Reviews geschreven door G. Janssen (63981)

Second Love - Second love is oznde van je geld

7

Review:
Allereerst is dit een gruwelijke nep-Site. ALS … en dan bedoel ik ook echt als er uberhaupt al iemand reageert is dit natuurlijk altijd afwijzend en negatief. Natuurlijk wel met ijzersterke argumenten zoals je oren hangen niet recht of je neus is te klein, te groot, de dik, te dun, te lang, te recht, te krom, etc, etc. Als je vervolgens zo’n ijzersterke reactie wilt reageren heeft de ‘dame’ in kwestie jou al geblokkeerd of sterker nog het profiel bestaat opeens niet meer op SL. Hm, vaag?
En al die ‘vrouwen’ hier die hun goede ervaringen aan het delen zijn : leuke geprobeerd mannelijke medewerkers van Second Love. Want het is wel heeeel toevallig dat de ‘vrouwen’ wel positief zijn en alle mannen hier – uitgezonderd de mannen die in hun fantasie heel veel van deze ‘vrouwen’ gepaald hebben maar niet toe wil geven dat het bij rukken is gebleven – negatief. En natuurlijk ligt dat alleen maar aan die mannen. Dat zijn allemaal foeilijke horken en die vrouwen allemaal bloedmooie wijven ….. Waarom ze dan hun gewicht niet invullen, geen foto’s hebben of 80kg wegen bij een lengte van 1.60 mtr begrijp ik niet.
Ik, ja ook ik ben zo stom geweest om voor deze Site te betalen. Hopelijk heb ik mijn les geleerd.
En tot slot nog voor al die azijnpissende wijven die hun ongezouten mening over datingssites geven : singel zeker en zo lelijk als de nacht …

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
* Arrogante 'vrouwen'
* Twijfelachtige standaard reacties

G. Janssen beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres