Reviews geschreven door Paul (73463)

AsianDating - Aanvulling eerdere review

2

Review:
Als aanvulling wil ik nog melden dat ook de anastasiasite en africasite zijn gelinkt aan de asiasite. De anastasiasite promoot hoofdzakelijk dames uit Rusland.Het schiet mij te binnen dat in het programma "oplichters in het buitenland" onderzoek werd gedaan naar Russische datingsites. Er kwam toen aan het licht dat het overwegend fake was.Sommige dames zijn zelfs getrouwd en toegestuurde berichten kwamen niet uit Rusland maar uit Amerika. Ik beweer niet dat eerder vermelde sites zich hieraan schuldig maken, maar het gebeurd helaas wel.

Sterke punten:
Overwegend schitterende dames die allemaal, zeker in China en hoe jong ze ook zijn,allen een zeer succesvol eigen bedrijf schijnen te hebben.

Zwakke punten:
Te mooi om waar te zijn.

AsianDating - Twijfel

1

Review:
Twijfelachtig allemaal. Zonder dat ik een foto in mijn profiel heb staan zijn veel dames zomaar verliefd geworden op mij of willen zelfs trouwen of samenwonen. Alle dames schijnen te bulken van het geld en bieden mij een zorgeloos leven aan. De ene dame is nog mooier dan de ander. Zelfs het samenwonen plus het delen van een kingsize bed door 2 zusjes is mij al een paar keer aangeboden. Kennelijk bestaat het paradijs op aarde echt, en we kunnen het vinden in China !! Voor wie het geloofd natuurlijk.

Sterke punten:
Mooie dames

Zwakke punten:
Best prijzig voor een mooie droom.
Contactgegevens uitwisselen is onmogelijk, dus hoe wil je in vredesnaam een dame ontmoeten.

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres