Reviews geschreven door MGTOW (60798)

Tinder - Alleenstaande moeders zonder tijd

1

Review:
Als je de profielen zo eens door bladert hebben de Tinderella's perfecte leventjes. Ze hobbelen van concert naar het terras, waar het glas altijd halfvol is. Ze plaatsen groepsfotoos met vriendinnen als bewijs dat hun leven een groot feest is. Vergeet ook niet de verre reizen. Alsof je een reisgids doorbladert. Sommige hebben zelfs het woord reizen of travel in hun nickname verwerkt.
De waarheid is vaak anders.
De meeste trotse moeders hebben nauwelijks tijd om te daten. De kinderen zijn voor het grootste deel bij haar, weg van die toxische man. Mijn laatste date had bijvoorbeeld maar 1 avond in de week vrij. Maar dan was ze moe van het werk (slikte ook ijzertabletten tegen bloedarmoede). Als je zelf een volle agenda hebt dan beperkt dat de opties aanzienlijk. Met een beetje pech ook nog eens ongesteld.
En die vakanties? Maak daar maar 3 weken centerparcs van.
Het tijdsgebrek zie je ook terug in het feit dat de meesten nauwelijks sporten en out of shape zijn. Moeite doen om er appetijtelijk uit te zien kun je ook wel vergeten. En dat terwijl de leeftijd vordert en dit daarom extra belangrijk is. Wie wil er een ma flodder?
En wat gaat ze je bieden?
Haar kinderen komen op de eerste plaats, dat zegt ze vaak al zelf. Dan haar carrière (vaak iets psychologisch, sociologisch, pedogogisch) Vervolgens haar huisdier(-en) , vriendinnen, VT-wonen interieur. Je komt niet verder dan op plaats 4 in haar prioriteitenlijst, op zn best. Hiervoor mag je jouw agenda dan overhoop halen om toch nog iets te kunnen regelen. Vaak naar haar woonplaats rijden ipv omgekeerd.
Want ze heeft geen tijd......

Sterke punten:
Veel alleenstaande moeders

Zwakke punten:
Ze hebben nooit tijd, maar of dat nu zo erg is.......

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Anti-man sentiment

1

Review:
Helaas leven we in een tijdsvak welke door een vreemd soort 'feminisme' wordt gedomineerd. Vrouwen eisen de slachtofferrol omdat ze te weinig zouden verdienen, te weinig in hoge functies zitten. In films worden mannelijke casts vervangen door powervrouwen; oceans, ghostbusters. En ook vrouwen die in films een sexy maar ook succesvolle beta wetenschapper zijn. In reclames zijn mannen vaak onhandige sullen of, zoals in de roemruchte gillette reclame, worden ze rechtstreeks aangevallen op hun mannelijkheid. Zelfs in kinder disney films als Aladdin schuilt feminisme (speechless liedje). En dan heb je nog de me-too beweging die afdwaalt van het onschuldig-totdat-je-schuldig-blijkt principe. De gekte is compleet als de nieuwe wet erdoor wordt gedrukt waarin vooraf wederzijdse toestemming voor sex nodig is. Hierdoor kan je als man dus achteraf genaaid worden.
Het zijn allemaal leugens, maar net zoals met oorlogspropaganda geldt dat als de leugen maar vaak genoeg herhaald wordt het voor waar wordt aangenomen. Dit zie je terug in de tinderprofielen. In de meeste profielen beklagen vrouwen zich over mannen die maar op 1 ding uit zouden zijn. Het zijn ook vaak trotse moeders, echte powervrouwen, die toch wel een minstens 185 cm.lange man nodig hebben die tegengas kan geven. Het is bijna onmogelijk om een leuk, met humor geschreven profieltekst te vinden. Achterdocht en negativiteit overheersen. Mocht het tot een date komen dan hoor je vaak hoe een vreselijke loser haar ex wel niet is. En dat de vele mannen die ze heeft gedate zo seksistisch waren. Geen enkele man bleek goed genoeg. Ook al bestaat Tinder voor circa 80% uit mannen, er zit niks tussen. Na afloop mag je wel de rekening betalen. De sukkel betaalt want zij is het waard.
You go powergirl!

Sterke punten:
Veel powervrouwen met een goede carriere die tegengas nodig hebben.

Zwakke punten:
Wil ze tegengas dan moet ze mij spruitjes serveren.

Tinder - parasiterende parttimers

3

Review:
Boven een bepaalde leeftijd zullen al je dates gescheiden vrouwen zijn. Statistisch gezien is de kans minstens 80% dat zij zelf het initiatief tot scheiden heeft genomen. Als je dat bedenkt kun je haar uitspraak ' mijn kinderen komen op de 1e plaats' wel relativeren. Zij kiest dus voor het sterke en zelfstandige bestaan wat natuurlijk enorm gepushed wordt door de heersende feministische doctrine. Vaak heeft mevrouw het kind of kinderen voor het grootste deel van de tijd onder haar hoede. Weg van die 'toxische' man die ze zelf had uitgekozen maar o zo vreselijk is volgens haar. De kinderen die ze overigens had omdat ze nog net voor de biologische klok zwanger en moeder wilde worden maar eigenlijk geen vrouw of echtgenote. Omdat het leven vooral leuk moet zijn, en de combi werk en kids zonder hulp van een vent tegenvalt, werken de meesten parttime. De eerste 5 jaar kan ze partneralimentatie krijgen. Ook al is ze zelf vreemdgegaan en heeft ze zelf de stekker er uit getrokken. Maar daarna wordt het penibel. Gelukkig heeft ze via Tinder een vrijwel onbeperkte hoeveelheid mannen. Wat photoshop, een close-up van het gezicht zodat je het vadsige lijf niet ziet, en het is daarna altijd raak. Genoeg mannen die de rol van netto betaler op zich nemen. Zij rijden wel naar haar toe en betalen alles. Zo hoort het toch? Wees de heer! Uiteindelijk is haar doel 'iets serieus' Dat betekent dat het uit is met lol trappen en feesten. Ja het is nu pay-time. Maar wie betaalt er voor een feest dat al voorbij is? Een beetje man doet dat niet en daarom klagen zoveel vrouwen over ONS en FWB. Nu is ze zuur want zal ze, net als haar ex, fulltime aan de bak moeten om de vaste lasten op te kunnen brengen. Tenzij ze toch nog kan vastklampen aan een Tindersul en als parasiterende parttimer de herfst van haar leven weet door te komen. Als Tindersul mag je niet alleen voldoen aan haar financiële eisen maar ook aan een waslijst van tal van andere, vaak tegenstrijdige, eisen. Daar tegenover staat dan wat sporadische missionaris houding sex met een perimenopauzale vrouw die out of shape is. De kans op 'succes' van zo'n tweede ronde is niet voor niets veel kleiner dan de eerste.
Trap er niet in heren.

Sterke punten:
Zoveel gescheiden 'trotse' moeders. Goed voor een pump&dump als je jezelf een beetje goed kan verkopen.

Zwakke punten:
De meesten hebben financiële fysieke en geestelijke problemen dus op tijd dumpen.

Tinder - Slechte communicatie

16

Review:
Van vrouwen wordt wel gezegd dat ze zo goed kunnen communiceren. Mannen daartegen krijgen het verwijt dat ze zo weinig praten en/of niet bereikbaar zijn. Op datingsites willen vrouwen vooral 'geen ONS'. Maar wel een goed gesprek, diepgang, en nee, niet die diepgang.
Hoe gaat de communicatie in t echt?
Ook op Tinder moet je als man zijnde vrijwel altijd het eerste bericht sturen. De spontane, sociale en communicatief vaardige vrouwen kunnen dat ineens niet. De chats moeten altijd door de man op gang worden gehouden. En de onderwerpen worden vaak door hem gekozen. Niet zelden leest ze jouw berichten niet goed en trekt ze verkeerde conclusies. Ingewikkelde zinnen of woorden kun je daarom beter mijden. Als zij een vraag stelt, dan is het vaak iets over wat je voor werk doet. Of: ' hoe is t?, lekker weer he?. Wat ik ook merk dat je als je dan je best doet haar antwoorden heel kort en bondig zijn. Misschien dat het onderwerp haar niet ligt, maar ze brengt dan zelf ook niets anders in. Grapjes moeten ook altijd van mijn kant komen. Dan lees je haha , hihi of een smiley terug. Uiteraard niet meer dan dat, in de verwachting dat er nog meer vanuit jou komt. In plaats van communicatie wordt het dan een eenzijdige entertainment. De meeste vrouwen op Tinder zijn van het soort gescheiden probleemgeval. Daar kun je natuurlijk niet veel van verwachten, zeker waar het gaat om omgangsvormen. Maar dat het zo beroerd zou zijn....
Inmiddels heb ik de regel ingevoerd dat mijn berichten niet langer mogen zijn dan die van haar. Dus op haar smiley volgt vanuit mij ook een smiley. Dat betekent doorgaans het einde van de chat. Gezakt voor het Tinder communicatie tentamen.

Sterke punten:
Toch sterk hoe vrouwen de mannen aan de praat weten te houden.

Zwakke punten:
Praatjes vullen geen gaatjes en kunnen ook nog eens verkeerd worden begrepen.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - overtreding AVG

1

Review:
Onderzoek door de consumentenbond bracht aan het licht dat 5 van de 10 onderzochte datingsites en apps de privacywetgeving overtraden. Ze plaatsten zonder toestemming volgcookies. Tinder, Parship en Paiq stuurden de volginformatie door naar facebook. Tinder en Parship pasten de volgcookies niet aan na contact te hebben gehad met de consumentenbond, de andere sites deden dit wel.

Het past bij het beeld dat we inmiddels van Tinder hebben, namelijk een app die gebaseerd is op bedrog, discriminatie en oplichting. Een app die niet eens een fatsoenlijke klantenservice heeft, feitelijk ook maling heeft aan haar klanten.

Sterke punten:
sterk in het op meerdere vlakken overtreden van de wet

Zwakke punten:
in de gretigheid om geld binnen te harken vergeet men het bedrog goed toe te dekken

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - man/vrouw balans zoek

5

Review:
In mijn vorige review gaf ik aan dat match.com wordt aangeklaagd wegens bedrog en oplichting. Match.com is de eigenaar van onder andere Tinder. Maar om het nog moeilijker voor mannen te maken is de verhouding man/vrouw volledig scheef:

Men outnumber women on Tinder by almost nine to one, while even “female-friendly” apps like Bumble have fewer than 20% of Bumble users, according to new research.

A recent study by Mobile Journey Marketing cloud provider Ogury reveals a massive gender imbalance amongst dating app users in various countries. This imbalance was greatest in Italy – where 91% of dating app users are male.

Key findings include:

• 85% of the UK’s dating app user base is male. On Tinder this figure is even higher, with roughly one female user for every nine male users.
• Tinder is UK’s most popular online dating service, followed by Plenty of Fish, Badoo, Grindr and then Bumble. Of this top five, Grindr had the highest percentage of active users.
• Across all countries studied, people were more active on dating apps on Mondays than any other day, followed by Sunday.

American women are slightly more likely than those in Europe to use dating apps, but still only make up 27% of users overall. In comparison, only 15% of British dating app users are women. This trend was even noticeable amongst more “female-friendly” apps like Bumble, (where female users have to send the first message), whose user base is over 80% male.

En dan is het vraag/aanbod.
Als er veel meer mannen dan vrouwen zijn dan daalt de marktwaarde van mannen. Dit blijkt weer uit ander onderzoek waarbij is aangetoond dat hoogstens 10% van de mannen als aantrekkelijk wordt beschouwd. Ook zie je veel vrouwen drammerige eisenlijstjes opstellen en hangen ze passief achterover. Parallel daten, het jagen op gratis etentjes, bitcherig en arrogant gedrag horen hier ook bij.
En bedenk dan ook dat ondanks het overweldigende aanbod je vrouwen jaren achtereen ingeschreven ziet staan, klagen over ONS/FWB en een gebrek aan goede mannen.....
Bedenk ook dat een datingservice die het doel heeft man en vrouw te koppelen een slecht verhaal heeft als er maar heel weinig vrouwen op zitten; dan is de kans op een succesvolle koppeling, voor de man althans, per definitie klein. De man/vrouw verhouding wordt daarom ook zorgvuldig geheim gehouden en door gebruik van nepprofielen en het vasthouden van inactieve accounts probeert men het wat te laten lijken.

Sterke punten:
dat er 9 mannen op 1 vrouw jagen

Zwakke punten:
die ene vrouw is vaak een obese dragonder

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - match.com naar de rechtbank

11

Review:
Het bedrijf match.com, de organisatie die onder andere Tinder beheert, wordt voor de rechter gedaagd. Even googlen levert op (Forbes):

The Federal Trade Commission announced Wednesday that it’s suing Match Group, the parent company of leading online dating sites such as Match.com, OKCupid, and Tinder, for allegedly using fake accounts to get more people to sign up for paid subscriptions.

Match Group shares fell about 7% following the announcement. They have now recovered to a drop of about 2%.

Dit is weinig verrassend. Veel betalende leden worden onterecht van de site verbannen en zijn hun geld kwijt als een andere gebruiker hem/haar 'rapporteert'. Ook zijn er tal van doorzichtige gebeurtenissen zoals mensen die herhaaldelijk voorbijkomen en hebben mensen aangegeven dat bevriende personen hen niet kunnen zien en er kennelijk sprake is van afscherming.
Eerder was er al een rechtszaak waarbij Tinder werd aangeklaagd wegens discriminerende tarieven en Tinder heeft die zaak in de VS verloren en hun tarieven moeten aanpassen (in de VS, hier gaat men vrolijk door)
Op Tinder zie je ook 'top picks' , maar deze veel te mooie vrouwen hebben vaak terugkerende nicknames en je hebt er dus ook nooit een match mee, pure lokkertjes.

Je ziet dus ook hier dat datingsites en apps er vooral op gericht zijn zoveel mogelijk geld uit de zakken te kloppen. Mannen vormen hierbij de grootste groep betalers. Vrouwen mogen vaak gratis gebruik maken van een site en/of kunnen als gratis lid succes hebben omdat zij het initiatief toch niet hoeven te nemen en er een groot overschot aan mannen is. Al die apps en sites zijn een soort fruitautomaten/geldmachines die je doen geloven dat je succes gaat krijgen als je er maar genoeg geld in gooit. Maar het zijn nog vals afgestelde fruitautomaten ook waar hoogstens een soort poedelprijsje uit kan gaan rollen.
Als je van Tinder gebruik wilt maken doe het dan in landen als Rusland, Oekraine. Daar liggen de verhoudingen anders en heb je wel makkelijk matches. Moet je alleen de vele hoeren er uit zien te filteren.

Sterke punten:
sterk in oplichting, bedrog, discriminatie

Zwakke punten:
zwak in het koppelen van mensen

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - CoachGregAdams

4

Review:
Als je als serieuze man eens op Tinder kijkt lijkt het wel of je op een buitenaardse planeet rondloopt. Wat is er toch gebeurd? Waarom zie ik zoveel rare vrouwen vol tatoos? Waarom zoveel vrouwen die afgeven op de kwaliteit van mannen? Die maar geen man kunnen vinden en niet alleen op Tinder maar op tal van andere datingsites staan ingeschreven? Waarom zijn de alleenstaande moeders steevast 'trots' , maar tegelijkertijd ongelukkig?

– ga naar youtube
– ga naar kanaal CoachGregAdams
– een goede recente video: Promised everything, but gave them nothing

Zeer aan te bevelen!
En voor veel blue-pill mannen een eyeopener.

Sterke punten:
Veel vrouwen

Zwakke punten:
Kwantiteit is geen kwaliteit

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - FWB tegenstrijdigheid

0

Review:
In heel veel profielen geven vrouwen aan geen FWB te willen. FWB staat voor Friends With Benefits. Dat is dus een niet al te serieuze relatie waarbij in ieder geval de lakens worden gedeeld, want dat wordt bedoeld met de benefits. Maar wat is dan een friend zonder benefits? Dat is dus de friendzone. Als je alleen wilt kletsen en niet ketsen is de friendzone wat voor jou.......Maar vind je een vrouw fysiek aantrekkelijk dan geeft de friendzone je alleen maar teleurstelling.
Als je doorvraagt blijkt ze overigens dikwijls wel diverse FWB's te hebben gehad of heeft ze er nog steeds een op de reservebank zitten. Zo ken ik een Tinderella die ook in haar profiel heeft staan dat ze toch echt niet in is voor een FWB maar de praktijk is dus heel anders. Het is dus voor een gedeelte ook 'virtue signalling' . Net als de term geen ONS moet zeggen dat ze toch echt geen slettebak is.
Tinder is sowieso een vleeskleuring en vrouwen zijn er door de enorme keuze enorm selectief: slechts 4% van de mannen krijgt een like zo blijkt. Binnen die 96% mannen die geen like krijgt zitten heus wel serieuze mannen die meer willen dan een FWB.

Sterke punten:
Sterk: FWB=friend with benefits

Zwakke punten:
Zwak: FWB = friend without benefits = friendzone

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - spirituele vrouwen

2

Review:
Opvallend veel vrouwen beschrijven zichzelf als 'spiritueel'. Er is dus meer tussen hemel en aarde dan hun obese vleesmassa, al is die ruimte vaak al behoorlijk goed opgevuld door haar. Deze vrouwen zijn vaak ook vegetarisch, open minded, yoga-verslaafd etc.
Door spiritueel te zijn hoef je geen morele verantwoording af te leggen aan een hogere macht. Je kunt eigenlijk nog gewoon doen wat je wilt. Je eigen draai er aan geven, je eigen werkelijkheid creeeren. Past perfect bij de doorsnee single vrouw op een datingsite die maar geen man kan vinden. Want ook richting manlief wil zij doen wat ze wilt en wanneer het zo uitkomt.

Sterke punten:
De yogamat leent zich ook voor andere fysieke activiteiten dan alleen yoga.

Zwakke punten:
Het contact met een spirituele vrouw is vaak vluchtig.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 14 november 2019

Geschreven door: MGTOW

Reactie op: Is daar iemand?

Nigeriaanse oplichters gebruiken gestolen fotoos en weten een mooi verhaal neer te zetten dat natuurlijk te mooi is om waar te kunnen zijn. Wat oudere dames, vol met negatieve bagage, denken dan dat de uitkomst een buitenlandse man is en willen er wel eens intrappen. Het zijn er niet veel maar als 1 op de duizend er in trapt en je plukt die goed kaal dan verdien je meer dan de doorsnee Nigeriaan per uur.

Datum: 14 november 2019

Geschreven door: MGTOW

Reactie op: Steeds meer oplichters op Knuz

Ik zie op knuz vrijwel alleen maar obese tokkie vrouwen. De meeste vrouwen zijn overgestapt naar het eveneens gratis Tinder waar ze niet worden bestookt door een massa berichten afkomstig van mannen die zij toch niet aantrekkelijk vinden.

Datum: 14 november 2019

Geschreven door: MGTOW

Reactie op: Is daar iemand?

Dit komt ook vanwege de 80/20 regel (inmiddels 90/10). Dit wil zeggen, en zo blijkt ook uit onderzoek, dat het grootste deel van de vrouwen op zo'n site enkel oog heeft voor de top 10 a 20% van de mannen. De meerderheid van de berichten zal ze daarom als ongewenst of zelfs beledigend ervaren. Als het op dating aankomt zijn vrouwen plotsklaps ouderwets en moet je als man alles initieren, een date voorstellen, naar HAAR woonplaats rijden, de de date organiseren EN volledig betalen. Dus je kan tevergeefs wachten totdat zij een eerste bericht stuurt. Ben je man met een doorsnee uiterlijk dan kun je (ook al heb je je leven nog zo goed op orde) op een datingsite alleen maar je tijd verspillen, afwijzingen incasseren, en heb je een kleine kans op een date die in werkelijkheid steevast minstens 15 kg zwaarder is en soms niet eens herkenbaar is.
Succes heren!

Datum: 14 november 2019

Geschreven door: MGTOW

Reactie op: Complete baggersite!

Je ziet dat vrouwen massaal klagen over ONS/FWB; mannen zijn niet serieus en willen alleen sex.....de toxische mannen! Maar onderzoek laat zien dat vrouwen op datingsites enkel oog hebben voor de top 10% mannen en zelf dus evengoed oppervlakkig zijn. Laat het uitgerekend deze 10% mannen zijn die alle opties hebben en die zullen zich daarom niet snel binden. De andere 90% van de mannen mag zich blauw betalen aan allerlei premiumpakketten in de hoop dat er dan WEL wat gebeurt. Maar er zal nog steeds niets gebeuren. Datingsites zijn zich natuurlijk hiervan bewust. Zij kunnen zo zien dat 9 van de 10 deelnemers die zich ingeschreven hebben een man is. En dat het dan op voorhand niks kan worden. Maar datingsites zullen altijd de schijn hoog houden dat je kans maakt. Anders zijn ze jou, als betaler, kwijt. Je moet gewoon extra betalen dan val je tenminste op.

Datum: 12 november 2019

Geschreven door: MGTOW

Reactie op: Vreemd

@Art: haha, prachtige omschrijving van dat vreselijke kort-pittig kapsel. Het gedrag van een Kim-Jong-Un krijg je er vaak gratis bij. Een huisdictator op hakken. Nee bedankt!

Datum: 12 november 2019

Geschreven door: MGTOW

Reactie op: Flirt - een sprookje voor mannen

Datingsites zijn voor mannen en vrouwen die nog in sprookjes geloven. Vrouwen verwachten er de prins op het witte paard die aan elke eis van haar verlanglijstje tegemoet komt. Mannen verwachten er een knappe prinses met wie zo nog lang en gelukkig zullen samen zijn.

Datum: 12 november 2019

Geschreven door: MGTOW

Reactie op: Duur!

&Dirk: Misschien dat dat komt omdat er op een loveborrel wel veel sugardaddies te vinden zijn. Achterafcafe, naief publiek dat onnodig betaalt....

Datum: 12 november 2019

Geschreven door: MGTOW

Reactie op: Werkt prima

Ik vraag mij af of de SDR wel echte profielen bevat. Het is toch geen reclame om hier als vrouw herkend te worden, want in principe is het een bedekte term voor prostitutie.
Misschien zijn de dames wel echt, maar zijn het prostituees.
Wel dure prostituees als je even uitrekent wat je omgerekend per wip kwijt bent. De bedragen die deze dames vragen liggen al snel boven de 500 euro voor een 'sugardate'. Dat is wel veel geld voor een vergulde V. Hier trapt een man met veel centen toch niet in zou je denken, die weet toch wel beter wat er te koop is.

Datum: 8 november 2019

Geschreven door: MGTOW

Reactie op: Teleurgesteld

Hun keurmerken zijn inderdaad een wassen neus. Vermoedelijk zitten er in de vertegenwoordiging van dit zogenaamde keurmerk familie of vrienden van de uitbaters van het bureau.
Succes is overigens een lastig te definieren en te controleren begrip.
Dit soort bureaus verschuilen zich daarom graag achter het feit dat ze een paar dates hebben ingepland. Dat dit passende voorstellen moeten zijn staat nergens omschreven. Als de date dan ook op niets uitdraait dan is het volgens het bureau de klant zelf die weigert ergens op in te gaan en kunnen zij er niets aan doen. Je leest dit vaak terug in de reviews van slachtoffers van datingbureaus.

Datum: 8 november 2019

Geschreven door: MGTOW

Reactie op: Vreemd

Als ze alleen maar wat wil chatten ben je een penvriend. Je mag dan haar emotionele tampon zijn, een luisterend oor voor haar problemen, onder andere aanhoren hoe foute mannen met haar naar bed zijn gegaan. Veel mannen hebben te weinig (goede opties) en gaan mee in dit soort onzin in de hoop wat te kunnen scoren. Maar het is pure tijdsverspilling.