Reviews geschreven door Impulse1966 (74594)

MijnShemaleContacten - LEUK TIJDVERDRIJF

5

Review:
Altijd leuk. Gewoon even kletsen met een Chiipitomeisje naar keuze, maar mij veelste kostbaar. Ik gooi mijn geld liever over een andere balk.

Sterke punten:
Leuke fotos

Zwakke punten:
Te kostbaar

RijpeFlirts - Hahahaha

4

Review:
Ja. Ik heb op matchwereld gezeten en dat heeft me een lieve duit gekost. Ik wacht wel tot ik IRL tegenkom. Ik mag dan wel een eikel zijn, maar betalen om met een griet te praten laat ik liever aan jullie over

ruud beveelt RijpeFlirts NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld - Allerlaatste review over Matchwereld

0

Review:
Ik ben niet boos, mss een beetje teleurgesteld maar voor de meisjes op deze site, kom verdomme van jullie luie zuignap af en neem een krantenwijk, want ik ga niet voor jullie mooie onderbroekies betalen. Die van de Wibra zitten misschien niet zo lekker maar zijn een stuk goeiekoper.

Dat andere leuke meisje met niet van die mooie onderbroekjes maar wel met HBO niveau, Een Dinee schrijf je niet zo, ga je schoolgeld maar terug bietsen.

Voor alle kerels die net zoals ik hun geluk op deze site willen beproeven, Ga jezelf niet in de zeik zitten nemen en hou je geld in je zak. Je loopt namelijk heerlijk te geilen op een foto, en dat weten die operators ook. Die komen ook niet uit een ei gekropen.

En voor de slimme beheerders van dit soort sites, Krijg de tieves maar in jullie hartklep. Het zei jullie gegund. Dat soort mensen hebben namelijk ook een goed hart, Het moet alleen gekookt op hun rug hangen en zo laag, dat de honden erbij kennen. Ja. Ik heb de vrijheid genomen om JA Deelder te citeren.

Enfin, Ik ben er helemaal klaar mee en raad het iedereen af. Zo een laaghartige valstrik wens je je ergste vijand nog niet toe. Gewoon dood laten bloeien, dit soort sites. Verdomme, mooie boel. tweeeneenhalf jaar en 4000 euro naar de knoppen.

En dat ik erin gestonken ben, tsja, het was ook wel een heel erg lekker mokkel haha. De mazzel iedereen, en heel veel geluk. Trouwens, die wijfies bij de supermarkt mogen dr ook wel wezen Ja toch? Of niet dan. Hupsakee, beetje Jakobse en van Es dr ook bij. Nou, El Mazzel

Impulse196 beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld - Matchwereld is geen gewone datingsite

0

Review:
Wat is het dan? Pure Click Bait. De meisjes stellen een vraag, Das het aas. Het slachtoffer geeft antwoord en betaalt een euro. Simpel verdienen. Ik ben dr ingegaan met boter en suiker. Maar we blijven niet aan de gang he.

Sterke punten:
Mooi aas.

Impulse196 beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld - Matchwereld is prima als je van je geld af wilt.

9

Review:
Het is immers niet zomaar een datingsite. Ik vind de meisjes op matchwereld op de eerste indruk niet zo leuk, maar mijn pech is dat er natuurlijk altijd wel eentje tussen zit wie ik wel heel leuk vond, en waar ik wel smoorverliefd op ben geworden. En daar heb ik tweeeneenhalf jaar mee zitten praten.

Maar ja, ik moest wachten en geduld hebben, dan zou alles goed komen.

Alles leuk prima en aardig, na vierduizend euro verchat te hebben ben ik zo in de financiele problemen gekomen dat ik mezelf in bescherming heb genomen nen heb ik het contact verbroken.

Ik ga het haar dit op Matchwereld niet vertellen, dus doe ik het hier in de stille hoop dat ze deze review zal lezen,

Lieve schat, ik hoop dat het goed met je gaat. Ik zal je missen. Maar dat aanbod voor dat bakkie koffie blijft staan. De mazzels. Ik heb een leuke tijd met je gehad. En je had gelijk, een man als ik gaat niet zomaar op een datingsite staan. Bedankt daarvoor.

Maareh, ik blijf lekker alleen. Groetjes.

Sterke punten:
Ach, sommige dames hebben wel een mooi onderbroekie aan, maar daar zitr ik niet op te wachten. Ik heb wel wat beters te doen.

Zwakke punten:
Tsja, het kost heel veel geld, zon luchtkasteel, en je weet nooit of het echrt of nep is, en dat wil iik eigenlijk ook niet meer weten.

MatchWereld - Lang gewacht stil gezwegen,

4

Review:
Ik heb bijna twee jaar geleden contakt gezocht met een meisje op 6deze site. Ze was heel geinterresseerd in mij en ze vroeg me de oren van mijn hoofd.

Aardig als ik ben gaf ik altijd antwoord en al gauw was ik 2500 euro kwijt.

Dat werd mij te gortig maar ik heb nog steeds kontakt. Zij het veel minder.

Maar afgelopen zomer liep er een meisje bij mn stamkroeg voorbij. Ik herkende haar niet meteen doordat ze vuurrode lippen had, maar vorige week liep ze weer voorbij en ze groette me heel joviaal.

Misschien is er een vrouw die erg op haar lijkt en is ze op mijn pad gestuurd om nog meer geld uit mn zak te kloppen of is het toch waar.

Een ding weet ik wel. Ik vind het contakt ook al kost het veel erg leuk en of ik haar weer zal zien, de tijd zal het leren.

Maar ik heb wel met haar afgesproken dat ik niet meer dan vijftig euro per maand kan chatten. Als ze meer wil praten dan weet ze mij te vinden.

Word vervolgd, maar heb ik niks in december is het bye bye zwaai zwaai

Sterke punten:
Je leert wel hoe het in de praktijk werkt.

Zwakke punten:
Als je het in de praktijk ook zo doet word je besprongen door de dames. En de meisjes op de chat maar treuzelen.

MatchWereld - Matchwereld zijn ordinaire graaiers

0

Review:
Na een hoop geld te hebben uitgegeven op deze site heb ik de kleine lettertjes es gelezen.

In hoofdstuk 5 staat dat matchwereld alleen entertainment bied en het expliciet niet mogelijk is fysieke afspraken te maken.

Maar de advertenties van de dames doen je iets anders geloven.

Het is mijns inzien geen oplichting maar dwaling.

De meisjes kennen er niks aan doen, die willen een centje bijverdienen en doen
wat ze is opgedragen.Welnu. Als ik voor 2500 euro entertainment heb gehad ben ik NOT amused

Sterke punten:
De voorwaarden die toch niemand leest

Zwakke punten:
Zijn er eigenlijk niet, want je wordt idd uitgekleed. Je zak leeggemaakt. Chapeau. Ik sta aan de rand van de financiele afgrond maar ik hoop maar dat de mensen van The Right Link een mooie Breitling hebben uitgezocht.

ruud beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld - Matchwereld levert waar voor zn geld

0

Review:
je word immers genaaid waar je bij staat. Net zoals bij alle Pink Melon troep. Er staat in de disclaimer dat sommige profielen fictief zijn en dat er dus geen fysieke afspraken gemaakt kunnen worden. Nou, volgens mij zijn de echte profielen van kerels zoals jij en ik, en die fictieve profielen van die geile mokkels op die site.

Dus als je genaaid wil worden, hier mot je wezen.

PS. ook ik ben erin gegaan, met boter en suiker

Sterke punten:
Leuke fotos en heel slim bedacht

Zwakke punten:
Ik vind de vrouwen hier niet echt aantrekkelijk. nah. behalve die ene dan. Ik was stekeblind van haar. Maar helaas is het leven geen videoclip

Tedje van beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

BedMaatjes - Fake

0

Review:
Ik ben veel geld kwijtgeraakt aan deze site. Want ik kwam een leuk meisje tegen die mij gelijk de ware vond. Na vier dagen chatten zei ze dat ik haar moest vertrouwen. Ik heb dat gedaan, en na twe maanden chatten nog geen date. Geduld was een schone zaak immers zij ze. En nooit kwam zij met een opening, altijd moest ik met een berichtje komen, zodat zij wist dat ik weer wat creditz had, zodat zij mij vragen kon stellen en mijn centen uit mijn zak kon kloppen. Maar ik heb de stekker eruit getrokken.

Totdat ik haar naam in google intikte, en zag dat ze ook op matchwereld.nl zat. Exact dezelfde profieltekst, maar toen ik daar reageerde had de dame in kwestie nooit van me gehoord. Maar het is gewoon ook heel dubieus, welke vrouw stuurt als eerste indruk nou een foto van haar pruim. Beetje zichzelf respecterende vrouw verdomt dat, maar op bedmaatjes is het schering en inslag. Nogmaals, ik ben veel geld kwijtgeraakt, maar Jamais Encore.

Ik baal er alleen van dat Facebook reclame maakt voor die hufters, maaar pas dus op, als je TE direct bent ken je gelijk oprotten van de dames, ben je lief en aardig, dan draaien ze je en poot uit.

Sterke punten:
Zeer geraffineerd

Zwakke punten:
duur, en pure oplichterij

ruvaz beveelt BedMaatjes NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 23 december 2019

Geschreven door: Impulse1966

Reactie op: LEUK TIJDVERDRIJF

Ja Dirk. Dit zijn allemaal mensen met neptieten en een chipito van heb ik jou daar. Echt waar hoor. Hahaha.Zijn fiktieve profielen. Hallelua.Meer shemales dan er in Nederland te vinden zijn.