Reviews geschreven door Johan (66751)

Lexa - Drie miljoen

32

Review:
Drie miljoen vrijgezellen die niet met elkaar te matchen zijn. Kijken die vrijgezellen begerig om zich heen naar mannen/vrouwen die ze wel willen hebben maar bezet zijn en dus niet kunnen krijgen en passen ze hier hun eisenlijst op aan? Hij/zij moet zijn zoals die of die of die. Mannen willen zich niet binden omdat ze misschien nog een mooiere vrouw kunnen krijgen en vrouwen willen zich niet binden omdat ze misschien nog een man kunnen krijgen met een betere baan. Hebben ze spijt dat ze vroeger te lang hebben gewacht op beter en later maar met iemand zijn getrouwd om dat ze bang waren alleen te blijven? Nu staan ze weer alleen terwijl al het moois allang bezet is. Mocht er toch een mooie vrij komen zijn er kandidaten genoeg met betere “papieren” dan hen. Mooie die vrij komen staan niet op een datingsite en hoeven geen moeite te doen om aan een nieuwe relatie te komen. De kandidaten verdringen zich en doen alles om nummer één te worden. Omdat het in real life niet lukt proberen vrijgezellen op een datingsite een mooie te vinden. Helaas, die is niet te vinden of de reden is financieel. Als het financieel is kan je weer gaan als je bent leeggezogen. Om het dan maar op een datingsite te proberen is weggegooid geld, je vind toch niet wat je zoekt. Mocht er dan toch een leuk koppie op staan wordt die bedolven onder de emails en heeft die het voor het uitzoeken. Antwoord krijgt niemand, zelfs geen standaard afwijzing. De succesverhalen op datingsites zijn grotendeels verzonnen waarmee ze pretenderen dat je een goede kans hebt iemand te vinden die jou ook leuk vindt. In de reclames op de TV spelen mooie jonge acteurs. Sinds wanneer is de doelgroep twintigers en niet vanaf 35? Moeten de ouderen zich tot een datingsite aangetrokken voelen door een reclame waarin jongeren acteren? Jongeren gebruiken toch Tinder of iet dergelijks, zeker geen betaalde datingsite.

50plusMatch - Geen enkele vrouw

15

Review:
Ik zie me met geen enkele vrouw op deze website wat krijgen. Vergane glorie waarbij mijn apperaat niet meer op reageerd. Wat moet ik met deze vrouwen? Dat gaat me enkel geld kosten. Ik ga wel naar een club waar ik het nu eens voor het uitzoeken heb al zijn ze in de twintig, no problem.

50plusMatch - De beste kans

6

Review:
De beste kans om een vrouw helemaal naar je type te vinden is voor je 30e. De markt raakt al sterk afgeroomd bij 25. Boven de 30 moet je het al vaak doen met een gescheiden vrouw met kinderen of een vrouw waarbij haar relatie (alweer) stuk is gegaan. Boven de 50 heb je al te vaak een verschillend leven gehad en is de kans dat je naar elkaar zal toegroeien nihil. Een welstandsverschil weegt ook zwaar, vooral als de vrouw het beter heeft. Om een Assepoester te redden zal die vrouw wel erg mooi en lief moeten zijn. Als je na je 50e al een date krijgt zal het erg tegenvallen en zal je tevergeefs verder zoeken totdat je het van ellende maar opgeeft. Het jonger zoeken omdat die vrouwen je wel aanstaan heeft ook geen zin want vrouwen die er nog goed uitzien zoeken het zelf jonger en rijker. Probeer dus voor je 30e een mooie vrouw te vinden want anders zal je geen single vrouw naar je type vinden. Als die mooie vrouw waarmee je getrouwd bent er met een ander vandoor gaat heb je hetzelfde probleem, er is geen ongebonden vrouw naar je type meer. Hoe ouder dat je wordt des te minder worden je kansen een single mooie vrouw te vinden waarbij het ook nog wederzijds moet klikken.

Knuz - Emancipatie

2

Review:
Vroeger klaagden de vrouwen dat ze niet gelijkwaardig met de mannen behandeld werden. Vrouwen moesten op gelijke voet met de mannen staan en de mannen moesten de vrouw niet domineren. Vrouwen wilden gelijkwaardig behandeld worden en mannen moesten in huis meer doen en niet al het werk aan de vrouw overlaten. De vrouw had één recht en dat was het aanrecht, de man was baas. Nu zijn de meeste Nederlandse mannen geëmancipeerd maar wat zien we nu? Vrouwen gaan voor mannen waar ze vroeger een groot probleem mee hadden. Ze willen een echte man, dus een dominante macho waarbij de vrouw een ondergeschikte rol speelt. Waar vinden ze nog zo’n man? Juist, in het buitenland of vooral een migrant. Bij zo’ n man smelt hun eisenlijst als sneeuw voor de zon terwijl ze aan de Nederlandse blanke mannen wel hun eisen opleggen. Door te emanciperen komen de Nederlandse mannen vaak niet verder dan de Friend status. Wees dus niet zo aardig tegen en behulpzaam voor vrouwen, laat vrouwen niets beslissen en bepaal zelf de koers want anders lopen ze over je heen en vinden ze je oninteressant voor de liefde. Aardig en behulpzaam zijn zien vrouwen als zwakte, ze willen een man die sterk in zijn schoenen staat. Daarom wint een man uit een cultuur waar macho, dominant en stoer gedrag wordt aangeleerd het met gemak van een blanke Nederlandse man. Uit concurrentieoverweging zitten ze vaak op kickboxen of een andere vechtsport om hun positie te versterken. Pas op wat je tegen me zegt of mij in iets belemmert want anders.....

RelatiePlanet - Wat maakt een goede datingsite?

3

Review:

1. Dat er per leeftijdsgroep niet meer 5% meer mannen als vrouwen ingeschreven staan. Dat verdere inschrijving dan gesloten wordt, eerst meer vrouwen erbij of mannen er af. Dat gratis leden niet worden meegeteld.
2. Beslist geen zelf door de website aangemaakte profielen van mooie vrouwen om het aantal vrouwen kunstmatig te verhogen om zo de website aantrekkelijker voor mannen te maken.
3. Niet liegen dat er vrouwen interesse voor je hebben terwijl dat niet zo is, dit is verzonnen en bedoeld om je betaald lid te maken. Als je betaald hebt zijn deze vrouwen spoorloos.
4. Dat er goede representatieve foto’s op staan. Niet op afstand, zonnebrillen of weggedraaide hoofden. Minstens één pasfoto en één profielfoto. Dat dit goed wordt gecontroleerd.
5. Dat je gemiddeld minstens één maal per week inlogt en een email beantwoord. Eerst twee waarschuwingen, nog geen actie dan verwijdering omdat je dan als niet serieus wordt aangemerkt.
6. Een beperkte tijd (bijvoorbeeld twee weken) gratis lidmaatschap. Hierna betaald lid worden of je profiel wordt verwijderd, ook van vrouwen.
7. Controle of je je niet gelijk onder een andere naam weer als gratis lid aanmeld.
8. Dat er goed op scammers wordt gecontroleerd.

Knuz - Maat 42?

8

Review:
Wat is er de laatste jaren gebeurd? De gemiddelde maat van de Nederlandse vrouw is maat 42? Dan zijn er veel zware vrouwen bijgekomen die het gemiddelde omhoog hebben getrokken. Een gemiddelde maat van maat 38 lijkt mij gezonder, bovendien oogt een slanke vrouw veel beter en is dus aantrekkelijker. Maat 32 is niet goed, maar maat 42 en hoger is ook niet goed. Ik moet er niet aan denken dat ik met een dikke of stevige vrouw seks moet hebben, ik loop er hard voor weg, maar met een een mooie slanke? Heel graag! Dikke mensen gaan vanalles mankeren, bijvoorbeeld suikerziekte of problemen met de gewrichten. Op datingsites zijn er maar weinig slanke vrouwen te vinden, het aantal hits op slank is zeer miniem, dus voor een slanke vrouw moet je dus al gauw naar het (verre) buitenland, vooral als oudere man. Jonge, slanke Nederlandse vrouwen worden in het buitenland geroemd, maar ik zou maar niet naar die gezapige oudere kijken. Dikke vrouwen willen een slanke man en hebben een hekel aan dikke mannen, vooral met een dikke buik. Waarom zou een slanke man dan geen hekel aan een dikke vrouw mogen hebben en maar moeten accepteren dat ze dik is? Er zijn trouwens twee dingen waar Nederlandse vrouwen over liegen en dat is leeftijd en gewicht.

RelatiePlanet - MGTOW 80/20% regel

2

Review:
Als 80% van de vrouwen voor 20% van de mannen gaan hebben deze 20% mannen een luxe positie. Dan kunnen deze mannen juist hoge eisen stellen en niet de vrouwen en een vrouw om het minste of geringste afkeuren. Als een vrouw moeilijk gaat doen of te dichtbij komt kan ze gaan, er zijn genoeg andere jonge mooie vrouwen, ze staan voor hem in de rij. Er zijn vrouwen, zelfs getrouwde vrouwen, die zich voor zo’n man tot seksslaafje verlagen, die man kan alles met haar doen, ze zijn compleet willoos, kunnen alleen maar aan die man denken en kunnen niet wachten totdat hij weer langs komt. Die man zal zich echt niet aan haar binden, hij heeft nog meer vriendinnen en/of is getrouwd.

De andere 80% van de mannen moeten het doen met de overblijvende vrouwen die teleurgesteld zijn dat ze geen man uit de 20% groep konden krijgen en uit frustratie de dienst gaan uitmaken bij hun man. Of die man er wat aan kan doen dat hij voor haar een 2e keus is. Als vrouwen toch nog beter kunnen, al is het alleen met vreemdgaan, zullen ze dit niet nalaten. Ze zien hun man dan niet meer staan en houden deze op afstand. Hij is nu enkel de provider zonder op affectie te kunnen rekenen. Sterker nog, de vrouw bijt van zich af wanneer ze wordt gestoord als ze aan haar lover denkt. Dus mannen wees gewaarschuwd wanneer je een gedragsverandering bij je vrouw bemerkt, ze zit vaak te dromen, is vaak nukkig of zelfs kattig en vraagt vaak te herhalen wat je zegt gaat ze vreemd.

Vrouwen die een man uit de 20% groep hebben zullen zich moeten realiseren dat er altijd vrouwelijke kapers op de kust zullen zijn die hun man proberen te verleiden en dat dit vaak zal gaan lukken. Als een mooie vrouw zich aanbied zal geen enkele man daar weerstand aan kunnen bieden. Een mooie man heb je nooit alleen. Andersom heb je als man een mooie vrouw ook nooit alleen.

Dus vrouwen die via een datingsite een afspraak met een man uit de 20% groep maken wees gewaarschuwd, dit zal enkel om de sex gaan. Mannen op datingsites worden dan over een kam geschoren en die vrouwen stoppen uit teleurstelling met daten terwijl ze zelf de verkeerde types hebben uitgezocht. Er staan heel veel goede mannen op datingsites maar die worden niet gekozen.

Knuz - Het probleem

2

Review:
Oudere vrouwen willen een veel jongere man omdat deze nog fit is, nog allerlei activiteiten ontplooit, nog een hoog libido heeft, geen bankhanger is en omdat ze niet het risico willen lopen om over enkele jaren mantelzorger voor hem te zijn.

Oudere mannen willen een veel jongere vrouw omdat deze vaak nog wel seksueel aantrekkelijk is en geen onaantrekkelijke, dikke, uitgezakte, klagende en schreeuwende zeurpiet is. Vrouwen zullen eens moeten begrijpen dat het uiterlijk van een vrouw voor een man zeer belangrijk is en dat enkel het hebben van een vagina absoluut niet voldoende is een hele lijst van eisen te hebben. Ze zullen hun eisen moeten aanpassen aan hun uiterlijk en gedrag. Vrouwen zijn vaak veel te positief over hun uiterlijk en denken dat ze de mannen voor het uitzoeken hebben.

Het is niet zo vreemd dat oudere mannen en vrouwen vaak alleen zijn omdat ze allebei jonger willen. Ik ben ook liever alleen dan met een vrouw die niet mijn type is en die hele dag aan mijn kop loopt te zeuren. Ik ben niet wanhopig op zoek en doe beslist geen consessies wat uiterlijk betreft. Om praktische reden heb ik geen vrouw nodig want in en om huis kan ik alles zelf heel goed. Ik zal echt een vrouw naar mijn zin moeten hebben anders hoeft het voor mij niet. Er zijn genoeg vrouwen naar mijn zin maar die zijn helaas allemaal bezet.

Knuz - Alleen plaatjes kijken

21

Review:
Als vrouwen klagen dat mannen enkel plaatjes kijken en geen e-mail sturen zal er wel iets met hun profiel aan de hand zijn zodat de mannen verder zoeken.
Hier dingen o.a. verzameld uit profielen van vrouwen.

1. Je maximum gewenste leeftijd is te laag voor geïnteresseerde mannen. Je gewenste leeftijd is enkel te zien als men je profiel selecteert.
2. Omdat je je jonger voelt, je er jonger en nog aantrekkelijk uitziet moet de man natuurlijk jonger zijn. Je voelt je enkel aangetrokken tot jongere mannen. Mannen die ouder zijn dan jij vindt je lelijke onaantrekkelijke oude mannen. Je bent boos als die je een e-mail durven te schrijven dus blokkeer je ze onmiddellijk.
3. De man moet er oogverblindend goed uitzien zodat je vriendinnen jaloers kunt maken en kunt showen met "kijk eens wat ik nog kan krijgen"
4. Je bent zelf niet zo groot maar toch moet de man lang zijn omdat die je een beschermd gevoel geeft.
5. De man moet veel humor hebben zodat die je kan entertainen.
6. Ondanks dat je zelf "volslank" bent moet de man wel slank zijn.
7. Je wilt buitenlandse reizen maken waarvan je verwacht dat de man alles betaalt.
8. De man moet een zeer goed betaalde baan hebben zodat hij jou veel kan geven.
9. Je hobbies en activiteiten spreken de man niet aan.
Ik heb bijvoorbeeld niets met paarden, tuinieren, tennis, fietsen, wintersport, kamperen, rondreizen of backpacking.

Een oudere man heeft voordelen. Een oudere man heeft veel meer geduld, is niet zo prestatiegericht en heeft meer tijd voor zijn partner dan een jongere man. Een jongere man is vaak weg voor bijvoorbeeld sport of vrienden. Bij een oudere man hoeft een vrouw niet zo op haar tenen te lopen wat ze bij een jongere man wel moet blijven doen wil ze aantrekkelijk blijven voor die jongere man. Een oudere man zal niet zo snel bij een jongere vrouw weggaan of vreemdgaan dan een jongere man bij een oudere vrouw. Een jongere man kan je enkel voor de seks gebruiken en wil verder zo weinig mogelijk tijd met je besteden.

Knuz - De vijvers

30

Review:
De vijver waar de 50+ vissen in zwemmen is al aardig leeggevist en de rest van de vissen bijten slecht. Bij de veel grotere vijver waar de 40+ vissen in zwemmen is het heel druk maar de vissen willen helaas niet bijten op het aas van de 50+ vissers of er moet wel heel mooi en groot aas aan de haak hangen, dan vechten de vissen er om.
Vroeger was het heel gewoon dat een 30+ weduwe met een 50+ man trouwde of een 20+ vrouw met een 40+ man. Sinds de emancipatie en de economische zelfstandigheid van vrouwen zijn de rollen omgedraaid. De vrouwen maken nu de dienst uit en zoeken naar rijke en mooie jongere mannen. Voor de modale en normale 50+ man is er maar een heel kleine kans. Een 60+ man maakt totaal geen kans meer.

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 17 november 2018

Geschreven door: Johan

Reactie op: Drie miljoen

Lexa en andere datingsites doen het voorkomen dat er genoeg mooie vrouwen voor je op hun website staan. Ze laten foto’s van mooie mooie vrouwen zien. Omdat je wel interesse hebt voor 1 of meer van die vrouwen wordt je lid, maar wat blijkt? Deze vrouwen zijn niet op de website te vinden maar zijn lokeenden om jou lid te maken. Ook zijn er natuurlijk gebonden mannen die op een avontuurje uit zijn.

Datum: 10 november 2018

Geschreven door: Johan

Reactie op: Drie miljoen

Een 40+ vrouw is aan haar eindspurt bezig voordat de hormonen veranderen. Ze willen zeker nog seks maar dan met een jonge stud die bezig kan blijven zodat ze gillend klaarkomen.

Datum: 10 november 2018

Geschreven door: Johan

Reactie op: Drie miljoen

Hoe ouder vrouwen worden des te kritischer dat ze worden en des te langer hun eisenlijst en dat terwijl ze er met de jaren niet mooier op worden. Jonge vrouwen kunnen en willen zich nog aan een man aanpassen maar oudere vrouwen willen zich niet meer aanpassen, dat moet een man maar aan hen doen. Vrouwen vinden dat ze meer zijn als een omhulsel maar een man gaat het zeker om meer dan 50% om dat omhulsel. Ze moet seksueel opwindend zijn. Liever een wat moeilijke hele mooie vrouw dat een lieve meegaande lelijke. Soms denken hele moeilijke, lelijke en dikke vrouwen dat ze nog wat zijn, vooral met hun hele grote mond en scherpe tong.

Datum: 9 november 2018

Geschreven door: Johan

Reactie op: Drie miljoen

Vrouwen die geen seks meer willen kan het niets schelen, mannen die geen kans meer maken ook niet.

Datum: 9 november 2018

Geschreven door: Johan

Reactie op: Drie miljoen

De drijfveer van een man om een vrouw te hebben is haar seksuele aantrekkelijkheid. Als een vrouw die niet (meer) heeft zal geen man meer op haar afstappen. Een slanke gracieuze vrouw zal de wel de kleine jongen van een man doen steigeren, een kamerolifant niet ,in tegendeel. De tijd dat Rubensvrouwen populair waren omdat een slanke vrouw als ziekelijk werd gezien en omdat ze een grotere kans had om bij een bevalling te overlijden is allang voorbij. Bij elke kilo meer daalt de seksuele aantrekkelijkheid van een vrouw.

Datum: 7 november 2018

Geschreven door: Johan

Reactie op: Drie miljoen

Vrouwen waarbij de jeuk over is hebben voor haar vertier geen man meer nodig, die vermaken zich met vriendinnen lotsgenoten. De wat jongere vrouwen die zelfstandig willen blijven gaan in het weekend naar het centrum. Daar lopen altijd wel studs rond die met haar willen. Het maakt ze niet uit of die studs getrouwd zijn of niet, daar voelen ze niets van.

Datum: 7 november 2018

Geschreven door: Johan

Reactie op: Drie miljoen

@Cyberhengst. Gebonden vrouwen die alleen willen weten hoe goed ze nog in de markt liggen. Antwoord krijgt niemand. Weer veel mannen die voor Jan met korte achternaam een email heeft geschreven.

Datum: 7 november 2018

Geschreven door: Johan

Reactie op: Drie miljoen

Er zijn ook 60+ vrouwen die het prima vinden dat haar man 1 of 2 keer per maand naar de meisjes gaat. Aan haar lijf geen polonaise meer. Aan de andere kant zie je in een Erotische Cinema met gelegenheid af en toe compleet losgeslagen 60+ vrouwen die er geen genoeg van kunnen krijgen, vooral met de jongere potente mannen daar. Jonge vrouwen zie je daar niet. Af en toe een 40+ maar die wil geen oudere mannen. Die mogen niet meedoen maar moeten op afstand blijven.

Datum: 7 november 2018

Geschreven door: Johan

Reactie op: Drie miljoen

Bij gebrek aan topmannen proberen sommige vrouwen een topman bij zijn vrouw los te weken. Soms gaat deze topman er vandoor met deze, vaak een heel stuk jongere, vrouw. Vaak kies deze topman uiteindelijk voor zijn gezin en kapt met zijn maîtresse. Om nog even een mooie vrouw te hebben rest de gewone vrijgezelle modale man niets anders dan zijn heil te zoeken bij een dame van plezier.

Datum: 6 november 2018

Geschreven door: Johan

Reactie op: Drie miljoen

Ook al omdat boven de 50 er bij vrouwen de kilos er aan vliegen wat ze niet aantrekkelijker maken.