Reviews geschreven door Flip (61177)

50pluspartner - Lijkt zwaar nep te zijn

0

Review:
Naar mijn mening een mooi opgezet systeem om geld uit je zak te kloppen. Direkt leuke reacties die echter alleen bedoeld zijn om je tot het aangaan van een abonnement te verleiden. Helaas tot zover allemaal nep-profielen of door de site ingezette acteurs die contact proberen te leggen. Geen reacties op echte email adressen maar wel continu berichten van dezelfde 'personen' om via de site contact te hebben. Niet intrappen dus. De reacties variëren van slecht geschreven tot geen relatie tussen je vragen en de gegeven antwoorden.

Sterke punten:
Leuk opgezet systeem om geld te verdienen.

Zwakke punten:
Fakers, nepprofielen en overduidelijke acteurs.

Flip beveelt 50pluspartner NIET aan bij vrienden/bekenden

50plusMatch - Lijkt op nep.

2

Review:
Volgens mij een site die er op uit is zoveel mogelijk credits en abonnementen te verkopen. Direkt al leuke reacties nog voordat je een foto plaatst. Bij opgeven van een echt mail adres na uiterst nette en leuke berichtenuitwisseling hoor je niets meer behalve steeds nieuwe reacties van de dames via de website zelf (ja, ze geven zelf graag geld uit) De reacties zelf varieerden van zeer gebrekkig Nederlands tot goed geschreven maar geen relatie tussen vragen en antwoorden. Een belediging voor je intelligentie helaas.

Sterke punten:
Goed opgezet systeem om geld te verdienen.

Zwakke punten:
Lijkt voor het merendeel nep te zijn, geen verificatie en veel reacties overduidelijk fake, nepprofielen of door de site ingezette acteurs/actrices die er op uit (b)lijken te zijn je te verleiden tot het uitgeven van je geld. Helaas!

Flip beveelt 50plusMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

KinkyDating - Riekt naar nep.

0

Review:
Al direkt na het aanmelden, voor het plaatsen van een foto de eerste reactie. Leuke geïnteresseerde dames die middels one-liners proberen je te verlokken tot het kopen van een abonnement of credits. Na uitwisselen van berichten krijg je antwoorden die eigenlijk nergens op slaan en soms door niet-Nederlanders lijken te zijn geschreven. Als je je echte e-mail adres aan de dames doorgeeft krijg je daar nooit een reactie. Maar wel steeds berichtjes via de site. Veel profielen lijken bij voorbaat al nep door de slechte foto's die ook vaak in het buitenland lijken te zijn opgenomen (vreemde producten, niet Europese lichtschakelaars e.d.) Niet aan te bevelen helaas.

Sterke punten:
Verlokkelijke profielen.

Zwakke punten:
Je wordt een beetje overdonderd door allemaal reacties van 'dames' die echt niet in een kerel van achter in de 50 zullen zijn geïnteresseerd, en dat blijkt dan ook.

Flip beveelt KinkyDating NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres