Reviews geschreven door oomtom (61414)

ChatApp - meervoudig namaak, om maar niet meteen bedrog te z

1

Review:
nadat ik me aangemeld had op een erotische datingsite, ontving ik ook berichten over kiksex, chatapp, tindersex en seniorensexclub, later zag ik dat die allemaal dezelfde basis hebben. Ik stuurde een paar berichtjes en verbaasde me over de nietszeggende ontwijkende antwoorden/wedervragen. Ik kwam op deze sites(en waarschijnlijk nog wel meerdere) veel dezelfde dames tegen, en heb als proef dezelfde persoon op verschillende sites berichtjes gestuurd, en ja hoor op alle aangeboden sites kreeg ik antwoord !!!!!
Duidelijk een voorbeeld hoe het niet moet, eerder een opvallende poging de boel te bedonderen, zeker gezien de antwoorden en vragen die men stelt, ontwijkend, negerend, puur gericht op nog een berichtje, wat natuurlijk belachelijk veel geld kost.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
na aanmelden krijg je van allerlei, niet bij je profiel passende "dames" aandacht waar je niet om gevraagd hebt, waarbij je naam en leeftijd vaak als "persoonlijke" inleiding worden gebruikt, maar die zelden passen bij de in je profiel opgegeven gegevens.
Credits zijn duur, de antwoorden die je krijgt waanzinnig goedkoop, de aanwezige profielen grotendeels fake.

oomtom beveelt ChatApp NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres