Reviews geschreven door Eerlijke Eve (74205)

Badoo - Complete baggersite!

20

Review:
Als je je aanmeld bij deze ellende wordt je vanaf het begin overspoeld door een tsunami van bedelmailtjes om vooral Premium-lid te worden, aansporingen om op berichten en 'likes' van dames te reageren, en als je even niet reageert krijg je een bericht als "Er zijn weer nieuwe hotte leden (Niet dat dat je interesseert!" (echt gebeurd dit).

Er zijn veel leuke dames, die totaal nergens op reageren, en je lekker aan het lijntje houden. Vrouwen liegen over hun leeftijd en of over dat ze echt single zijn. Als je je aan hebt gemeld krijg je meteen een vage foto te zien met de tekst dat er een dame interesse heeft in jou en als je haar een berichtje wilt sturen je eerst Premium-lid moet worden. Niet intrappen!!! Dit is een bekende truuk om je te laten betalen!!! Hier maakt Lexa ook misbruik van. De dame in kwestie blijkt niet te hebben bestaan of heeft jou nooit geliked, maar dat blijkt pas als je een peperduur Premium-abonnement hebt genomen.

GEEN LID WORDEN MANNEN!

Sterke punten:
Niets

Zwakke punten:
Tsunami aan (bedel)mailtjes, vrouwen reageren nergens op, maken gebruik van nare truuks, vrouwen liegen over hun leeftijd of over dat ze single zijn... noem maar op.

Eerlijke E beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq - Uit de geheime handleiding voor vrouwen op Paiq

7

Review:
Op Paiq ben je ver in de minderheid, en heb je de mannen voor het uitkiezen. Houd daar altijd rekening mee en gedraag je er ook naar. Dus? Houd je altijd lekker op de vlakte en laat het initiatief ALTIJD aan de man over. Zelf het initiatief nemen is uit den boze. Reageer dus nooit als eerste als je een SpeedDate ingaat (wacht sowieso een tijd af voordat je een uitnodiging reageert). Zit je eenmaal in de chat, wacht dan tot je de foto van de man in kwestie ziet breek je zonder bericht de chat af. Als je vastzit aan een vast contact, dan is het leuk om eerst even met de man in kwestie uitgebreid te flirten, om hem dan keihard te laten vallen. Zo kun je bijvoorbeeld geen enkele reactie sturen op zijn berichtjes. Dit houd je een weekje of liefst langer vol, om hem vervolgens (let op; altijd zonder bericht) harteloos uit je contactenlijstje te smijten. Maak je bij alles geen zorgen voor eventuele consequenties van je acties van de medewerkers van Paiq, die houden alle vrouwen altijd de hand boven het hoofd, wat ze ook voor belachelijke stunts hebben uitgevoerd. Ben je nu echt niet aantrekkelijk om te zien, dan nog houd je je aan al deze aanwijzingen.

Sterke punten:
Geen enkele!!

Zwakke punten:
Zie review! Als je een echte leuke date wil, zoek die dan niet via Paiq! Tenzij je sadomasochistisch bent ingesteld en gek bent op teleurstelling op teleurstelling verwerken.

Henk de V. beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Date.nl - Bezoek de site gerust! (Als je van talloze teleurs

3

Review:
Wat een compleet waardeloze site inderdaad. Al maanden en maanden lid, en nog steeds nul berichten, nul bezoekers, nul knipogen, terwijl ik mij suf stuur aan berichten aan de paar vrouwen op die site die het minst erg zijn. En als ik mij zwaar teleurgesteld uitschrijf, krijg ik deze voorstellen voor nieuwe sites:

Flirten op een ondeugende manier.
Op zoek naar een erotische flirt? Maakt een gratis profiel aan op Secondlove.nl. De topper van 2015!

De Hyves voor volwassenen!
Tijdelijk een gratis profiel op fuckbuddy.nl!

Nieuw in Nederland: Erotisch daten!
Meld je nu gratis aan voor een profiel op de meeste ondeugende site van Nederland!

ALSOF IK ALLEEN OP ZOEK BEN NAAR SEX! DACHT HET NIET.

Sterke punten:
Dat de uitschrijfknop goed bereikbaar is.

Zwakke punten:
Alles op deze website.

JeroenB beveelt Date.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Waardeloze peperdure ellende

2

Review:
Nou nou, wat een negatieve reacties (behalve 1 positieve, maar die was overduidelijk van een medewerker van Parship). Dat zal wel meevallen! Dacht ik. Niet dus, het is inderdaad ECHT zo erg als ik overal lees. Wat dat betreft had het beter ParSHIT kunnen heten.

Vrouwen reageren niet op berichtjes! Meerdere keren meer dan 10 dames een bericht gestuurd (iedere keer weer aangepast op hun profiel, dus GEEN standaard-bericht!!) Reacties: twee, waarvan 1 met een leuke reactie, en de ander met 'Ik ga er een nachtje over slapen en dan beslissen of ik misschien een berichtje terugstuur'. Graag of niet hoor, ik ga niet smeken of op mijn knieën liggen voor zo'n omhooggevallen muts die verwacht dat een leuke vent vanzelf haar kant op komt en verder zelf zo weinig mogelijk moeite wil doen (net zoals al die andere vrouwen op datingsites).

Idioot hoge abonnementskosten! Zo veel doen ze er niet voor. Voor dat geld schakel ik liever een bemiddelingsbureau in. Iets meer kans op een geslaagde date/relatie!

Trage of vaak geen reacties op aan hen per webformulier gestelde vragen. Op veel berichtjes heb ik NOOIT een antwoord gekregen, op sommigen pas na meer dan 3 dagen wachten.

Aan het 'gratis' lidmaatschap heb je net zoveel als aan een leuke roman maar die in het Chinees is geschreven. Niets dus. Profielen bekijken en zoeken. Verder niets!

Veel nepprofielen.

Na de drie dagen proef"abonnement" ben ik vertrokken. Ik had dus op deze site ALLEEN MAAR slechte ervaringen gelezen. Ik kan ze niet anders dan gelijk geven! :-((

Sterke punten:
- Vrouwen reageren nauwelijks op berichtjes.
- Peperduur.
- Veel fakeprofielen.
- Zeer trage beantwoording van gestelde vragen.
- Weinig vrouwen uit je eigen buurt.

Zwakke punten:
- Gelukkig heeft deze flauwekul mij geen cent gekost.

JeroenB beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq - Kansloos

2

Review:
Afgelopen week heb ik mij voor de VIJFDE keer opnieuw ingeschreven, na mij daarvoor na veel teleurstellingen uitgeschreven te hebben. Ook deze keer verloopt tot nu toe weer erg teleurstellend. Vrouwen met wie ik gematcht wordt sturen nooit als eerste een berichtje, en laten daarna (op een paar berichtjes na) nooit meer wat lezen. Zelfs na een paar hinten van mij niet. Terwijl ze wel regelmatig online zijn! Verder worden door jou 'duurbetaalde' zogenaamde Foto-reacties (verzoeken tot contacten via een foto vergelijkings-programma, zie de site) ALTIJD afgewezen. Ook 'speed-dates' monden zelden uit in een gezellige chat. En ALS je een chat hebt gaat het (zelfs al loopt het gesprek lekker) bijna altijd mis doordat je chatpartner out of the blue de chat verbreekt.

Sterke punten:
Als je een 'concrete vraag' stelt wordt die inderdaad altijd binnen de beloofde twee dagen beantwoord.

Zwakke punten:
Zie reviewtekst. Oftewel; alles behalve hun reactiesnelheid.

JurjenB beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

100ProcentGratisDating - Waardeloos!

5

Review:
Ik heb mij ingeschreven en zou een bevestigingsmail om mijn account te kunnen activeren moeten krijgen. Dat is inmiddels meer dan 24 uur geleden, en je raad het al, nog steeds niets gehad!! Als je een vraag wilt stellen kun je op het reactieformulier van alles achterlaten, behalve je e-mail adres. Dat is geblokkeerd?!? En als je het bericht wilt versturen krijg je te lezen dat je eerst je e-mail adres moet invullen. Duh...

Sterke punten:
Noppes komma nada

Zwakke punten:
De inschrijving gaat al helemaal de mist in omdat het onmogelijk wordt gemaakt! Dat beloofd wat.

Jurjen beveelt 100ProcentGratisDating NIET aan bij vrienden/bekenden

ContactPlaats - Waardeloos

4

Review:
Wat een compleet waardeloze site is dit! Het is niets beter dan al die andere 100.000 andere waardeloze dating/contactsites op internet. Ik krijg totaal GEEN reacties op mijn advertenties, en de reacties die ik wel krijg zijn 100% fake.

Voorbeeld: Beste Singledaddy,
Mijn naam is **** en ik reageer op uw advertentie met titel: Leuke vrouw met humor gezocht
Hi Dear,
How are you today. I do hope that you are fine. I saw your profile and like your person in general, this made me to write to show you, my extent of interest in you. Please send me an email at my mail box thus for more details and to equally send you my picture.
Kiss Miss ***.
Email; ***@hotmail.com
E-mailadres: ***@hotmail.com

Ik bedoel maar; zelfs een blind paard kan zien dat het een fakereactie van een of andere Afrikaanse golddigger is.

Sterke punten:
Welke sterke punten?

Zwakke punten:
Alles! Geen enkele reactie op je advertentie, alleen maar reacties die fake zijn, geen enkele reactie van de makers op je op de contactpagina geplaatste berichten. Waar al die positieve recensies vandaan komen is mij een compleet raadsel???

Singledadd beveelt ContactPlaats NIET aan bij vrienden/bekenden

ContactAdvertentie - Niets voor mij dus!

0

Review:
Ik zat er over te twijfelen na talloze teleurstellingen in al die tig andere datingsites. Maar als ik alles zo lees dan is deze site ook weer in niets anders dan die andere sites. Ga ik ook niet intrappen dus! Veel berichtjes sturen en nul reacties, lokken met gratis abonnement terwijl later blijkt dat je veel meer kans hebt als je eerst dokt? Klinkt HEEL bekend!

Sterke punten:
Nope

Zwakke punten:
Als ik alles zo lees zijn er alleen maar zwakke punten.

Jurjen beveelt ContactAdvertentie NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq - Prima datingsite!

0

Review:

Sterke punten:
Veel mogelijkheden bij een gratis abonnement, zelf bepalen hoeveel je eraan uitgeeft, geen irritante reclame of aanmoedigingen om een uitgebreider (lees: nog duurder) pakket te nemen, snel in een chat met iemand die volgens de computer goed bij je past, geen lange lijsten invullen of lastige profielteksten te verzinnen.

Zwakke punten:
Niet alles is gratis. Om van sommige opties gebruik te kunnen maken zijn de kosten net zo hoog als bij een 'gewone' datingsite.

Jurjen beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 13 november 2019

Geschreven door: Eerlijke Evert

Reactie op: Niet doen mannen!!!!

Goed idee, MGTOW! Ga lekker naar Rusland voor een postorder-bruid die eerst financieel van je profiteert onder het mom van 'liefde' en als ze genoeg geld heeft je dumpt en de relatie beëindigd.

Datum: 13 november 2019

Geschreven door: Eerlijke Evert

Reactie op: Is daar iemand?

Ik kan mij helemaal vinden in jouw review. Ik merk dit al zelf ook al meer dan 7 jaar lang (!!!) Maar volgens mij zijn alle vrouwen op andere datingsites ook zo. Een ding begrijp ik niet. Je bent (terecht) heel negatief over Paiq en toch beveel je Paiq aan?????

Datum: 26 april 2018

Geschreven door: Pot Van

Reactie op: Geweldige site

Sterke punten: veel dames?? Ja, dus echt niet!! En wat er is is veel ouder dan jou en ze zijn snel gepikeerd.

Datum: 26 april 2018

Geschreven door: Peter R. de Dooi

Reactie op: als je de tijd hebt

Helemaal mee eens! Die quizvragen zijn altijd superdoorzichtig, de "goedgekeurde" antwoorden onlogisch. Bijvoorbeeld: Wil je kinderen? Betekend "Ik heb rammelende eierstokken." Wat denk je over samenwonen? Betekend: Ik wil zo snel mogelijk met je trouwen. Enz enz...