Reviews geschreven door frans (71107)

eFlirt - fake

0

Review:
Volledige fake site.100% NEP...En maar aanmaningen sturen, 3 maanden lang, en dreigen met incassobureau..""Hr, Uw heeft achterstallige betaling van 39,90, indien U het bedrag niet overmaakt, gaan wij over tot het inschakelen, van een incassobureau" Ik heb dit doorgegeven aan Internetoplichting en fraude.nl. Alleen bevestiging ontvangen van klacht, verder niets gehoord. Mijn ING -bank heeft hun rekeningnummer geblokkeerd, en gaat er werk van maken. Waarschuwing" , vrijwel alle datingssites gericht op seks, zijn fake.!!!

Sterke punten:
fake!!!

Zwakke punten:
100% fake

frans beveelt eFlirt NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 7 juli 2019

Geschreven door: frans

Reactie op: NEp

Nergens bang voor zijn!! Ze kunnen onmogelijk je adres achterhalen via je IP. En een rechtszaak??? Ze kijken wel uit..Ik heb het bewijs dat ze met phising bezig zijn. Ik reeg een waarschuwing van Kaspersky. ""Deze download is geblokkeerd vanwege phising" dat is de enige mail die ik bewaard heb, en kijk met genoegen uit naar een rechtszaak, die ze never nooit zullen aangaan. Ze spelen op angst door aanmaningen en met incassobureaus; en rechtszaak te dreigen. e-flirt is gevestigd in Zwitserland wat niet bij de EU aangesloten is,maar omdat hun website in oa nederland is , vallen ze onder Europese wetgeving. Gewoon op 'spam zetten of "mute"..en vrolijk verder gaan met leven.

Datum: 28 mei 2018

Geschreven door: frans

Reactie op: Wat is er waar?

Een waarrig artiklel. Je noemt geen namen van sites. En je hebt sde klok horen luiden....Ja Lexa heeft nepprofielen die mijns inziens beantwoord worden door mederwrkers van lexa, maar dat zijn er een paar...Lexa heeft ook lege profielen...Profielen van leden die allaang uit geschreven staan...En Ja....Aantrekkelijke vrouwen laten ze vaak op staan. Daar heb ik bewijs van...Lexa helemaal waardeloos??? nee hoor, ik beschik over een goede kop, goed opgeleid, en kan een aardig profiel schrijven....Alleen nemen de dames op lexa niet snel initiatief. Je ontvangt zeker wel eens een bericht...Maar de dames doen eht op een andere manier om in contact te komen...EEn flirt sturen of favoriet...daar een nette reactie op geven...en dikke mik vaak... Zo had ik in veertien dagen wel 4 relaties kunnen hebebn.....Maar verrrrr. Op Lexa staan veel nare , enge mannen, waardoor dames gewaarschuwd zijn. Jongetjes van 20 die vrouwen van 50plus aanschrijeven, manne die gelijk over seks beginnen...Dat dus.. En uitschrijven??? Makkelijk hoor...Via je account bij öpschorten"komern...daaronder staat verwijderen...Met je mailadres en wachtwoord... Dan wordt er vijf keer aan je gevraagd of je :het zeker"weet"....aanklikken JA...enje bent uitgeschreven... En dan nog iets en dat geldt voor allae sites...Onaantrekkelijke mannen met een slechte profielbeschrijving (taalfouten...lulverhaal)n kunne het shaken...op alle sites.Dus....