Reviews geschreven door Kobitje92 (62542)

Lexa - Niet doen

2

Review:
Heb 6 maanden bij LEXA gezeten en kan je zeggen het is een grote geld aftroggel machine . Ze promoten zichzelf als "Nederlands grootste en meest actieve datingsite" .Maar als ik om bijvoorbeeld op een doordeweekse dag tussen 17:00 en 21:00 online ben en op zoek ben naar vrouwen tussen de 23-32 in een afstand van ongeveer 50 KM kom je maximaal 5 online vrouwen tegen .... Badoo heeft nog meer aanbod en dat is (grotendeels) gratis .

Als je dan toch in contact raakt met een dame merk je toch al snel dat het allemaal erg oppervlakkig is ik kreeg in de 6 maanden tijd 50 bezoeken , 15 favorieten maar geen enkel bericht .... Zegt genoeg over de werkwijze en het gedrag van de mensen op deze site .

Lexa vernieuwd ook je abbonoment zonder je te vragen automatisch om je onbewust meer centen af te nemen let hier dus goed op ! .

Sterke punten:
Grote website veel profielen

Zwakke punten:
Weinig mensen online
Veel valse beloftes
Veel te duur
Weinig mensen die het serieus nemen

Jebroer92 beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

International Cupid - NIET DOEN

3

Review:
International Cupid is een nep dating site simpel gezegd ik had hier een profiel aangemaakt met 2 foto's en een korte beschrijving van mezelf en wat voor partner ik zocht . Binnen ongeveer 3 uur nadat ik het profiel had aangemaakt werd ik al overspoeld met 15 berichten van vrouwen en 10 intresses en flirts . Gebruik je hersens heren welke datingsite heeft zoveel activiteit als het 100% echt zal zijn ? . Dit is gewoon standaard spam berichten sturen via bots en nep profielen door geoganiseerde criminele bende's wereldwijd die online datingsites afstruinen om zielige mannen en vrouwen te vinden en hun dan lokken en duizenden euro's laten betalen voor van alles . Vaak herken je die profielen zoals dit :

- Je krijgt een bericht die je vaak NIET kan lezen (hiervoor moet je dan weer premium nemen ) Deze spammers worden veel al betaald door de datingsite zelf zodat mensen er voor gaan betalen je komt nergens met deze profielen .

- De openings zin van zoon bericht voor als je premium heb en je krijg een bericht gaat vaak als volgt "Hey how are you ? , ive been looking you're profile you are so cute!" Of : "Hello i am looking for a nice gentlemen to travel the world with " Ja geloof het of niet maar dit soort berichten worden echt verstuurd .

Kortom NIET betalen voor deze onzin dames en heren als je je geld zo graag kwijt wilt geef het dan maar aan mij ! .


Groetjes en doe wat met de tips je kan je aandacht beter aan datingsites besteden die misschien vooraf al geld kosten maar waar je meer aan heb dan deze kots .

Sterke punten:
Veel profielen veel mensen online

Zwakke punten:
80-90% nep profielen
kost veel geld

Kobitje92 beveelt International Cupid NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - LEXA een chaotische datingsite .

10

Review:
Hallo ik schrijf meestal niet zo snel reviews voor wat dan ook maar voor de dating site Lexa wou ik graag een uitzondering maken . Lexa is een betalende dating site voor jong en oud er zijn duizenden members online elke dag dit betekend echter niet dat het daardoor erg overzichtelijk wordt de gratis en premium members zijn allemaal door elkaar gestrooid (als gratis members kan je zo goed als niks en als premium member kan je berichten sturen en ontvangen en profielen bezoeken etc.. ) . Je weet vaak alleen niet zo snel of het profiel dat je bezoekt gratis of premium is dus stel je stuurt een bericht naar een vrouw of man als premium member dan kan het zomaar zijn dat het profiel waar je een bericht naartoe heb gestuurd gewoon een gratis member is die dus helemaal niks terug kan sturen ! pas hier dus mee op je kan zo je tijd verdoen aan niks .

Mijn persoonlijke ervaring met Lexa en de dames erop zijn verschillend , de dames op Lexa zijn veelal eisende vrouwen die zelf verre van modellen zijn maar vaak zichzelf van alles vinden en alleen op zoek zijn naar een Leonardo Di Caprio of Jude Law ben je dit niet verwacht dan niks . Ik heb tot nu toe een aantal leuke gesprekken weten te voeren met een aantal dames (met veel moeite ) vaak eindigen de gesprekken op niks er wordt afgesproken om op een date te gaan maar er komt gewoon niks van veel vrouwen maar ook mannen nemen de site of dating in het algemeen gewoon niet serieus . Veel mannen zijn maar uit op 1 ding (dit verpest dan weer veel voor mannen die gewoon een leuke date of relatie willen hebben ) en veel vrouwen steken geen aandacht of tijd in het zoeken naar dates als je ze dan als relatie zoekende man benadert doen ze net alsof je niet bestaat . Ik zeg niet dat elke vrouw of elke man arrogant of alleen op sex uit is alleen helaas is Lexa een chaotische site waar iedereen maar door mekaar rent en niet even rustig stil staat en kijkt naar met wie ze nou praten .

Geld en Lexa :

Lexa en geld het zijn 2 dingen die met mekaar getrouwd zijn als gratis member wordt je continue elke dag benadert door de site om premium te gaan (1 maand = 25 euro , 3 maanden is 89,99 , 1 jaar = 100+ euro ) de prijzen verschillen wel per seizoen soms duurder soms goedkoper . Als je dan premium member bent geworden denk dan niet van Lexa en haar geld grip af te zijn je blijft benadert worden om extra bonnuses te kopen en of hartjes en flirts credits te kopen om zogenaamd meer vrouwelijke of mannelijke aandacht te trekken . Kijk ook uit met betalingen via IDEAL als je eenmaal je rekening gegevens heb ingevuld kan je voortaan met 1 druk op de knop nieuwe betalingen afronden(dit moest verboden worden !) .

Eind oordeel :

Lexa is een chaotische en op geld beluste site die meer oog heeft voor je portomonee dan jou helpen met het zoekenvan de juiste partner . Veel members zijn niet actief en of arrogant en of op sex belust . nep profielen zijn er ook maar deze zijn werkelijk op elke dating site dus dat is niet te ontlopen .

Eind cijfer :

Lexa krijgt in totaal van mij een 6.5 .


Sterke punten:
Veel profielen , veel mensen online , makelijke chat mogelijkheden

Zwakke punten:
Jou portomonee is het enige wat telt voor Lexa , veel arrogante en of op sex beluste mensen , chaotisch , niet uitend op een relatie maar uit op je bankrekening , automatische afschrijvingen als je niet duidelijk aan geeft dit niet te doen .

Kobitje92 beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Badoo niks voor volwassenen...

2

Review:
Badoo is een chat/vrienden/dating website waar vooral tieners opzitten dus als je als 20+er opzoek bent naar een serieuze dating website is Badoo NIKS voor jou . Vroeger kon je iedereen gratis berichten sturen en chatten dat is nu verandert je kan alleen berichten sturen als je credits koop of als je iemand "liked" en hij/zij jou ook "liked" . Pas dan kan je gratis met mekaar chatten . Badoo is een grote site die leden in de hele Benelux heeft maar verder dan alleen chatten kom je nooit . Ik heb hier ooit wel 1 date uit weten te vissen maar dat liep ook op niks uit . Badoo is net zoals alle andere dating sites uit op je portemonnee! let hier dus ALTIJD op en koop niet zomaar credits omdat een of andere griet je "liked" (je kunt dus alleen zien wie zij is nadat je credits heb gekocht!) . Let op de naam van de dame ! als dit "Nieuwe Ike" is dan is het 100% NEP NOOIT credits gaan kopen . Ik krijg elke week minstens 2 berichten van Badoo dat een vrouw geintreseerd is in mij en die vrouw heet "Nieuwe Ike" elke keer dus... Als je hersens heb kun je dus inzien dat het allemaal fake is net zo fake als die fake sex dating sites enzo . Pas dus op.

Sterke punten:
Veel mensen vaak online grote website en makkelijk toegankelijk.

Zwakke punten:
Afpersers net zoals zoveel anderen en de meeste dames die in je geintreseerd zijn , zijn 100% nep.

Ramanios beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Badoo GOED maar ook SLECHT .

7

Review:
Badoo is een van de grootste NL dating/vriendschap websites in Nederland en daarom zijn er ook veel mensen vaak online .
Ze zeggen vaak dat mannen oppervlakkig zijn en alleen naar kont en tieten kijken maar dames jullie zijn precies hetzelfde! . Ik heb vaak gehad met vrouwen die een date zoeken en ik pas precies bij hun profiel aan wat ze zoeken enzo en ik ben ook niet lelijk maar dan stuur je een bericht om kennis te maken 9/10 x krijg je nooit een bericht terug (terwijl chatten gewoon 100% gratis is ) . Ik snap dat vrouwen het niet leuk vinden om benadert te worden door mannen die alleen op sex uit zijn maar er zijn ook genoeg jonge mannen tussen zoals ik die gewoon een leuke normale relatie zoeken jullie geven ons alleen de kans niet om überhaupt kennis te maken . Oppervlakkigheid van beide kanten in dit geval en voor mannen de (vind jou leuk) berichten van Badoo zelf en dan een foto wat onherkenbaar is zijn 8/10 x 100% NEP! . Want om te kunnen zien wie jou leuk vind moet je weer credits ofzo kopen . Als een meisje je ECHT leuk vind stuurt ze je wel een bericht althans dat lijkt mij wel zo logisch want chatten is gewoon gratis + het profiel bekijken . Ik heb tot nu wel 1 relatie gekregen via Badoo maar die was van korte duur . Ik kan daarom niet zeggen of Badoo goed of slecht is.

Sterke punten:
Veel mensen online .
Chatten en profiel/foto's bekijken is 100% gratis .
Vriendelijk en makkelijk interface .

Zwakke punten:
Nep profielen (waarschijnlijk van Badoo zelf) die mannen een "vind jou leuk" bericht stuurt en dan natuurlijk hoopt dat mannen superkrachten gaan kopen om te kunnen zien wie zij is . NIET intrappen het zijn allemaal NEP profielen want als een meisje je ECHT leuk vind kan ze je ook gewoon GRATIS een bericht sturen .

Veel oppervlakkige vrouwen die zelf doorsnee zijn maar wachten op Brad Pitt of Leonardo Di Caprio . (Not gonna happen ladies!) .

Lexa - VROUWEN EN DATINGSITES...

5

Review:
Vrouwen en datingsites... Waar moet ik beginnen?..

Ten eerste zeggen bijna alle vrouwen van leeftijd 18-45 dat mannen alleen voor sex op dit soort datingsites gaan (en misschien klopt dit ook wel voor de helft omdat er nu eenmaal veel geile varkens zijn) MAAR dames als jullie 9/10 x nooit een bericht terug sturen ook op serieuze berichten hoe kunnen serieuze mannen (zoals ik !) een leuk contact zoeken?... Waarom maken jullie dan uberhaupt een profiel aan op een DATING site als jullie toch nooit een reactie geven op ons?.. Ik ben een goed uit ziende jongeman (geen Jude Law of Orlando Bloom ) maar zeker gewoon leuk . + Jullie zijn ook geen faking cameron diaz of charlize theron dus ga alsjeblieft niet arrogant doen en denken dat je alles bent . Nee mensen helaas zitten bijna alle dating sites in Nederland bom vol met mannen die alleen maar op een one night stand uit zijn en vrouwen die allemaal uit zijn op een man die 1000 x knapper is dan zij en daarom nooit kans maken kortom dit heeft allemaal weinig zin en dus je blauw betalen aan dit soort rotzooi dan kan je net zo goed je geld doneeren aan een goed doel want daarmee help je tenminste iemand nog ... Erg triest allemaal .

Sterke punten:
Veel vrouwen en mannen op LEXA .

Zwakke punten:
9/10 vrouwen reageren nooit op je .
Site kost ontzetten veel geld 25 euro voor 1 maand full membership!!
veel profielen zonder foto.

Boy23 beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq - Goed nieuws...

0

Review:
Dit is een van de eerste grote datingsites waar ik redelijke positieve reviews van gelezen heb hieronder .... Ik ga het proberen mensen .( Laat jullie binnenkort weten hoe het bevalt)

Sterke punten:
---

Zwakke punten:
----

Matching You - Let op mensen

0

Review:
Ik zie hieronder berichten van mensen dat het niet gratis is terwijl ze dat wel zeggen maar om eerlijk te zijn mensen ***LEES TUSSEN DE REGELS ** Er staat GRATIS inschrijving....Dat betekend dus gratis een profiel aanmaken enzo maar de rest kost wel geld.. Mensen moeten gewoon wat vaker de tekst beter lezen . Over de site zelf kan ik weinig zeggen niet geprobeerd.

Sterke punten:
--

Zwakke punten:
---

Lexa - Oppervlakkig en duur

3

Review:
LEXA.nl is een op het oog aantrekkelijke website maar zit je er eenmaal een week of 2 en je merkt dat de website saai en dood is .
De meeste vrouwen erop zijn ontzettend oppervlakkig zelf zien ze eruit als arrogante bitches maar jij als man moet er perfect en lief uit zien willen ze je een bericht sturen . De website zelf is ook erg duur volgens mij moet je 15 euro per maand betalen om alle funcites te kunnen doen zoals chatten en zien wie jou profiel bekeken heeft . Nee ik raad deze site niet aan .

Sterke punten:
Veel mensen een van de grootste datingsites van Nederland en Belgie.

Zwakke punten:
Veel profielen zonder foto
Duur abbonoment .
Arrogante wijfen .

Gast92 beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

XClub - FAKE

0

Review:
XCLUB.NL Is een grote speler in het verspreiden van porno en nep profielen onder het mom "Dating/sex dating sites" Het is allemaal onzin en oplichterij ts tog vreemd dat als je een leuk profiel aanmaakt op een ECHTE datingsite (of in iedergeval zo serieus als mogelijk is , LEXA of zelfs Relatieplaneet dat je dan misschien 1/3 berichten of bezoeken krijgt per week of zelfs maand ) Dat deze site je opeens wel 50/100 berichten stuurt per week! .... En ze zeggen allemaal hetzelfde!! "Hoi geile man leuke profiel foto heb jij! , zou je eens willen afspreken ?" HMMMMMMMMM Ja ... Wat denk je dan ?.. Bericht terug sturen naar deze mooie dame?... KOST JE 1 EURO PER BERICHT!!! ... HAHAHAHAAHAHAHAHA Allemaal klinklare bullshit mensen begin er niet aan AUB. Ik vraag me altijd af wat de vrouwen die hier een profiel aanmaken voor berichten krijgen van allemaal knappe mannen zeker?? Hhahahaahahah nep .

Sterke punten:
Ze zijn goed in je portomonee plunderen .

Zwakke punten:
Alles is 100% nep.

Joker beveelt XClub NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres