Reviews geschreven door Bertus (67561)

RelatiePlanet - Reclames op Facebook

4

Review:
Regelmatig zie ik die reclame's van zowel Relatieplanet als Lexa voorbijkomen op Facebook.
Allemaal van die glunderende gezichten, type kantoorbaan, eigen zaak ( maar uiteraard geen machinebankwerker, stratenmaker,etc).
Wanneer je een reactie plaatst onder die facebookadvertentie, dat het voor de zeer grote meerderheid van de mannen ( gewone man, normale baan, hart op de goede plaats, vrouwvriendelijk,normaal uiterlijk) niet werkt doordat de veeleisende dametjes bakken vol reacties krijgen, en hun eigen hunk eruit proberen te vissen zodat jouw keurig opgestelde mail onbeantwoord blijft, dan zie je dat de reactiemogelijkheid voor jou wordt uitgeschakeld .
Men heeft uiteraard niet dat je de waarheid schrijft onder hun facebook reclame's ,mannen die betalen en met lege handen blijven staan.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Kinderachtige mentaliteit om de reactieknop uit te schakelen bij facebook reclame's wanneer je een negatieve reactie schrijft dat het sites als deze enkel te doen is om je over te halen om betaald lid te worden; ben je eenmaal betaald lid, dan ben je een van de velen die haar mailt, en ze zodoende kan kiezen.

Bertus beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Datingsites in het algemeen

11

Review:
Ik schrijf deze tekst als zijnde een "revieuw" van Relatieplanet, maar ik bedoel dit eigenlijk in algemene zin.

Gisteravond wederom naar het tvprogramma " Opgelicht" gekeken, en helaas kwam er wederom een (hoogopgeleide) vrouw in voor die belazerd, besodemieterd en vooral ook geestelijk beschadigd werd door een laaghartig persoon.
Een persoon, die ze heeft leren kennen via een datingsite, meldde het programma.Veel geld aan kwijt geraakt, vertrouwen in mannen kwijt geraakt, en die kerel doet net alsof er niets aan de hand was en dat juist zij een zielig persoon was en dit alles was haar eigen schuld.

Helaas zie je dit soort gevallen vaker bij "Opgelicht" ; vrouwen die getild worden door iemand die ze via een datingsite hebben leren kennen, en hun vertrouwen hierin hebben gelegd, met het idee iets op te bouwen.En elke keer weer zie je dat juist deze charlatans , leugenaars , bedriegers en oplichters het wel lukt om in eerste instantie contact te krijgen met een dame via een datingsite; juist zij worden "eruit gepikt" door de ( onder de mails bedolven) dame.De nette, goede, vrouwvriendelijke jongens met het hart op de goede plaats, vaste baan hebbend, eigen huis, etc, iemand bij wie rottigheid niet eens in de gedachten opkomt, maar wie de looks wat minder mee heeft, die wordt juist als een minderwaardig iemand opzij gezet en wordt genegeerd.
Bovenstaande kerels met een vlotte babbel, leuk koppie, die hebben succes; om de dames later te besodemieteren en de financieële afgrond in te schoppen om er zelf lachend vandoor te gaan.Dit zie je echt zo vaak gebeuren.

Sterke punten:
Veel vrouwen

Zwakke punten:
Veel mensen die nergens op reageren, zichzelf als "super interessant" presenteren, torenhoge eisen hebben aan een man ( als vrouw zijnde), maar zelf niets te bieden hebben, omdat ze er vanuit gaan dat ze toch wel veel te kiezen hebben dan enkel jou.

RelatiePlanet - " 3 dagen gratis full membership"

14

Review:
Regelmatig hebben sites als "Relatieplanet" en "Lexa" een bepaalde actie waarbij je maar liefste " 3 dagen gratis fullmembership" krijgt wanneer je je inschrijft als lid.
Dit klinkt natuurlijk leuk, en men probeert hiermee het gevoel uit te stralen
" een cadeau van ons, voor jou."
Maar, als je logisch nadenkt: Niets is gratis, ook niet met dit soort acties waarin men op je gevoel probeert in te spelen.
Bijvoorbeeld.....als jij als man het lukt om binnen die 3 dagen de speld in de welbekende hooiberg te vinden ( een vrouw die reageert, en dan niet met een goedkoop "geen interesse"), en je denkt "he, morgen is mijn 3 daagse trial over, ik kan dan niet meer met haar mailen.Weet je wat ? Ik noem mijn persoonlijke emailadres in een persoonlijk bericht.Kan ik toch nog contact blijven houden."
En daar zit het gluiperige: Dan noem jij je persoonlijke email, maar wat doen Lexa en Relatieplanet? Die halen het : of weg, of het wordt met sterretjes onleesbaar gemaakt.
Dan blijkt dus dat de dame jouw email niet kan lezen, en jij wilt het contact behouden na die 3 dagen....zodat je een betaald lidmaatschap neemt, want Relatieplanet en Lexa willen niet dat je contact kan houden buiten de site om...Kost hen geld.
Dit is dus het doel...zodat je na die 3 dagen "gratis" full membership een betaald lidmaatschap neemt, want zoals gezegd..wanneer je contact hebt ( wat al een zeldzaamheid is) en je wilt het voortzetten na die 3 dagen...en je noemt je persoonlijke email...Dan wordt het vrolijk door de meelezende medewerkers weggehaald of onleesbaar gemaakt.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles.Sites als RP, Lexa, en andere rommel is 1 bron van desillusie voor de gewone man.

Bertus beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

Chatten.nl - Zielige mensen op chatten.nl

2

Review:
In het verleden was ik , uit nieuwsgierigheid, eens lid geworden van deze chatsite.
Op een avond, waar ik even niets te doen had, besloot ik deze site eens wat meer te gebruiken ( het daadwerkelijke chatten , en wat ik daar beleefd had, grenst aan het asociale toe, wat blijkbaar kenmerkend is voor het hedendaagse niveau van de mensheid.
Als je ingelogd bent, staat je naam in het lijstje met aanwezige chatters.Ik was nog geen 10 minuten aanwezig bij zo'n chatkamer op chatten.nl, en wordt zo vanuit het niets helemaal verrot gescholden door een persoon die ik totaal, maar dan ook totaal niet kon, en nog geeneens een woord gezegd had.
Werd voor van alles uitgemaakt, en het ziekelijke was, was dat die aanwezige medechatters deze persoon nog zaten aan te moedigen ook.Het enigste wat ik getikt had ( op dat moment), was een beleefd " goedenavond mensen."
Een volstrekt wildvreemde tegen wie je nog niets gezegd had, vond het leuk ( en velen met hem) om je zo vanuit het niets te beledigen en verrot te schelden.
Het sprak voor zich dat ik met zulk asociaal tuig niets te maken wilde hebben, en heb mij meteen uitgeschreven daar.

Sterke punten:
Veel kamers

Zwakke punten:
Veel asociaal volk -
Mensen die er in genieten om anderen ( is toch anoniem, dus lekker laf achter je monitor) zonder enige reden te beledigen, te kleineren en verrot te schelden - Medechatters die hier niet tegen optreden, maar dit nog leuk vinden ook .

Bertus beveelt Chatten.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

LesbischRelatiebureau - Plaatje

1

Review:
Volgens mij heb ik dat plaatje van die 2 vrouwen ook weleens eerder bij Relatieplanet gezien.Beetje vreemde zaak.

Sterke punten:
weet ik niet

Zwakke punten:
geen idee

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 4 april 2019

Geschreven door: Bertus

Reactie op: Je kunt niks terug zeggen!!!

Die feestjes van RP zijn ook toegankelijk voor niet leden ( per slot van rekening kan RP op deze manier nog meer geld trekken dan wanneer ze enkel leden zouden toelaten).
In een verleden ben ik een 2 tal keren naar een feest van hen geweest bij Claus Partyhouse in Hoofddorp, was altijd erg druk; bovendien erg commercieel ingericht.
Ik was daar met een kennis, en ook hij had hetzelfde gevoel als ik, er waren veel dames die er waren voor de aandacht, voor een avondje uit, veelal in een groepje .
En wanneer je dan contact probeerde te leggen, werd je minachtend voorbijgelopen met zo'n bakkes van "wat kom jij hier doen ? Ik zoek iemand die er lekkerder uitziet dan jij, met jou wil ik niets te maken hebben."

Datum: 30 oktober 2018

Geschreven door: Bertus

Reactie op: stop met online dating

Uitstekend verwoord door MGTOW, het is net zoals hij zegt, ben je een normale man met goede, serieuze intenties, met de juiste normen en waarden naar een vrouw toe, maar heb je een doorsnee uiterlijk? Dan ben je bij voorbaat al kansloos.
Jarenlang heb ik het geprobeerd met datingsites, zowel betaalde als gratis sites. Op een gegeven moment weet je niet meer wat je doen moet, elke keer heb je weer je best gedaan, en steeds is het :
- Geen enkele reactie terug
- Een goedkoop "sorry, geen interesse" bericht
- Een uitzonderlijk geval waar je wel leuk en normaal mee
praat, leuk contact mee hebt, en je zomaar vanuit het niks
blokkeert;
- Ik kan niet meer met je mailen, ik ben iemand anders
tegengekomen, dank je wel voor je lieve berichten.
2 dagen later is ze nog steeds actief, nieuwe foto's,
nieuwe tekst :" Ik ben nog steeds op zoek naar de Prins
op het Witte paard"
- En de gemeenste van allemaal : Een vrouw die op mijn
profiel reageerde terwijl ik er nog geeneens een foto op
had staan : " Je profiel sprak mij zo aan, ik dacht, dat
lijkt me een leuke jongen, daar moet ik op reageren",
zei ze..Terwijl ze zelf ook nog geen foto op haar profiel
had.
Een keer of 3 leuk mee gemaild, en op een gegeven
moment schreef ze " Heb je een foto van jezelf, ik ben
best wel benieuwd" .
Toevallig had mijn zus een dag ervoor best wel een
redelijke foto gemaakt, ik bouwde een beetje een
voorzichtigheid in ( ik heb helaas niet het uiterlijk waarbij
de veeleisende dames voor in de rij staan).
" Oh, dat geeft niet, ik ben ook geen fotomodel hoor" , zei
ze.Ik die foto sturen met de verwachting dat ik ook een
foto van haar zou krijgen...NIet dus.Ze liet niets meer van
haar horen, en keek later, zag ik dat ze mij geblokkeerd
had...Alsof ik haar iets ergs had aangedaan, terwijl ze
zelf degene was die op mij reageerde; wel alles van mij
willen zien, maar zelf niets terugsturen en je schaamteloos
blokkeren.

Ik formuleerde het eens tegen een collega op het werk, die zich afvroeg waarom ik nog geen vrouw had ( Hij kent je, weet wie je bent, hoe je bent, etc) ..." Wanneer je je aanmeldt op een datingsite en je best gedaan hebt om een vriendelijk en serieus profiel op te stellen, je doet moeite om iemand een originele mail te sturen...Je reserveert op die manier een plekje in een catalogus, een catalogus waaruit het veeleisende Prinsesje kan kiezen tussen al die mannen die zich aanbieden.
Degene met het leukste smoeltje en de vlotste babbel, die heeft succes.Bij al die anderen die haar gemaild hebben, bladert ze vrolijk verder .

Datum: 11 september 2018

Geschreven door: Bertus

Reactie op: leuke site

Is je uitkering weer op, werkschuw tuig? Sander, Diederik, Theo, Silvia, Remco....word je nooit eens schijtziek van je eigen fakeverhaaltjes?

Datum: 6 september 2018

Geschreven door: Bertus

Reactie op: super geile filpmjes

Toch wel makkelijk weer met zo'n fake revieuw, Jurriaan? Of Joost? of toch weer Femmy? of toch Fons? Uitkering weer opgemaakt? Een tip: Ga werken voor je geld, nepper.