na een aantal jaren nog steeds hetzelfde zijn. De leeftijden blijven na jaren hetzelfde. Of de tekst van de advertentie blijft na jaren hetzelfde. Een bewijs dat er valse of verdachte advertenties tussen zitten.

Boxnummer: 476640
Jessica uit Leiden adverteert op 17 april 2014 in de Maassluise Courant op pagina 41 en is nu nog steeds 25 jaar op de website.

LEIDEN
Hoi heren ik ben Jessica, een spontane Surinaamse dame 25 jr. Ik zoek NL heren tussen de 30 en 40 jaar voor een serieuze date.

Boxnummer: 607087
Caroline (plaats en provincie is onbekend) is volgens mij een webcamdame, prostituee of een nepprofiel. Advertentietekst uit De Stem van 14-03-2014 is dezelfde tekst als van nu op de website. De advertentie is erotisch getint en dat vind ik verdacht. Dezelfde advertentie komt ook voor uit een advertentie van 2012. Deze dame plaatst al 5 jaar dezelfde advertentie.

CAROLINE WIL NU.
Hallo mannen ik ben een getinte vrouw en ben heel erg opgewonden. Ik zoek voor nu een heel spannend contact. Bel me nu.

Boxnummer: 121743
Anja uit Zeeland adverteert op 22 april 2014 in de Provinciale Zeeuwse Courant op pagina 26 en is nu nog steeds 67 jaar met exact dezelfde advertentie op de website.

ZEELAND
Hallo ik ben Anja 67 jaar uit Zeeland en ik zoek een leuke man voor een gezellige dat in het weekend. Wandelen of een terrasje.

* Vul bij x het boxnummer in van de advertentie uit de website die bij de advertentie staat en Google maar. Bijvoorbeeld "Boxnummer: 476640" en vergelijk de advertentie van de website met de advertentie uit een pdf bestand van een krant en let op de datum van de krant.
Als je bij zoekresultaten pagina niet gevonden krijgt, moet je op het pijltje naar beneden (in cache) klikken, rechts van de url. Niet alle advertenties zitten in het cache geheugen van Google.

Mocht je bij het Googelen geen overeenkomsten vinden met een oude advertentie van een pdf bestand van een krant, dan zou de advertentie mogelijk echt kunnen zijn.

Als je de oproep aan vrouwen om een gratis advertentie te plaatsen moet geloven, dan zou het kunnen zijn dat er ook echte advertenties tussen zitten. Maar ik blijf het verdacht vinden dat mannen geen advertenties kunnen plaatsen.

Er zijn op het internet geen reviews te vinden van advertenties met boxnummers, behalve Datingwebsites.nl

Na enig veel Googelen lijkt mij dat Provincie-Dating.nl en Spirit4u.nl van dezelfde eigenaar is. Overeenkomsten zijn advertenties met boxnummers. En contactadvertenties met boxnummers en advertenties van mediums zitten beiden in een schemergebied, niet erg betrouwbaar dus. Grote verschil is dat Spirit4u wordt bijgewerkt maar de website van Provincie-Dating na jaren hetzelfde is. Media Select BV had of heeft hetzelfde adres als van Spirit4u.Sterke punten:
1 Misschien zitten er echte advertenties tussen. Maar pas op met dames die een geldgebrek hebben.

2 Voor vrouwen nog steeds gratis.

3 Voor vrouwen staat er in de instructies:
Wil je geld verdienen met bellen (keuze 7)

Zwakke punten:
1 Mannen kunnen na 7 jaar nog steeds geen advertenties plaatsen.

2 Er zitten valse advertenties tussen.

3 Soms is van een advertentie geen leeftijd, woonplaats of provincie bekend.

4 Grote verschillen in Boxnummers.
Bijvoorbeeld Boxnummer: 110983 en Boxnummer: 969691. Het verschil is: 858708. Zijn er dan zoveel advertenties door vrouwen geplaatst? De advertenties met lage boxnummers zijn volgens mij jaren oud als een nieuwe boxnummer met 1 wordt opgehoogd.

5 Geen uitgebreide zoekfunctie.

6 Geen foto's.

7 Geen datum van plaatsing. Sommige advertentie stonden jaren geleden al in een krant, met dezelfde tekst en dezelfde leeftijd.

8 Niet bekend hoeveel mannen op een advertentie gereageerd hebben.

9 Niet bekend wanneer een vrouw voor het laatst actief is geweest.

10 Bel je wel echt naar de vrouw van de advertentie, of bel je naar een medewerker van de site? Want als man kan je alleen maar bellen voor 45 cent per minuut.

11 Normaal is op een datingsite 90% man en 10% vrouw. Op een echt seksdatingsite is het 1% vrouw en 99%man. Hier is het 100% vrouw en dat is verdacht.

12 Website is na 7 jaar nog steeds hetzelfde gebleven. De website wordt dus niet bijgewerkt.

13 Website is van Media Select BV en daar is niks van bekend. Waar het bedrijf echt zit is niet bekend.

14 Zie Sterke punten - puntje 3, voor mannen een minpunt.

Thais Relatiebemiddelings Bureau - Niet meer actief je komt op een Chinese nepsite

0

Review:
Deze Thaise relatiebemiddeling bureau is niet meer actief.
Als je erop klikt kom je terecht op een Chinese site waar ze denk ik namaak artikelen verkopen, wat illegaal is.

Van de 8 websites waar je Thaise vrouwen kan ontmoeten zijn er 7 niet meer actief. Alleen ThaiCupid is nog actief.
Zou het komen doordat de Nederlanders en Belgen doorhebben dat Thaise vrouwen alleen maar uit zijn op je geld? En vaak blijkt de Thaise schone een ladyboy te zijn. Oppassen als je als man naar Thailand gaat.

Sterke punten:
Niet meer van toepassing.

Zwakke punten:
Niet meer actief en je wordt doorgestuurd naar een Chinese site om waarschijnlijk namaak artikelen te bestellen.

Dirk beveelt Thais Relatiebemiddelings Bureau NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Levert Parship nu ook stroom?

18

Review:
Er zijn tegenwoordig veel leveranciers van (groene) stroom. Maar wat ik niet wist is dat Parship ook stroom levert. Misschien kan Nico Teeuwen mij dit uitleggen.

1. Ga naar de Algemene Voorwaarden.

2. Ga naar Artikel 14 Duurtransacties: duur, opzegging en verlenging

3. Lees de 1e alinea Opzegging:

1. De consument kan een overeenkomst die voor onbepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van producten (elektriciteit daaronder begrepen) of diensten, te allen tijde opzeggen met inachtneming van daartoe overeengekomen opzeggingsregels en een opzegtermijn van ten hoogste één maand.

"(electriciteit daaronder begrepen)" ?

Leg dit eens uit Nico Teeuwen. Het lijkt mij een slecht vertaald stuk tekst. Nee ik ben niet lid van Parship en ik ben het ook niet van plan.

En welke producten levert Parship nog meer, behalve stroom? Aan producten denk ik aan kleding, schoenen, mobiele telefoons, wasmachines, en dergelijke.
Of moet het alleen diensten zijn? Lees de hele zin eens goed door.

Update
Lees de reacties door voor nog meer vreemde teksten in de algemene voorwaarden.


Sterke punten:
Weet ik niet.

Zwakke punten:
Vreemde teksten in de algemene voorwaarden, schijnbaar slecht vertaald en nooit gecontroleerd door anderen.

Update
Waarschijnlijk heeft Parship een standaardmodel algemene voorwaarden voor alle diensten en producten gebruikt en niet aangepast.

Dirk beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 19 mei 2017

Geschreven door: Dirk

Reactie op: Uitstekend voor one night stand

De wekelijkse nepreview schrijver is weer actief