Reviews geschreven door Marc (59415)

SF.dating - Prima site!

6

Review:
Vooropgesteld: het is als man nooit makkelijk op datingsites. Er is nu eenmaal een overaanbod aan heren. Ik lees dan ook veel reacties van verzuurde mannen die het de vrouwen of de site kwalijk nemen dat ze niet in de smaak vallen. Sorry, maar het ligt waarschijnlijk aan je eigen rancuneuze houding. Wat je vindt, straal je uit. En wie wil er in godsnaam contact met een misogyne zeurkous?

Ik ben zelf een aantal maal betalend lid geweest en het is me steeds goed bevallen. SF is net het echte leven. Niet elke vrouw die jij aanspreekt is gecharmeerd van je en er zijn er ook bij die heel brutaal ineens niets meer van zich laten horen of hun profiel ineens pauzeren. Tsja, onbeschofte mensen tref je ook in de kroeg. Gelukkig zitten er veel meer fatsoenlijke vrouwen dan onfatsoenlijke en de meesten hebben mij altijd geantwoord en ook laten weten als ik hun type niet ben. De vrouwen zijn zeker niet passief, ik heb zelf ook een hoop berichten ontvangen en soms ook vrouwen af moeten wijzen omdat ik dacht dat het niet zou klikken.

Elke keer dat ik lid ben geweest heb ik er wel een fijn contact aan over gehouden. Je moet geduld hebben, altijd netjes blijven en zorgen dat je een beetje prikkelend overkomt. Net als dat niemand een date wil met een zure frusti, wil ook niemand op date met iemand die niet verder komt dan dat hij wel zin heeft in een avontuurtje en verder niks over zichzelf vertelt. Vanzelf tref je iemand die bij je past en het is niet altijd gelijk in de eerste week van je inschrijving raak.

Ik zal nog wel eens op herhaling gaan op SF. Het is me niet tegengevallen.

Sterke punten:
Net design
Discreet
Voldoende aanbod van vrouwen

Zwakke punten:
Relatief veel vrouwen met nikszeggende profielen

Marc beveelt SF.dating aan bij vrienden/bekenden

SF.dating - Lastig voor mannen, maar niet onmogelijk

0

Review:
Reviews dat het een site vol fakers is, die mag je negeren. Contact met een vrouw is mogelijk, maar je moet wel iets te bieden hebben. Een goede profieltekst, iets te melden. Ik heb het idee dat er veel ingekakte mannen zijn die niks leuks meemaken en die niet uitdagend zijn die van klagen over het niet krijgen van antwoorden. Zielige frustratie.

De verhoudingen zijn natuurlijk wel scheef en ik heb ook vaker geen antwoord gehad dan wel. Maar soms heb je wel beet en dan kan er leuk contact volgen. Heb geduld en gedraag je als een gentleman.

Overigens zijn er wel teveel vrouwen die een type Ludo Sanders zoeken met eenregelige profielteksten waar je geen reet aan hebt. Wat mij betreft mag de redactie daar wel wat aan doen, maar soms zie ik dat het zelfs sterprofielen zijn!

Sterke punten:
Mooie mobiele site
Veel verschillende vrouwen
Prettige opties

Zwakke punten:
Voor mannen moordende concurrentie
Vrouwen met door redactie geselecteerde profielen met slechts een regel tekst.

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres