Reviews geschreven door MGTOW (67762)

Tinder - Tegen-eis

17

Review:
Op Tinder zie ik veel vrouwen die een lengte-eis in hun profiel zetten. Minimaal 180 of 185 cm staat er dan.
Het leuke is dat ik duidelijk over de 190 cm ben en ruimschoots aan dit criterium voldoe,

Maar nu komt het.......

Als het vrouwen is toegestaan om eisen te stellen op fysiek vlak, dan mag ik dat als man zijnde toch ook?
Dus meld ik de vrouw dat ik ook een fysieke eis heb namelijk een slank getailleerd postuur.
Aangezien de meerderheid van de Tinderella's rond mijn leeftijd onder de categorie 'volslank' valt (lees: moddervet), is een dergelijke eis natuurlijk schoppen tegen het zere been. De vrouwen, vaak met het postuur van een geplofte bitterbal, reageren furieus; hoe ik het in mijn hoofd haal zo oppervlakkig te selecteren. Wel eens van een dubbele standaard gehoord dames?

Zolang vrouwen meer eisen dan dat ze bieden, zichzelf uit de markt prijzen, een man niet meer kunnen behagen omdat ze te moeilijk in omgang zijn, gaat het nooit wat worden met deze vrouwen.
Voor de mannen: neem aandelen in kattenvoer en aanverwante artikelen, want er komen steeds meer crazy catladies....

Sterke punten:
Een bron van vermaak als je de onrealistische en tegenstrijdige eisen van vrouwen herkent en ze hiermee confronteert.

Zwakke punten:
Een normale vrouw ga je niet vinden.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - als Madonna?

2

Review:
Ik heb al eerder geschreven over het feit dat de meeste matches veel ouder zijn dan ik zelf. Als je de leeftijdsrange maximaal zet tenminste. Dit geeft een inzicht in de manier waarop de hedendaagse vrouw selecteert. Heel leerzaam.

Nu ben ik eens gaan googlen op het relationele leven van popster Madonna. Zij heeft diverse relaties gehad met beduidend jongere mannen. Al deze relaties hielden niet lang stand......

Op datingsites en apps als Tinder wanen vrouwen zich ook als een popster. Dit komt door de overvloed aan aandacht en bevestiging die zij ontvangen. Net als Madonna gaan deze vrouwen het dan jonger zoeken. Maar deze vrouwen zijn minder knap, minder succesvol, minder rijk en minder beroemd dan Madonna. Het is dan niet zo vreemd dat dit soort cougarvrouwen binnen de kortste keren gaan klagen over one night stands en het gebrek aan serieuze mannen............ Als Madonna het al niet lukt om een beduidend jongere man voor langere tijd te strikken dan lukt het de cougar-vrouwen op datingsites en apps al helemaal niet!

Vrouwen op Tinder zijn ook niet 'like a virgin' want hebben meestal een indrukwekkende rij penissen gehad. Een 'material girl' misschien? Dat geeft een betere omschrijving, want na afloop van de eerste date heb jij als man het hele zaakje betaald. Dat deze (oudere) vrouw 'geemancipeerd' zegt te zijn verandert daar niets aan.

Dus mannen, ga MGTOW, ga naar een 'isla bonita' en date een vrouw in het buitenland. Laat deze feministische crazy catladies in hun gehorig appartement zitten.
Het kan niks worden met deze vrouwen!

Sterke punten:
Wat je ziet als je de leeftijdsrange maximaal zet is leerzaam:

Vrouwen die zich Madonna wanen

Zwakke punten:
Vrouwen zijn er minder rijk, minder succesvol en minder beroemd als Madonna, maar willen hetzelfde.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - geen hobbies

12

Review:
Vraag een willekeurige vrouw via een datingsite eens naar haar hobbies. Grote kans dat je iets onnozels terug krijgt. Bijvoorbeeld het maken van verre reizen (hoeveel weken vakantie heeft ze dan???) Of ze kijkt naar netflix, gaat shoppen, bezoekt festivals. Het zijn allemaal consumerende acties die geen vaardigheid vereisen. Als er een hobby is die noemenswaardig is dan is het op kosten van de man een diner in een restaurant scoren. Daar zijn de meesten wel bedreven in.
Als je dan als man een hobby hebt hebben ze daar vaak geen begrip voor. Heb je eenmaal een relatie met een vrouw dan snapt ze niet dat jij er geld en tijd aan besteedt, zij wil natuurlijk dat jouw tijd en geld naar haar gaat en niet naar een hobby.
Ik nodig elke man uit om eens te vragen naar hobbies en interesses. Schrijf je bevindingen maar in de reacties.

Sterke punten:
vrouwen hebben vaak maar weinig hobbies

Zwakke punten:
het scoren van een gratis diner is de meest voorkomende hobby

MGTOW beveelt Tinder aan bij vrienden/bekenden

Tinder - sportief als een sumoworstelaarster

15

Review:
Als ik de profielen zo eens doorlees zijn ze allemaal zo ontzettend sportief. De een rent nog verder dan de ander. Je vraagt je dan als man af of je wel bent opgewassen tegen al die sportiviteit, kan je haar wel bijbenen? Je gaat ook fantaseren over een slank, strak getraind lijf.....

Gisteren had ik een date met een dame die vertelde dat ze een paar jaar terug wel 16 km kon hardrennen. Ik was onder de indruk. Inmiddels had ze niet meer die conditie want een paar jaar had ze niet gesport vanwege al de perikelen rondom de scheiding....de joggingbroek zou ook niet meer zo goed passen. En inderdaad, deze date bleek behoorlijk mollig, in datingland noemen ze dat volslank. Nu is de ene stevige vrouw de ander niet, want als het op de juiste plaatsen zit, dan ziet dat er weer heel anders uit dan een zuilvormige kolos. Maar slank is wat anders.....

Het is geen uitzondering, eerder regel, dat je date veel dikker is dan je verwacht. Vergeet al die mooie sportieve verhalen maar. Een sumoworstelaar is immers ook sportief.......Vergeet ook de fotoos (als je uberhaupt fotoos kunt vinden waar ze in t geheel opstaat), want veel fotoos zijn gedateerd. In een periode van een paar jaar kan t totaal anders zijn, alsof een vetgranaat ontploft.......

Sterke punten:
veel mollige vrouwen die ook wel eens wat aandacht willen. Warm in de winter.

Zwakke punten:
hoge consumptiekosten
zweterig in de zomer

MGTOW beveelt Tinder aan bij vrienden/bekenden

Tinder - parttime prinses

0

Review:
Helaas kan ik de link niet hier toevoegen, maar gisteren had het NOS een nieuwsartikel dat ging over het inkomen van de vrouw. Dat wordt binnen een relatie zowel door de vrouw als de man als een extraatje gezien. Vrouwen verdienen minder dan mannen, omdat ze kiezen voor andersoortig werk en meer parttime werken. Zelfs als vrouwen pas afgestudeerd zijn werken vrouwen al meer parttime. Het is dus niet zo dat ze gedwongen worden om meer parttime te werken. Het heeft denk ik vooral te maken met de ambitie en gedrevenheid van vrouwen (minder dan mannen). Ze komen ook eerder in banen terecht (vanuit hun genderstudie) waar het normaal en makkelijk is om parttime te werken.
Wat betekent dit voor dating?
Veel vrouwen verwachten dat jij als man trakteert. Dit zou wel eens niet alleen een kwestie van arrogantie kunnen zijn maar ook bittere noodzaak. Parttime werken en fulltime huisvesting en andere vaste lasten betekent dat ze aan het subsidieinfuus moet en dan houdt ze niets over. Om de zelfde reden is het zo dat jij naar haar toe rijdt ipv omgekeerd (benzine en parkeergarage). Wanneer ik ontbijt bij een vrouw thuis dan valt op dat ze vaak weinig of geen vers fruit in huis heeft (=duur) en weinig (goede) vleeswaren, droog diepvriesbrood van de super etc etc. Elk dubbeltje moet worden omgedraaid. Ga je daten met een vrouw (bijv. alleenstaande moeder) die parttime werkt dan weet je 100% zeker dat ze het heel krap heeft. De eerste date ga je dan relatief goedkoop (eerst kijken of het iets is) maar je betaalt wel de rekening. Zorg dat je hier heel netjes gekleed bent zodat je een chique uitstraling hebt. Is er wederzijdse interesse dan snel een volgende date in een goed restaurant met haar als toetje. Samenvattend: als je de parttimeprinses als een prinsesje behandelt heb je snel kans op succes.
Let wel op voor de klassieke golddigger, de kunst is die voortijdig te herkennen!

Sterke punten:
Op tinder zitten veel parttimeprinsesjes. De een is een golddigger die jou wil gebruiken voor een gratis diner. De ander zal je adoreren en is voor jou het toetje.

Zwakke punten:
van te voren weet je niet met welke je te maken hebt

MGTOW beveelt Tinder aan bij vrienden/bekenden

Tinder - steeds meer cougars

3

Review:
Ik heb al eerder geschreven over het feit dat vrouwen, geheel tegen de biologie in (we zijn immers feministisch) een jongere man zoeken. De laatste tijd lijkt dit steeds erger te worden. Als ik nu de leeftijdsrange op Tinder maximaal zet dan is het overgrote deel van de matches veel ouder dan ik zelf, ongeveer 7 jaar ouder zijn de meesten. Deze vrouwen willen een man die jonger EN succesvoller is. En ze verwachten ook nog dat ik het eerste bericht stuur!
Ik denk dat er veel mannen zijn die een oudere vrouw wel willen voor 1 nachtje maar dat het daarna snel voorbij is. Zeker als de volgende ochtend de fake-up en lagen plamuur van het gezicht zijn weggewassen.
Mijn laatste dates waren eerder 7 jaar jonger. Dat maakt het verschil met deze cougar-Tinderella's dus 14 jaar!
Dan zeggen deze cougars: 'age is just a number', en ' ik ben jong van geest'. Vertel dat je borsten die er als uitgezogen theezakjes bijhangen!

Sterke punten:
als je van oudere vrouwen houdt met lederen zonnebank-perkament-huid en theezaktietjes dan kom je hier aan je trekken

Zwakke punten:
Er zijn ook andere vrouwen maar dan moet je goed zoeken en geluk hebben

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - de narcistische vrouw

2

Review:
De kans is groot dat je via een datingsite of app een vrouw tegenkomt die een narcistische persoonlijkheid heeft. Onlangs had ik contact met een Amsterdamse tandartsassistente die een narcist bleek te zijn. Hier een aantal herkenningspunten:

1) oneindig chatten, niet afspreken. Chatten is aandacht krijgen. Maar bij een ontmoeting IRL kan het zo afgelopen zijn. Voor haar is chatten een gegarandeerde aandachtsstroom. Door jou aan het lijntje te houden krijgt ze telkens weer aandacht en bevestiging. Maak je toespelingen om af te spreken dan worden die genegeerd. Ze zal snel haar onvrede uiten als jij niet meteen op haar berichten reageert. Zij wil aandacht op het moment dat het haar uitkomt en houdt geen rekening met jouw activiteiten.

2) Obsessie met uiterlijk. Die Amsterdamse stuurde al snel allerlei erotisch beeldmateriaal dat professioneel geschoten was. Alsof je een erotisch magazine kreeg opgestuurd. Ze had een aparte kamer waar aan elke wand planken waren gemonteerd. Hier stonden ettelijke honderden schoenen, vaak met de hoogste hakken eronder. Het is prima dat een dame aandacht aan het uiterlijk besteedt, maar de chatsessies gingen bijna alleen maar over haar hakken, haar beugel en een rokje. Over iets anders kon ze het niet hebben. Ze wilde continu bevestiging van haar sexy uiterlijk.

3) Gebrek aan empathie. Alles draait om haar. Ze zal niet snel vragen wat er in jou omgaat. Ook als jij wat persoonlijke informatie prijsgeeft zal ze daar niet zo snel verder op in gaan. Snel gaat het weer over HAAR. Daarom zijn de chats ook vaak oppervlakkig.

4) Zielige verhalen. Ze komt alleen foute mannen tegen. Mannen die haar misbruiken. Of ze heeft iets als een beugel of een ander niet zo belangrijk ding waardoor ze het idee heeft dat dat de reden is dat ze door alles en iedereen wordt afgewezen. Het ligt natuurlijk helemaal nooit aan haar eigen oppervlakkige en narcistische persoonlijkheid. Als je in een sexy outfit in een cafe gaat staan dan zullen er ook mannen zijn die alleen daar op af komen. Door de zielige verhalen moet je natuurlijk medelijden met haar krijgen en haar in een slachtofferrol plaatsen. Een slachtoffer moet gered worden. Liefst door een prins op een wit paard.

5) Niet in staat een duurzame relatie te onderhouden. Narcistische vrouwen zijn relatief oververtegenwoordigd onder kinderloze (maar wel vruchtbare-) vrouwen boven een leeftijd van 35 jaar. Als je vraagt hoe het kan dat ze nog nooit een geschikte echtgenoot heeft kunnen vinden kom je weer bij 4) uit.

6) Boos wanneer je het contact verbreekt en/of aangeeft haar niet interessant meer te vinden. Gevangen in haar narcistische cocon kan ze niet begrijpen dat iemand anders het contact verbreekt. Als je dreigt het contact te verbreken zul je merken dat ze in ineens heel erg haar best gaat doen. Ze zegt dan bijvoorbeeld ook dat ze heel graag had willen afspreken. Terwijl ze je eerder aan het lijntje hield.

Zodra je een vrouw ziet met narcistische trekjes kun je er beter meteen mee stoppen. Dat is moeilijk als die dame er goed uitziet......Maar op de langere termijn word je echt niet gelukkig van zo'n vrouw. Integendeel, zij zuigt alle energie van je naar zichzelf toe en je krijgt er niks voor terug.
Veel hedendaagse vrijgezelle vrouwen hebben narcistische trekjes, maar de meest ondraaglijke vind je op datingsites. Het feit dat bijna elke vrouw op een site of app overladen wordt met aandacht van desperate 'beta-male-providers' maakt dat dit soort omgevingen ideaal zijn voor narcistische vrouwen.

Sterke punten:
narcistische vrouwen in overvloed, prima als je jezelf verveelt

Zwakke punten:
fysieke contacten vaak niet mogelijk

Tinder - vieze kliekjes

4

Review:
Onderzoek heeft aangetoond dat minstens 80% van de vrouwen enkel oog heeft voor de maximaal top 20% van de mannen. Voor 80% van de mannen staat daarom de onderste 20% van de vrouwen tot hun beschikking. Dit zijn vrouwen die in vroegere tijden niet konden trouwen omdat geen enkele man ze zag als een volwaardig partner. Vrouwen die erg problematisch zijn, of ongezond zijn. Je hebt een kans van 1:4 om met zo'n vrouw te gaan want ook vrouwen die tot de bodem van de de datingpot behoren hebben dus vele opties want de 80% van de mannen blijft over voor hen. Dat verklaart ook waarom zelfs dikke bijstandsmoeders tussen het roken door van hun zware shag door de ene match na de ander op hun datingprofiel zien voorbijkomen. Een succesje op een datingsite betreft dan ook dikwijls het beste van het slechtste. Een probleemvrouw die nog te harden is voor de horizontale mamba, maar die je niet wilt introduceren bij je familie en kennissen. Een one night stand dus. Het is alsof je de laatste restjes maccaroni uit de pan aan het schrapen bent. Het zijn aangekoekte en deels aangebrande stukken waarvan je hoopt dat er nog iets eetbaars tussenzit. Maar meestal smaakt het nergens naar. Denk daar maar eens aan wanneer je in een restaurant zit met een date; jij betaalt een heerlijk diner voor 2 maar qua vrouw krijg je een vies kliekje!

Sterke punten:
de zelfoverschatting van vrouwen

Zwakke punten:
kliekjesvrouwen

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Saaie humorloze vrouwen

2

Review:
Ondanks (nep-) emancipatie is er niks nog veranderd aan het biologisch ingeprente menselijk paringsritueel. Nog steeds zoeken verreweg de meeste vrouwen naar een man met een betere financiele status en een hogere aanzien dan zij zelf. Nog steeds wachten vrouwen passief af totdat het mannetje haar veroverd. Als man reis je dan vaak richting de vrouw af omdat de weg omgekeerd toch veel langer is schijnbaar. Ook betaal je maar de rekening onder het mom 'zij is het waard' , of anders ben je een krent. Een van mn laatste dates had haar portemonnee nog in de auto liggen, een nieuwe truc? Maar gezien de orale bevrediging die ik erna ontving heb ik het haar maar vergeven.

Als je als man actief bent op een datingsite bent zul je ook merken dat jij het eerste bericht moet sturen. Ook zul je het gesprek telkens op gang moeten houden. Ben je een gangmaker dan zul je vermoedelijk ook wel humor gebruiken. Zo vroeg laatst een vrouw om de ideale date te beschrijven. Ik vertelde haar hoe ik opgehaald zou worden door een stijlvol geklede dame in een audi A5+. Op weg naar een sterrenrestaurant dat zij vooraf had gereserveerd en achteraf zou betalen. En als ik mijzelf volgegoten had met exclusieve wijn zou ik weer netjes thuisgebracht worden (het erotische deel wat hierna zou komen heb ik maar achterwege gelaten). Dat is toch een ideale date? Hierop werd ik meteen geblokkeerd en gedelete natuurlijk. Hoewel ik recentelijk enorm heb gelachen met een date (niet via een datingsite of app!!) , zijn de meeste vrouwen enorm saai en humorloos, snel op hun teentjes getrapt. Ben je een heel knappe man (zie ook het tinderexperiment met een nepprofiel van een of ander model), dan zal ze dit allemaal accepteren. Maar ben je dat niet dan mag je je enkel onderdanig opstellen.
Je kunt het ook zien aan de teksten die vrouwen schrijven; dit zijn allemaal eentonige teksten die bomvol staan van de cliches. Ze zijn allemaal sportief, maken kennelijk heel het jaar verre reizen, zijn sociaal met allerlei evenementen, zijn trotse moeders, en willen geen ONS....Misschien moet je ook niet teveel verwachten van vrouwen die met zn allen dezelfde gymzaalstudie hebben gevolgd (vaak een genderstudie zoals sociologie, psychologie etc).
Saaie humorloze vrouwen op zoek naar een bij voorkeur jongere man met george clooney looks en het banksaldo van een CEO van een succesvolle beursgenoteerde onderneming. Ergens toch weer grappig!

Sterke punten:
onbegrensde zelfingenomenheid van hedendaagse vrouwen doet je waarderen dat je vrijgezel bent

Zwakke punten:
het aansturen op een te duur abonnement door Tinder is net even te doorzichtig.
Tarieven nog steeds leeftijdsafhankelijk, in de VS bij wet verboden, hier nog toegestaan

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - stop met online dating

5

Review:
Onlangs had ik een date met een vrouw, geregeld buiten een datingsite om. Zij had net zo'n hekel aan het narcistische datinggebeuren als ik. Haar vindt je dus niet op een datingsite of datingapp. Een leuke vrouw, bijna 10 jaar jonger, haar leven op de rit. Een normale vrouw.
Op datingsites en tinder stellen vrouwen hun leeftijdsfilter zodanig in dat ze mij niet eens te zien krijgen. Je kunt er dan als man nog zo goed uitzien, je bent vooraf al onschadelijk gemaakt want veel vrouwen op datingsites willen geen man die ook maar iets ouder is want ze hebben zoveel keus dus waarom zouden ze. Resteren voornamelijk vrouwen die ouder zijn dan ik maar die vind ik weer niet aantrekkelijk. Mocht je een vrouw zien van je eigen leeftijd of wat jonger dan wordt die, als ze er een beetje uitziet, bedolven onder de aanbiedingen en geldt het beste aanbod. Alleen al statistisch gezien maak je dan weinig kans. Bovendien bevinden zich in die categorie bovengemiddeld veel vrouwen die het financieel niet op een rijtje hebben of heftige bagage meedragen.
Datingsites, Tinder, het is 1 grote waardeloze pot nat. Heb je serieuze intenties dan blijf je er ver vandaan.

Sterke punten:
Kwantiteit

Zwakke punten:
geen kwaliteit

Mensen achter tinder zijn geldwolven die de boel manipuleren

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 24 januari 2019

Geschreven door: MGTOW

Reactie op: Voor mij een tegenvaller (maar wel goed georganiseerd)

Maak je geen zorgen Anja, ik blijf wel weg van dit soort borrels en als je de tekst van de reviewschrijver leest weet je waarom.
Overigens vind ik Anja al aan de oude kant voor mij want ben gewend het jonger te daten. Uiteraard niet via een loveborrel.

Datum: 23 januari 2019

Geschreven door: MGTOW

Reactie op: Super slechte ervaring

Ben je een rijke man dan neem je het best een arme meid die gezegend is met een mooi uiterlijk. Het sprookje van Assepoester, en ze leefden nog lang en gelukkig.
Kies je voor een rijke vrouw dan is het vaak een obese en dominante bitch welke geen enkele respect voor je heeft en je leven tot een hel maakt.

Datum: 21 januari 2019

Geschreven door: MGTOW

Reactie op: Tegen-eis

Daten is als het zoeken naar een parkeerplaats in een drukke winkelstraat op zaterdagmiddag; een vrije plaats is in no-time bezet en wat resteert zijn invalidenplaatsen.

Datum: 18 januari 2019

Geschreven door: MGTOW

Reactie op: Super slechte ervaring

De beschrijvingen van de kandidaten hebben een dermate goddelijke schoonheid dat ik als aardse man vrijwel zeker niet in aanmerking kom. Ik denk dat Pier de teksten eerst aan de dames laat zien voordat hij deze in het NRC plaatst en dat de dames het roerend met hem eens zijn. De dames geloven er ook in. Het past uitstekend bij mensen die zichzelf geweldig vinden en vervolgens de perfecte partner opeisen of denken die te kunnen regelen als je maar genoeg betaalt......

Datum: 18 januari 2019

Geschreven door: MGTOW

Reactie op: Voor mij een tegenvaller (maar wel goed georganiseerd)

Het is net als met kaas
40+ betekent gewoon meer dan 40
Bij de loveborrel voornamelijk dikke hompen belegen kaas

Datum: 18 januari 2019

Geschreven door: MGTOW

Reactie op: Tegen-eis

Mannen worden vooral afgerekend op hun status. Hoewel zeker mogelijk, is het toch wel lastig om te doen alsof je een succesvolle man bent met hoge status. Lastiger in ieder geval dan het smeren van een laag make-up en het plaatsen van siliconentieten. Wij mannen moeten hiervoor keihard werken..........
Aan de andere kant is het natuurlijk zo dat wanneer geldt dat een vrouw 'hit-the wall' is, er weinig meer te redden valt en de illusie ineens verdwijnt.
Je zit dan ook dat al die lelijke tatoeages meezakken met de huidplooien: tatoos van indianen die ineens krom op het paard zitten; tatoos van opeens verwelkte bloemen, tatoos van allerlei vlinders en andere dieren die nu uit een spelonk (huidplooi) lijken te kruipen.
Misschien is het ook de reden dat goochelshows zo mateloos populier zijn onder vrouwen; zij zijn immers zelf ook grote illusionisten.
Als je gedesillusioneerd wilt worden ga dan eens naar een tropisch zwembad en vergaap je aan de vrouwen waarvan de make up is weggespoeld, het haar als een natte doek op het lijf zit en de tatoeages de huid.
(ik zou graag eens als zijnde kunstobject alemaal getatoeeerde naakte vrouwen op een rij willen zetten waarbij de tatoos een verhaal gaan uitbeelden, als een stripboek)

Datum: 16 januari 2019

Geschreven door: MGTOW

Reactie op: Tegen-eis

Als vrouwen sporten is het vaak wat yoga of een vrijblijvend rondje joggen in het park bij mooi weer. Voor verplichtende activiteiten zoals competitie hebben zeker alleenstaande moeders vaak geen tijd. Of geen zin......In mijn vereniging zie ik bijvoorbeeld wel vrouwen in de 20, een paar in de 30 en boven de 40 vrijwel geen enkele vrouw meer.
Veel tinderprofielen van alleen het gezicht, in een zodanige hoek geschoten dat je de onderkin niet ziet.
Uiteraard moet de man wel aan allerlei fysieke eisen voldoen.

Datum: 15 januari 2019

Geschreven door: MGTOW

Reactie op: Veelbelovende relatie

De tarieven van dit niche-bureau zijn gelijk de farizeeers en tollenaars die in de bijbelse tijden geld afhandig afmaakten.
Positieve reviews zijn vermoedelijk geplaatst door de eigenaar of een bekende ervan. Concrete informatie, garanties, tarieven zijn afwezig of in nevelen gehuld.
Zoekt en gij zult vinden?
Naar de hel en verdoemenis met dit soort bureaus.
Dat de uitbaters er eeuwig mogen tandenknarsen en wenen.

Datum: 15 januari 2019

Geschreven door: MGTOW

Reactie op: Badoo steeds beter

Zijn er dates uitgerold?
Heb ooit eens aangemeld maar er gebeurde toen maar heel weinig. De meeste sites zijn in onbruik geraakt en vervangen door apps als tinder.

Datum: 15 januari 2019

Geschreven door: MGTOW

Reactie op: Tegen-eis

De term volslank is slechts een van de cliche termen die veelvuldig nagepraat worden. Zo heb je nog 'one night stand' wat gewoon betekent 'niet voor herhaling vatbaar'. een aanvulling die geen invulling mag zijn wat betekent dat je er bent om te trakteren en haar banksaldo aan te vullen.
De 'trotse' moeders die er feitelijk niks van gebakken hebben anders stonden ze niet op een site...