Reviews geschreven door roan (63757)

Lexa - moeilijk..

5

Review:
Vind het modelsysteem wat lexa hanteert om een profiel in te vullen, niet zo geslaagd. Vooral ook door de mogelijkheid dat er zonder een persoonlijke profieltekst geadverteerd kan worden. Zo zijn de meeste profielen onpersoonlijk (op de foto na)en oninteressant. Wat ik er wel geleerd heb is dat “wijnproeven” als liefhebberij niet het zelfde schijn te zijn dan wijn drinken… zo zie je maar weer, ik heb ben nog lang niet uitgeleerd

Sterke punten:
Ook op een niet al te beste site als deze, kun je natuurlijk wel een vriendin treffen…

Zwakke punten:
het modelsysteem

roan beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 27 juni 2018

Geschreven door: Roan

Reactie op: moeilijk..

Maar beste mgtow, wat heb je nou aan respons…en wat kan jou een onderzoek schelen…wat misschien relevant is op het gros, maar wat je ook niet zeker weet (er zijn meer mensen die nadenken).. negatieve veronderstellingen kan iedereen wel maken,( waar of niet waar is niet relevant) dat is niet moeilijk. Je moet bij jezelf blijven , ander behoor je ook bij de meute. Dat er wel een dingetje is met het aanbod op dadingsites in het algemeen, dat idee heb ik ook wel. maar heeft met jou uiteenzetting niet zoveel te maken. En je hebt altijd mensen die aan statistieken voldoen.

Datum: 23 juni 2018

Geschreven door: Roan

Reactie op: moeilijk..

Wat opvalt is, dat goed/leuk/serieus ingevulde profielen bijna nooit online zijn, of na aanmelding vrijsnel de brui aan geven. Denk niet dat vrouwen het per definitie makkelijker hebben dan mannen, met het vinden van een relatie….uiteindelijk.. Als je tig mailtjes per dag krijgt, en een paar dagen geen tijd (of zin om je door die meuk heen te worstelen) hebt gehad, mag je aannemen dat het snel oploopt. en dan..? als ik een mailtje krijg van een vrouw die daar best beetje energie in heeft gestoken, maar ik heb er niet zoveel mee..gelukkig is dat geen dagelijks ritueel. En ja hier kun je heel makkelijk een menig en een oordeel over hebben, maar je weet niet of dat waar is, en zal zeker niet voor iedereen (vrouw) gelden. En ja dat niet iedereen druk is om mijn ego op pijl te houden… ;)