Reviews geschreven door Pieter (59620)

Parship - Oplichtersbende

2

Review:
Ik ben vorig jaar 1 jaar premiumlid geweest.kreeg daarbij HET persoonlijkheidsrapport. Kreeg matches van mijn nivo hbo en wo. Gaandeweg het jaar steeds minder. Ook de beloofde evenementen bleven uit. Na 6 maanden gebeurde er eigenlijk niets mee en was ik er klaar mee. Ook naar advies vraag en opmerkingen kreeg ik niet echt antwoord een datingside waardig. Zoiets van geen wonder. Daarom premium stop gezet. Daarbij mijn profiel aangepast met daarin duidelijke verwijzingen dat ps een slechte keus is en een profiel daarbij dat absoluut niet acceptabel was. Toch kreeg ik na 2 dgn het bericht dat het profiel ok was. Hoezo handmatige controle?

2 weken geleden dacht ik laat ik het nog een kans geven. Profiel weer terug gezet en zowaar reactie. Een vrouw van 1.91 verzorgster stuurde bericht. Ik reageerde. Zij reageerde terug echter omdat telezen diende ik dus eerst even lid te worden. TOEVALLIG liep er net een 50% actie. Dus 6 mnd premium gekozen. Lees het bericht is het totaal niet sluitend. Niet op nivo persoon lijkt veel ouder profiel klopte gewoon niet en kreeg steeds een andere intro. Ook op mijn bericht werd niet ingegaan. Kunstmatige bot conversatie zeg maar. Dus premium opgezegd omdat ik mij gegroomd voelde. Inmiddels een persoonlijkheidsrapport ontvangen waar ik niets voor had ingevuld. Ja bijna 2 jaar geleden. De volgende dag nogmaals een bericht van een andere persoon met een totaal niet in irde zijnd profiel. Sindsdien niets meer. Behoudens wat er zgn bij mij zou passen. De status nieuwsbrieven. Ik heb gereclameerd maar Parship weigert volledig terug te betalen schermend met het thuiszorg certificaat waar ze mij inziens snel uit geschreven dienen te worden omdat ze de regels in hun eigen voordeel uitleggen en zich verschuilen achter hun arrogante opstelling. Zo heeft men het in de toelichting over HET persoonlijkheidsrapport wat er maar 1 kan zijn dus maar hanteerd men het begrip EEN persoonlijkheidsrapport in haar rigide opstelling van verrekening tegenwaarde verleende diensten waarbij men maar blijft hameren op de kosten van haar diensten in deze. Ik vraag parship tich niet om bonafide personen in te zetten om klanten binnen te slepen? Parship is geen datingside het is een side waar daters tegen abnormaal tarief elkaar kunnen vinden. Parship is alleen geinteresseerd in het binnenharken van premium leden zonder enige persoonlijke dienst verlening. Een oplichters side is het Fake. Leden die elkaar gevonden hebben hebben elkaar gevonden omdat ze zochten. Misschien dat de server hielp maar niet omdat Parship dar mogelijk maakt die hebben liwver dat je daar lid blijft. Betalend.

Sterke punten:
Je leert hoe slecht sommige mensen en bedrijven zijn hoe een 06 exploitant nieuwe wegen heeft gevonden om mensen op te lichten.

Zwakke punten:
Alles is niet gericht op daten hebben een computer programma gekocht en onderhouden dat zich richtend op het in delucht houden van het berichten verkeer en binnenslelen van betalende leden desnoods met valse profielen. Dat is alles.

Pieter beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

FlitsDate - Altijd goed om te ontmoeten.

2

Review:
Als je erg lang alleen bent geweest is het moeilijk om onbevangen te ontmoeten. Was zowiezo de eerste keer dat ik dit deed. Voor mij was het ook lang geleden dat ik uit was geweest. Er was dan ook best veel moed voor nodig. Hoewel er geen match uit is gekomen ben ik dankbaaar voor de mooie verhalen die ik hoorde. Zelf heeft het mij doen stilstaan waar ik ergens sta en waar of naar wie ik naar op zoek mag. Wie er misschien bij mij past en bij wie ik misschien mag passen. Niet makkelijk voor mij en ik denk dat een flitsdate concept ook niet het middel voor mij is. Te veel zwakke punten en te weinig tijd om de sterke punten te laten zien. Maar ontmoeten is altijd goed ook al stelt 0 points teleur je leert en leert vooral dat wij allemaal iets zoeken en ik hoop dat anderen meer geluk dan hadden.

Sterke punten:
Ontspannen sfeergoede tijdsplanning.

Zwakke punten:
Tafeltjes stonden wel erg dicht op elkaar terwijk de ruimte meer mogelijkheden bood. Hierdoor was de gesprekspartner soms moeilijk te verstaan.

Pieter beveelt FlitsDate aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres