Reviews geschreven door EUgene (51822)

Paiq - Alleen voor vrouwen die willen settelen

0

Review:
Ik ben nu ongeveer twee weken gebruiker van Paiq. De site werd overal hoog aangeschreven als niet fake. De dames die zich hier inschrijven zijn al wat ouder. En/of willen veelal settlen met eventueel kinderen als wens. Hun eisen zijn ook niet mis. Korter dan 1.80M en lager dan WO zonder een overvolle drukke agenda en druk sociaal leven met status.. Dan willen ze je niet.

Tevens zijn de kwisvragen heel erg pretentieus en voorspelbaar. Ik vermoed dat het Paiq team zelf een zooi vragenlijsten heeft geschreven en in het systeem heeft gegooid. Vooral 'one night stand' is voor hun een no-no. Zeg je een keer 'Ja' mag je opnieuw beginnen. Het lijkt op een soort feministisch pedagogische afleer-instituut wat vindt dat sex en one-night stands héél fout zijn!

De chatters laten veelal alles afhangen van wat jij intebrengen hebt. Spontaan chatten is er niet bij. Dit wekt bij mij de indruk dat er fake profielen op staan om gebruikers aan het lijntje te houden. En anders zijn het wel heel erg saaie mensen. Wat ik dus niet geloof.

Ik zou er nooit voor betalen!

Sterke punten:
Zag er betrouwbaar uit (met nadruk op zag). Opzeggen gaat (denk ik) wel makkelijk.

Zwakke punten:
Zie review.

EUgene beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Fake, echt fake tot en met!

0

Review:
Badoo werd aangeschreven als niet fake. Dus heb deze nu twee weken geprobeerd. Om de haverklap wordt je geconfronteerd met het kopen van credits. Direkt na mijn eerste betaling van 3.00 via ideal bleek de "eenmalige actie" knop direkt geld via mijn mobiel abonnement afteschrijven. Let hier op! Je krijgt dus afentoe geen vraag om bevestiging voor een betaling. Dit zijn al criminele en louche praktijken.

Er kijken voornamelijk mannen op je profiel af en hier krijg je elke dag een paar e-mails van. Bij nazoeken bleken dit zelfs heteroseksuelen te zijn dus niet alleen homoseksuelen. Ik vermoed dat de beheerders van Badoo Nederland grote trollen zijn. En dit expres doen om mensen wegtepesten. En om zo de leuke vrouwelijke profielen voor zichzelf te houden.

Ik hoop dat men ooit samenspant om zulke websites en hun medewerkers hard aantepakken

Sterke punten:
Ziet er wel leuk uit. Maar daar is alles mee gezegd.

Zwakke punten:
Is vast een buitenlandse franchise. Wat nu door Nederlandse trollen wordt beheerd die gebruikers bewust wegpesten. En de leuke vrouwelijke profielen voor zichzelf houden.

Ik hoop dat men ooit samenspant om zulke websites en hun medewerkers hard aantepakken

Eugene beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

OndeugendDaten.net - Eén en al bedrog

0

Review:
Wanneer je dacht dat bekende sites zoals Paiq en Badoo onfrisse lementen vertonen. Zoals teveel bemoeienis tussen de wensen van gebruikers (Paiq). Nog niet te praten over geldbejag en het wegpesten van mannelijke gebruikers door homos op je aftesturen (Badoo). Ondeugend-daten is één en al bedrog. Je kunt geen chat-bericht versturen zonder VIP te moeten worden. Oftewel betalend lid te worden. En zelfs al zou je VIP lid worden. Dan kan de ontvangster van het bericht het niet lezen als zij zelf geen betalend lid is.

Dus wat heb je er dan aan?

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Al zou je betalend lid worden, dan kan de ontvanger van de berichten niets lezen, zonder ook beteland lid te moeten worden. Ben blij dat ik geen geld heb uitgegeven hieraan.

EUgene beveelt OndeugendDaten.net NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 13 november 2016

Geschreven door: Eugene

Reactie op: Anders voorandere kansen.

Er wordt wel degelijk beoordeeld op uiterlijk door vrouwen op Paiq. De vrouwelijke chatters zijn ook doodsaai. spreken met hooguit 3-5 woorden per keer. Eenmaal je foto gezien blokkeren ze je direkt zonder mededeling. En ben je uit hun contactlijst verbannen. Vrouwen beoordelen je dus niet alleen op niveau/inkomen en sociale status maar ook wel degelijk op je uiterlijk. Nog erger dan mannen doen bij vrouwen dus. Derhalve maakt het de bedoeling van deze website teniet. Omdat je mekaar absoluut niet leert kennen alvorens een beslissing te maken.