Reviews geschreven door Johan (77062)

RelatiePlanet - Waarom?

3

Review:
Waarom staan er zoveel meer mannen dan vrouwen op datingsites, zelfs als we alle Players en vreemdgangers weglaten? Hebben de vrouwen het te druk met hun baan, huis en kinderen ? Vrouwen beweren vaak dat ze het om het gedrag en karakter van een man gaat en als de man er een beetje goed uitziet is dat mooi meegenomen. Het tegendeel is waar. Vrouwen kijken net als een man eerst naar het uiterlijk. Lijkt de man niet op een fotomodel of mooie acteur dan wordt er boos en geïrriteerd de andere kant uit gekeken of op internet de webpagina weggeklikt of de foto weggeswijpt. Waarom moet de man mooier, jonger en rijker zijn dan hun ex waar ze vroeger toch verliefd op zijn geworden?
Vrouwen van rond de leeftijd van mijn ex die net zo mooi of zelfs mooier zijn heb ik op een datingsite niet gevonden, of het waren golddigers die op de prins op het witte paard zaten te wachten of op een hoofdprijs waar bij die man ze een rijk en onbezorgd leventje konden leiden. Wat is er mis met een best aantrekkelijke,niet zo stoere, man met een normale BMI en een modaal inkomen? Vrouwen op een datingsite met een normale BMI zijn zeldzaam of jong of vooral fake.

Knuz - Filter

20

Review:
Filter eens op leeftijd van 40 tot 50 jaar in je eigen provincie op slank. Je krijgt maar 4 of 5 hits. Nu moet je de eisenlijst van die dames eens bekijken. En natuurlijk zoeken deze dames het (veel) jonger. Hoe mooier ze zijn des te jonger dat ze het zoeken. Er zijn ook dames die beweren dat ze slank zijn maar maatje 36 hebben ze niet, soms verre van dat. Het blijft natuurlijk zo dat mooie en slanke dames geen datingsite nodig hebben, die moet je life ontmoeten, helaas zijn die vrouwen getrouwd of hebben een relatie. Op lelijke en dikke eendjes valt niemand, die vindt je genoeg op datingsites. Een mooie vrouw die jou ook leuk vindt is een naald in een hooiberg. Op een mooie vrouw op een datingsite storten zich honderden mannen, weinig kans voor jou, of je moet een Richard Gere of George Clooney zijn.

Lexa - Oudere vrouwen

6

Review:
Oudere vrouwen kunnen zich beter realiseren dat een man een seksuele relatie wil met een vrouw die nog graag sex wil, gewone vriendinnen zijn er voor het uitkiezen. Helaas willen oudere vrouwen die nog sex willen een veel jongere hengst waarbij het niet uitmaakt of hij wel of niet gebonden is, het gaat dan puur om de sex. Ook zijn er jongere vrouwen die hun eigen leven willen leiden en dus geen relatie willen maar als ze jeuk hebben een man naar hun zin uit een bar oppikken. Veel oudere vrouwen willen enkel een sponsor en/of een klusjesman en hebben een lijst met eisen terwijl het bij een man hoofdzakelijk om het uiterlijk en gedrag van een vrouw gaat. Een sterk in gewicht toegenomen vrouw (> 10 kg) is dodelijk voor een seksuele relatie en ze zal dus niet zo snel meer worden uitgekozen. Helaas staan datingsites vol met deze oudere vrouwen die denken dat ze de mannen nog voor het uitkiezen hebben. De overgang heeft bij deze vrouwen hard toegeslagen. Ze kijken niet wat en hoeveel ze eten en ze bewegen te weinig. En laten we het maar niet hebben over hun narrige buien waar je niets goed meer kan doen. Alles is verkeerd.

Knuz - De populaire macho

14

Review:
Voor een macho is het leve de lol en hij stelt een hoog belang aan zijn vrijheid. Hij heeft een hekel aan verplichtingen. Hij heeft er ook een hekel aan naar de verhalen van vrouw te luisteren, vooral naar haar problemen, empathisch is hij niet, zijn belang gaat boven alles en zijn interesse voor haar als persoon is schijn. Problemen bespreekt een vrouw maar met haar vriendinnen of met een man die geen kans bij haar maakte en die ze in de friendzone heeft gestopt. Als een vrouw moeilijk gaat doen of te dichtbij komt is hij weg naar een andere vrouw. Het vreemde is dat een vrouw wel een klik heeft met een macho maar niet met een nice guy. Een nice guy is goed om haar uit de shit te helpen maar haar hart gaat daar niet sneller van kloppen. Sommige vrouwen zijn zelfs verslaaft aan een macho. Een ezel stoot zich algemeen niet twee maal aan dezelfde steen, vrouwen wel. Elke keer willen ze weer een “man man” om elke keer weer teleurgesteld te worden als hij haar laat zitten voor een andere vrouw. Een huwelijk met een nice guy is meestal een tweede keus omdat de nice guy zich wel aan haar wilde binden maar de macho niet. Deze vrouwen zullen gevoelig blijven voor de avances van een macho en daarmee vreemdgaan.

Knuz - Blind staren

18

Review:
In het progamma First Date verklaarde een vrouw van 46? dat ze geen man van haar eigen leeftijd kon krijgen omdat die mannen een maximum leeftijd van 35 jaar stelden. Wat ze waarschijnlijk bedoelde was dat mannen die haar interesse had dit wilden. Ze staarde zich dus blind op de topmannen en keek niet verder. Als je tot de top hoort, of als vrouw wat uiterlijk betreft of als man wat uiterlijk en/of sociale positie betref, kan je eisen stellen. Als je zelf niet tot de top behoort kan je niet zoveel eisen stellen en alles wat niet tot de top behoort afwijzen. Je zal het moeten doen wat er overblijft. Schikt je dit niet niet en blijf je maar eindeloos wachten op die top man of vrouw en wil je geen consessies doen zal je altijd alleen blijven. Ik wil niet beweren dat er geen leuke alleenstaande mannen zijn die niet tot de top behoren. Wat voor mij aantrekkelijke alleenstaande vrouwen betreft die niet tot de top behoren, ik heb ze in ieder geval niet kunnen vinden, of het zijn weer vrouwen die op een jongere topman wachten. Het blijft zo dat mannen eerst naar uiterlijk kijken, dan naar gedrag en dan pas naar opleiding. Als de eerste twee goed zijn is de laatste onbelangrijk. Als het eerste niet goed is heeft een man geen interesse. Top mannen en vrouwen zijn altijd bezet en hebben vaak al een nieuwe relatie met een top man of vrouw voordat de vorige is beëindigd. Op Tinder wordt alles weggeswiped op zoek naar die topman of vrouw die er echt niet op staan.

Knuz - Donkere mannen zielig?

18

Review:
Donkere mannen zijn helemaal niet zielig want die zijn wat sex betreft bij vrouwen van ieder ras welkom. Zowel bij blanke, Latinas, Aziatische, Arabische, Hindoestaanse en hun eigen donkere vrouwen. In de sex industrie zie je daarom ook heel veel donkere mannen. Donkere vrouwen daarentegen gaan enkel voor donkere mannen, die willen geen blanke kaaskop of klein geschapen Aziaat. Interraciaal gezien zijn blanke mannen, benevens weer de donkere mannen, enkel bij Aziatische vrouwen welkom. Helaas moet je een Aziatische vrouw zelf gaan ophalen met alle problemen van dien. In Nederland zijn er niet zoveel Aziatische vrouwen single. Blanke mannen vinden een mooie, kleine, slanke, strakke Toy Girl prachtig. Ze willen in ieder geval geen donkere Big Mama met een hele luide en grote mond. De mooie, slanke, donkere dames houden de donkere mannen voor zichzelf.

Lexa - Drie miljoen

36

Review:
Drie miljoen vrijgezellen die niet met elkaar te matchen zijn. Kijken die vrijgezellen begerig om zich heen naar mannen/vrouwen die ze wel willen hebben maar bezet zijn en dus niet kunnen krijgen en passen ze hier hun eisenlijst op aan? Hij/zij moet zijn zoals die of die of die. Mannen willen zich niet binden omdat ze misschien nog een mooiere vrouw kunnen krijgen en vrouwen willen zich niet binden omdat ze misschien nog een man kunnen krijgen met een betere baan. Hebben ze spijt dat ze vroeger te lang hebben gewacht op beter en later maar met iemand zijn getrouwd om dat ze bang waren alleen te blijven? Nu staan ze weer alleen terwijl al het moois allang bezet is. Mocht er toch een mooie vrij komen zijn er kandidaten genoeg met betere “papieren” dan hen. Mooie die vrij komen staan niet op een datingsite en hoeven geen moeite te doen om aan een nieuwe relatie te komen. De kandidaten verdringen zich en doen alles om nummer één te worden. Omdat het in real life niet lukt proberen vrijgezellen op een datingsite een mooie te vinden. Helaas, die is niet te vinden of de reden is financieel. Als het financieel is kan je weer gaan als je bent leeggezogen. Om het dan maar op een datingsite te proberen is weggegooid geld, je vind toch niet wat je zoekt. Mocht er dan toch een leuk koppie op staan wordt die bedolven onder de emails en heeft die het voor het uitzoeken. Antwoord krijgt niemand, zelfs geen standaard afwijzing. De succesverhalen op datingsites zijn grotendeels verzonnen waarmee ze pretenderen dat je een goede kans hebt iemand te vinden die jou ook leuk vindt. In de reclames op de TV spelen mooie jonge acteurs. Sinds wanneer is de doelgroep twintigers en niet vanaf 35? Moeten de ouderen zich tot een datingsite aangetrokken voelen door een reclame waarin jongeren acteren? Jongeren gebruiken toch Tinder of iet dergelijks, zeker geen betaalde datingsite.

50plusMatch - Geen enkele vrouw

17

Review:
Ik zie me met geen enkele vrouw op deze website wat krijgen. Vergane glorie waarbij mijn apperaat niet meer op reageerd. Wat moet ik met deze vrouwen? Dat gaat me enkel geld kosten. Ik ga wel naar een club waar ik het nu eens voor het uitzoeken heb al zijn ze in de twintig, no problem.

50plusMatch - De beste kans

6

Review:
De beste kans om een vrouw helemaal naar je type te vinden is voor je 30e. De markt raakt al sterk afgeroomd bij 25. Boven de 30 moet je het al vaak doen met een gescheiden vrouw met kinderen of een vrouw waarbij haar relatie (alweer) stuk is gegaan. Boven de 50 heb je al te vaak een verschillend leven gehad en is de kans dat je naar elkaar zal toegroeien nihil. Een welstandsverschil weegt ook zwaar, vooral als de vrouw het beter heeft. Om een Assepoester te redden zal die vrouw wel erg mooi en lief moeten zijn. Als je na je 50e al een date krijgt zal het erg tegenvallen en zal je tevergeefs verder zoeken totdat je het van ellende maar opgeeft. Het jonger zoeken omdat die vrouwen je wel aanstaan heeft ook geen zin want vrouwen die er nog goed uitzien zoeken het zelf jonger en rijker. Probeer dus voor je 30e een mooie vrouw te vinden want anders zal je geen single vrouw naar je type vinden. Als die mooie vrouw waarmee je getrouwd bent er met een ander vandoor gaat heb je hetzelfde probleem, er is geen ongebonden vrouw naar je type meer. Hoe ouder dat je wordt des te minder worden je kansen een single mooie vrouw te vinden waarbij het ook nog wederzijds moet klikken.

Knuz - Emancipatie

2

Review:
Vroeger klaagden de vrouwen dat ze niet gelijkwaardig met de mannen behandeld werden. Vrouwen moesten op gelijke voet met de mannen staan en de mannen moesten de vrouw niet domineren. Vrouwen wilden gelijkwaardig behandeld worden en mannen moesten in huis meer doen en niet al het werk aan de vrouw overlaten. De vrouw had één recht en dat was het aanrecht, de man was baas. Nu zijn de meeste Nederlandse mannen geëmancipeerd maar wat zien we nu? Vrouwen gaan voor mannen waar ze vroeger een groot probleem mee hadden. Ze willen een echte man, dus een dominante macho waarbij de vrouw een ondergeschikte rol speelt. Waar vinden ze nog zo’n man? Juist, in het buitenland of vooral een migrant. Bij zo’ n man smelt hun eisenlijst als sneeuw voor de zon terwijl ze aan de Nederlandse blanke mannen wel hun eisen opleggen. Door te emanciperen komen de Nederlandse mannen vaak niet verder dan de Friend status. Wees dus niet zo aardig tegen en behulpzaam voor vrouwen, laat vrouwen niets beslissen en bepaal zelf de koers want anders lopen ze over je heen en vinden ze je oninteressant voor de liefde. Aardig en behulpzaam zijn zien vrouwen als zwakte, ze willen een man die sterk in zijn schoenen staat. Daarom wint een man uit een cultuur waar macho, dominant en stoer gedrag wordt aangeleerd het met gemak van een blanke Nederlandse man. Uit concurrentieoverweging zitten ze vaak op kickboxen of een andere vechtsport om hun positie te versterken. Pas op wat je tegen me zegt of mij in iets belemmert want anders.....

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 8 oktober 2020

Geschreven door: Johan

Reactie op: Lijkt op nep.

Datingsites proberen mannen met sprookjes en leugens te verleiden om betalend lid te worden. Als je eenmaal betalend lid bent kom je er achter dat sprookjes niet bestaan. Al die mooie vrouwen die zogenaamd interesse voor je hebben zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Je moet het als man niet op een datingsite zoeken. Het aanbod en de kwaliteit van vrouwen op een datingsite is nog veel slechter als in real life. Het advies is om collega’s of vrienden in te schakelen of ze iemand weten. Net als bij een baan werkt het gewone sociale netwerk (niet het internet) het best. In de kroeg zijn de meeste vrouwen weer gevoelig voor macho’s en players en daar kom je zelden een leuke en aantrekkelijke vrouw tegen die jou ziet staan. De mooie vrouwen in de kroeg zijn blijkbaar een prooi voor de players, daar kom jij niet tussen.

Datum: 21 augustus 2020

Geschreven door: Johan

Reactie op: Filter

Een vrouw moet mij gelijk opvallen, anders hoef ik er niet aan te beginnen. Vrouwen die mij opvallen zijn al gebonden.

Datum: 21 augustus 2020

Geschreven door: Johan

Reactie op: Filter

Ik zocht een vaste relatie, geen ONS’s. Maar wel een relatie met een vrouw waarbij ik een goede klik zou hebben.

Datum: 10 augustus 2020

Geschreven door: Johan

Reactie op: Toch geen uitzondering

Borderline vrouwen zijn naar buiten toe erg charmant en spontaan. Ze verdrinken zich in aandacht en willen continue aan het woord zijn. Als partner zijn ze onuitstaanbaar. Alles moet gaan zoals mevrouw wil en heeft een onrembaar koopgedrag. Het bezit van de zaak is het einde van het vermaak, op naar het volgende. Andere mannen vindt ze veel interessanter dan haar partner. Maar ja, bij andere mannen laat ze haar lieve en spontane kant zien.


Datum: 20 mei 2020

Geschreven door: Johan

Reactie op: Drie miljoen

Zoals zo vaak hier op deze website geschreven is dat een vrouw maar met haar vingers hoeft te knippen en ze heeft de keuze tussen 100 of meer mannen. Bij een serieuze. nette man zonder de bedoeling van een one night stand die een relatie wil (een beta) krijgt op zijn emails zelfs geen antwoord, sterker nog, hij wordt zelfs geblokkeerd. Het lijkt wel of de players (een alpha, vrouwen zeggen een echte man) veel meer kans op een een date hebben dan een man met goede bedoelingen. Een man met goede bedoelingen wordt vaak door vrouwen te saai gevonden, daar valt volgens die vrouwen niets mee te beleven. Wat veel vrouwen vaak vergeten is dat interessante mannen veel meer vrouwen kunnen krijgen en dat het wel eens maar om 1 ding kan gaan, een naam in zijn boekje er bij.

Datum: 4 maart 2020

Geschreven door: Johan

Reactie op: Waarschuwing!

Vrouwen vinden 50+ mannen niet aantrekkelijk meer en mannen vinden 50+ vrouwen niet aantrekkelijk meer maar ze willen allebei jonger. Resultaat?

Datum: 4 maart 2020

Geschreven door: Johan

Reactie op: Waarschuwing!

Een nice guy zal het moeten doen met 2e of zelfs 3e keus vrouwen. Vrouwen waar een bad boy geen interesse voor heeft omdat hij veel beter kan krijgen. Daar gat een bad boy zijn tijd niet aan besteden. Als een nice guy geen gevoelens kan krijgen voor een 2e keus vrouw zal hij vrijgezel blijven en jaloers blijven kijken naar de vriendinnen van een bad boy. Vandaar het grote aantal vrijgezellen?

Datum: 4 maart 2020

Geschreven door: Johan

Reactie op: Waarschuwing!

Het lijkt vrouwen nog in de genen te zitten: Sex met een dominante macho bad boy maar voor de verzorging een zorgzame nice guy die ze in de friendzone hebben gestopt. Ook als een vrouw een relatie heeft gat ze nog vreemd met een bad boy als ze het aandurft en het geheim blijft. Het lijkt wel hoe ouder de vrouwen worden hoe kritischer ze worden en het meer om de status van een man gaat. Het liefst zijn ze een Cougar en een Gold Digger.

Datum: 26 december 2019

Geschreven door: Johan

Reactie op: match.com naar de rechtbank

En dan hebben we het nog geen eens over de Nigeriaanse fakers, die met een foto van een mooie vrouw en verzonnen verhaaltjes zoveel mogelijk geld van je proberen af te troggelen. Ze noemen het een sport. Je hebt het toch zelf gegeven. Er was laatst een vrouw op TV die bijna een ton had weggegeven. Diezelfde vrouwen wijzen wel op datingsites elke goede man af. Sterker nog, geen bericht terug.

Datum: 25 december 2019

Geschreven door: Johan

Reactie op: Slechte communicatie

Als het om kinderen verwekken gaat nemen vrouwen echt wel een spannende alfa. Vrouwen zoeken vaak een avontuurlijke man als persoonlijke gids die ze overal mee naartoe neemt. In profielen komt een motorrijder ook vaak voor die als avontuurlijk en stoer te boek staat.