Reviews geschreven door John (74576)

BeNaughty - Oplichting

2

Review:
Deze website is duidelijk oplichting. Ik noem slechts twee voorbeelden van een bijna eindeloze reeks.

De "chats" die je toegestuurd krijgt hebben allemaal dezelfde strekking en zijn duidelijk door dezelfde persoon of organisatie geschreven. Als je pas na 2 dagen antwoord op een "chat bericht", krijg je vervolgens weer een "chat bericht", maar dan geen reactie op jouw bericht maar net alsof je jouw reply nooit iets hebt opgestuurd. De dame in kwestie stuurt je een bericht alsof je nooit gereageerd hebt.

Als je denkt voor 1 maand een abonnement te hebben, think again. Je zit gelijk vast aan een terugkerende betaling. Althans volgens de algemene voorwaarden die ik maar eens ben gaan nalezen toen duidelijk werd dat dit een vorm van oplichting is.

Opzeggen van een betaald account kan via het platform alleen door een aantal omslachtige stappen die eindigen in de noodzaak om een duur 0800 nummer te bellen. Bel je niet, dan loopt je account door. Ik heb nu maar een mail gestuurd met het verzoek account te beëindigen en ga ik het bankrekeningnummer blacklisten bij mijn bank.

Schandalig dat websites zoals deze reclame maken voor deze oplichting. Onder elke reactie staat een link naar het oplichtingsplatform van benaughty...

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
* Fake profielen
* Onechte berichten
* geautomatiseerde "chats"
* Alleen maar reclame naar neuk je suf sites
* Alleen maar verzoeken om betaald live modellen te kijken
* Niet mogelijk om je af te melden via de website zonder een duur 0800 nummer te bellen
* Etc
* Etc

John beveelt BeNaughty NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres