Reviews geschreven door Fred (76782)

RegioSexcontact - oude wijn in nieuwe zakken

3

Review:
zo af en toe zoek ik een soortgelijke site op, om contact te leggen met zoekende. 60% van de vrouwen is nog hetzelfde gedurende een periode van 3 a 4 jaar. Nog steeds dezelfde omschrijvingen van heet, teleurstelling in huidige relatie, uitgekeken etc. zelfde foto's etc. Geloofwaardigheid van de site is bij mij sterk gedaald en heb gebruik gemaakt van herroepingsrecht.

Sterke punten:
de structuur van abonnement en dan VIP met toch veel mogelijkheden is ok. censuur qua foto's is ok. Prettige site systeem. Teksten in berichten worden niet gecensureerd, wel de profieltekst.

Zwakke punten:
geen inzage in hoeveel "echte" profielen er nu zijn, ook de verhouding mannen vrouwen is niet inzichtelijk.
Omdat de berichtteksten niet gecensureerd worden, roept dit frustratie op bij de deelnemers. Beschouw het maar als een platte sex site, wat door de deelnemers zelf gecreëerd wordt.

Fred beveelt RegioSexcontact NIET aan bij vrienden/bekenden

AnotherLove - waardeloos

0

Review:
k ben weer een illusie armer en ben erin getrapt door mij op deze site in te laten schrijven. Ik werd eigenlijk geïnspireerd door de reclame op TV dus besloot het maar eens te proberen en schreef me gratis in en na snel even een profieltje te hebben gemaakt ( eerst zonder foto) kreeg ik al met 10 minuten een reactie. Nieuwsgierig geworden wilde ik de dame in kwestie wel eens zien maar dat kon pas als ik lid werd dus heb ik een trial van 7 dagen genomen voor 10 euro en toen kon ik pas gaan rondneuzen. De reacties kwamen snel binnen en op vele reageerde ik d.m.v. een knipoog maar kreeg weinig of nietszeggende reacties van de dames terug. De frequentie van geïnteresseerde dames werd steeds minder naarmate de week vorderde en begon toch te vermoeden dat alles fake was, zeker toen ik mijn eigen profiel zelf wilde opzoeken tussen alle mannen wat gewoon niet mogelijk is. Ik heb toen de instellingen veranderd en gedaan alsof ik een vrouw was op zoek naar een man en ja hoor na 5 minuten al 5 reacties dus toen wist ik het zeker. Chatten was mijns inziens ook onmogelijk dus één grote flop. Je moet trouwens direct bij aanmelden je abonnement laten aflopen want anders wordt het automatisch met een maand verlengd voor 59,95 euro. Deze site is absoluut geen aanrader!!!!

Sterke punten:
mmmm moet echt diep over nadenken

Zwakke punten:
duur, zeer weinig deelnemers. Deelnemers niet allemaal zichtbaar. je krijgt match contacten die in eerste instantie niet op de site staan.
waardeloos factor een 9 van de 10 te behalen punten

Fred beveelt AnotherLove NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 28 augustus 2020

Geschreven door: Dirk

Reactie op: oude wijn in nieuwe zakken

geloof ik graag